5 manieren om een ​​privéverbinding op uw Smart TV te gebruiken

Het hebben van een smart-tv is één ding dat het voor u gemakkelijker maakt om verschillende dingen op uw tv te doen, net zoals u het op uw smartphone of tablet doet. U kunt games spelen, films kijken, naar muziek luisteren, op internet surfen en vele andere online activiteiten uitvoeren door simpelweg uw smart-tv met internet te verbinden. Aangezien dit type televisie dezelfde mogelijkheden heeft als smartphones en tablets, kunt u ook uw smart-tv gebruiken om de verschillende internetbeperkingen te omzeilen door een privéverbinding te gebruiken.


Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je begrijpen dat het mogelijk is om een ​​VPN op je smart-tv te gebruiken en te genieten van de vrijheid op internet zonder je echte identiteit te onthullen. Er zijn echter niet veel handleidingen over het opzetten of gebruiken van een privéverbinding op smart-tv’s, aangezien er nog steeds een paar mensen zijn die dit type tv daadwerkelijk hebben of gebruiken, vooral in de ontwikkelingslanden. Hier zijn 5 manieren om een ​​privéverbinding op uw smart-tv te gebruiken:

1. Installeer VPN rechtstreeks vanuit de App Store

Het goede aan slimme tv’s is dat sommige van hen eigenlijk zijn gebaseerd op Android, een van de meest populaire mobiele platforms die er zijn. U hebt dus toegang tot de app store vanaf uw smart-tv, net zoals u het doet met uw smartphone. Dus de eerste stap om verbinding te maken met een privéverbinding op uw televisie is om de VPN-app rechtstreeks vanuit de app store te installeren. Ga gewoon naar de app store en vind de VPN-app die je wilt installeren. Voor de beste beveiliging, privacy en prestaties moet u de gerenommeerde VPN-service gebruiken die de beste privacy- en beveiligingsbescherming biedt voor uw verbinding. Nadat je het hebt geïnstalleerd, volg je de instructies om verbinding te maken met het privé-netwerk.

2. Installeer VPN op uw router

Als er op de smart-tv geen app-store is geïnstalleerd of als u er niet meer applicaties aan kunt toevoegen, kunt u de VPN eenvoudig op uw router installeren. Door de router te gebruiken die wordt ondersteund door de VPN-serviceprovider, kunt u eenvoudig de instructie volgen om de privéverbinding op uw router toe te passen. Om dit te doen, moet u natuurlijk aan twee noodzakelijke voorwaarden voldoen. De eerste voorwaarde is dat uw VPN-service routerinstallatie moet toestaan. De tweede voorwaarde is dat uw routermodel moet worden ondersteund door de VPN-service. Op deze manier kunt u uw televisie op de router aansluiten en direct genieten van de privéverbinding.

3. Gebruik een routerbox met VPN geïnstalleerd

Er zijn enkele VPN-bedrijven die een VPN-router in een doos verkopen, wat betekent dat ze in wezen een router verkopen met hun VPN-service erop vooraf geïnstalleerd. Dit is een geweldige manier om hem te gebruiken met je smart-tv. Met de VPN-routerbox kunt u een plug-and-play privéverbinding maken voor al uw apparaten, en bovendien hoeft u deze niet in te stellen. Er is geen software te downloaden. Je zet hem gewoon aan en verbindt je tv met het apparaat en hij heeft automatisch een privénetwerk. Het goede voordeel van deze methode is dat u bij aankoop van uw router ten minste een jaar lang een abonnement op een goede VPN-service kunt krijgen.

4. Deel de privéverbinding van uw laptop met uw smart-tv

Als uw VPN-service niet toestaat dat u hun privéverbindingsapp op uw router installeert, is er een andere manier om het privénetwerk met uw televisie te verbinden. Het is door eerst de privéverbinding op uw laptop of desktopapparaat tot stand te brengen met ten minste het Windows- of Mac-besturingssysteem en vervolgens een hotspot-deelprogramma te gebruiken om uw privéverbinding met uw televisie te delen. Dit is misschien een beetje saaie stap om te doen, maar als het eenmaal is vastgesteld, hoeft u alleen maar uw tv op uw laptop aan te sluiten en het is goed om te gaan.

5. Gebruik een slimme DNS-methode

De slimme DNS kan nog steeds worden beschouwd als een privéverbinding, simpelweg omdat het u helpt om internetbeperkingen te omzeilen met een andere server. Dus hoewel het niet veel privacybeschermingsfuncties biedt, kan een slimme DNS u helpen om elke regiobescherming te omzeilen en krijgt u toegang tot websites of apps die zijn geblokkeerd met deze beperking. Het is ook eenvoudig in te stellen omdat u alleen uw DNS-adres hoeft te wijzigen in het menu Instellingen van uw smart-tv, en u kunt uw verbinding gebruiken net als de privéverbinding, omdat u toegang heeft tot verschillende buitenlandse apps en online services met het slimme DNS-adres.

Dat zijn de manieren om een ​​privéverbinding op uw smart-tv te gebruiken. Als je thuis nog steeds een “domme” tv hebt en je wilt het mogelijk maken om Netflix of Hulu rechtstreeks vanaf je tv te streamen, dan kun je hiervoor eenvoudig een Android TV-box of Apple TV-box gebruiken. Het maakt van je ‘domme’ tv een smart-tv en je kunt ook profiteren van deze tips.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map