5 manieren om uw VPN-verbinding verborgen te houden voor het DPI-systeem van uw overheid

Wanneer u woont of verblijft in een restrictief land waar persoonlijke rechten gewoonlijk worden geschrapt, zult u waarschijnlijk een probleem hebben wanneer u probeert toegang te krijgen tot bepaalde websites op internet. Meestal beperken de beperkende landen hun internetwetten aan hun burgers, waardoor ze de richtlijnen van de overheid moeten volgen. De overheid zal het gedrag van de mensen via internet volledig controleren door de technologie te gebruiken waarmee ze hun online privacyrechten of persoonlijke vrijheid op internet niet kunnen uitoefenen. Een van de methoden die de beperkende overheid gebruikt om uw online verkeer te blokkeren, is door een systeem genaamd DPI of Deep Packet Inspection te gebruiken.


Wat het DPI-systeem doet, is dat het het internetverkeer analyseert dat via uw ISP binnenkomt. Het identificeert uw verkeerstype en laat het verkeer het internet bereiken of blokkeert het. Als u het reguliere ISP-verkeer gebruikt, geeft het systeem u toegang tot internet, terwijl als u het VPN-verkeer gebruikt, het systeem het kan herkennen en uw verbinding kan blokkeren om het internet te bereiken. Dit is een geavanceerd verkeerscontrolesysteem dat door de beperkende overheid is geïnstalleerd om te voorkomen dat mensen privéverbindingen gebruiken en hen te dwingen de internetregels van de overheid te volgen. Hier zijn 5 manieren om uw VPN-verbinding verborgen te houden voor het DPI-systeem van uw overheid:

1. Gebruik een VPN-service waarmee u het DPI-systeem kunt omzeilen

De technologie voor privéverbindingen die nodig is om het DPI-systeem te omzeilen, is vrij geavanceerd en niet alle VPN-services bieden u deze technologie. Ja, met alle VPN-services kunt u de overheidsbeperkingen van de meeste landen ter wereld omzeilen, zodat hun gebruikers toegang hebben tot de websites die door de overheid zijn geblokkeerd, evenals tot de websites die gewoonlijk niet beschikbaar zijn in hun land. Echter, zoals in het geval van het DPI-systeem, gebruikt de overheid een zeer geavanceerd versleutelingssysteem dat het bijna onmogelijk maakt voor een reguliere VPN-verbinding om de beperkingen te omzeilen. Dit is de reden waarom u een privéverbindingsservice moet gebruiken waarmee u het DPI-systeem kunt omzeilen met hun eigen gepatenteerde versleutelingsmethode.

2. Gebruik de Obfsproxy met OpenVPN

Als de privéverbinding het reguliere PPTP- of L2TP-protocol gebruikt om toegang te krijgen tot de geblokkeerde website, kan deze de deep packet-inspectie die door de overheid van het beperkende land is geïnstalleerd, niet omzeilen. Dit type privéverkeer wordt herkend als privéverkeer en wordt door de overheid geblokkeerd. OpenVPN daarentegen is momenteel het sterkste en meest aanpasbare VPN-protocol dat iedereen kan gebruiken om een ​​privéverbinding tot stand te brengen die niet kan worden gedetecteerd door het DPI-systeem. U kunt dat doen door de Obfsproxy te gebruiken op uw OpenVPN-installatie. Het is het soort proxy dat uw internetverkeer verdoezelt, waardoor u onopgemerkt kunt blijven door de overheid.

3. Gebruik de Tor-browser

De Tor-browser staat bekend als de beste privacybrowser die iedereen waarschijnlijk al meer dan een decennium kan gebruiken. Wanneer u deze browser gebruikt, kunt u uw verkeer volledig verbergen voor het bewakingssysteem van de overheid. De eerder genoemde Obfsproxy maakte zelfs deel uit van het Tor-project met als hoofddoel het beperkende systeem zoals DPI te omzeilen, waardoor je zonder problemen toegang hebt tot geblokkeerde websites. Door simpelweg de Tor-browser te gebruiken, kunt u gemakkelijk anoniem surfen op het internet vanuit het beperkende land, zonder dat de overheid uw verkeer detecteert of controleert.

4. Gebruik OpenVPN via SSL-verbinding

Als het gaat om het bereiken van internetvrijheid in de beperkende landen, is OpenVPN het beste coderingsprotocol dat u kunt gebruiken. Bovendien heeft het zijn eigen speciale software of app die u zelf kunt gebruiken en aanpassen. Met andere woorden, u hoeft zich niet te abonneren op een VPN-service als u het OpenVPN-protocol wilt gebruiken. Zolang je weet hoe je er een private verbinding mee kunt opzetten en toegang hebt tot de private servers, kun je dit protocol zelfstandig gebruiken. De truc om het DPI-systeem te omzeilen, is om OpenVPN via een SSL-verbinding te gebruiken. Hoewel deze methode u kan helpen de DPI-beveiliging te omzeilen, kan deze alleen worden gebruikt voor TCP-gegevensoverdracht, wat betekent dat de prestaties traag kunnen zijn.

5. Gebruik een gepatchte OpenVPN-verbinding

U kunt ook het OpenVPN-protocol patchen zodat u een aangepaste privéverbinding kunt maken die de DPI-controle van de overheid kan omzeilen. Door dit te doen, krijgt u toegang tot alle geblokkeerde websites, zelfs als ze worden beschermd door het DPI-systeem. U kunt uw OpenVPN-configuratie patchen met een patch genaamd xorpatch, die u VPN-toegang geeft tot beperkte landlocaties, zoals Israël en Frankrijk. Dit is een vrij ingewikkelde stap om te doen, maar als je eenmaal het OpenVPN-protocol hebt gepatcht, kun je het DPI-systeem gemakkelijk van je overheid omzeilen door verbinding te maken met de privéservers in ondersteunde landen.

Dat zijn de manieren om uw VPN-verbinding verborgen te houden voor het DPI-systeem van uw overheid. Als u in een land woont waar de overheid zeer restrictief is over welke websites u kunt openen en tot welke websites u geen toegang hebt, is het beter om een ​​van deze trucs toe te passen om het DPI-systeem van uw regering te omzeilen en te genieten van uw online privacy en vrijheid door dit te doen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map