5 manieren waarop VPN u kan beschermen tegen geavanceerde phishing-bedreigingen die het HTTPS-protocol gebruiken

Normaal gesproken bouwen slechte mensen die proberen de persoonlijke informatie van andere mensen te stelen phishing-websites op een gewone HTTP-domeinnaam. Dit komt vooral omdat de meeste van deze illegale en onwettige websites geen toestemming voor sitecertificering van de autoriteiten kunnen krijgen, omdat het duidelijk is dat ze een illegale site hebben. Echter, met de recente bekendheid over het belang van het HTTPS-protocol, hebben veel gebruikers met succes phishing-aanvallen vermeden die proberen een legitieme site te imiteren met goedkope trucs. Ze doen het eenvoudig door te kijken naar het groene hangslot dat bij het HTTPS-protocol hoort.


In de phishing-scene werd het echter wat erger, omdat veel slimme hackers de grens van HTTP-encryptie met succes hebben overschreden. Het betekent dat er een toename is van het aantal phishing-websites die het HTTPS-protocol in hun domeinnaam gebruiken, ondanks het onbetrouwbare karakter van deze sites. Als gevolg hiervan worden meer mensen gedupeerd door dit nieuwe en geavanceerde phishing-schema, waardoor hun persoonlijke gegevens worden gestolen. Om hetzelfde probleem te voorkomen, is het belangrijk dat u tijdens het surfen op internet een VPN-verbinding gebruikt. Hier zijn 5 manieren waarop VPN u kan beschermen tegen geavanceerde phishing-bedreigingen die het HTTPS-protocol gebruiken:

1. VPN-verbinding wordt geleverd met schadelijke website-detector

Hoewel niet alle VPN-services de geavanceerde beveiligingsfunctie hebben voor uw browse-activiteit, zijn er veel goede services die u zowel privacy als beveiliging bieden voor uw online activiteiten. Deze VPN-services worden meestal geleverd met de kwaadwillende website-detector, wat in wezen de database is die verschillende phishing-websitelinks bevat die gevaarlijk zijn voor uw privacy. De gebruikers die de privéverbinding gebruiken, worden onmiddellijk gewaarschuwd wanneer ze dergelijke slechte websites tegenkomen en ze zullen worden geïnformeerd dat ze er geen gegevens mee mogen delen.

2. Hackers kunnen uw verkeer niet volgen en u naar een phishing-website leiden

Er is iets dat de browser-kaping wordt genoemd, waarbij de gebruikers die een bepaalde legitieme website bezoeken, worden omgeleid zonder hun toestemming naar de website die onwettig is. Met de geavanceerde truc voor phishing-websites gebruiken hackers meestal de browserkapingsmethode om hun gebruikers van een legitieme website naar hun phishing-website te kapen. Dit is soms succesvol omdat sommige gebruikers de phishing-website als legitiem beschouwen vanwege het groene hangslotsymbool. De VPN-verbinding kan uw netwerkverkeer beschermen en pogingen tot browser-kaping voorkomen door hackers die u naar een phishing-website proberen te leiden.

3. VPN voorkomt spam-e-mails die naar onwettige websites leiden

De meeste gebruikers worden vanwege veel dingen naar de phishing-websites gelokt. Het meest voorkomende is het e-mailbericht van de hackers. Zodra de gebruikers het schijnbaar legitieme e-mailbericht hebben ontvangen dat hen ertoe brengt de phishing-website te bezoeken, kunnen ze hun persoonlijke gegevens delen omdat ze dachten dat het een legitieme website is met het HTTPS-protocol erop. Dit kan eenvoudig worden voorkomen door de VPN-verbinding te gebruiken, omdat de privéverbinding hackers niet toestaat uw e-mailadres te volgen en u de phishing-e-mail te sturen.

4. VPN wordt geleverd met een firewall die elk type phishing-bedreigingen voorkomt

Bij het kiezen van een VPN-service is het belangrijk dat u degene kiest met de firewallfunctie, simpelweg omdat deze u kan beschermen tegen verschillende soorten aanvallen, waaronder phishing-bedreigingen. De firewall voorkomt dat hackers of schadelijke software zonder uw toestemming toegang krijgen tot uw apparaat en neemt de controle over. Op deze manier kan elk type phishing-bedreiging worden voorkomen, of het nu een HTTPS-protocol gebruikt of niet.

5. VPN houdt de algehele browsersessie veilig

Het is belangrijk om uw algehele browsersessie veilig te houden, want als u dit doet, kunt u uw privacy beschermen bij al uw online activiteiten. Het is echter moeilijk om dit te doen door gebruik te maken van de reguliere browserbeveiligingsfuncties die u heeft. U hebt een VPN-verbinding nodig die uw netwerkverkeer beveiligt en zo uw browsersessie beschermt tegen elke vorm van bewaking en bedreigingen. Op deze manier kunt u, door de privéverbinding te activeren, uw gegevensoverdracht online beveiligen en voorkomen dat kwaadwillende of phishingwebsites uw privégegevens stelen.

Dat zijn de manieren waarop VPN u kan beschermen tegen geavanceerde phishing-bedreigingen die het HTTPS-protocol gebruiken. Nu de cyberaanvallen van vandaag steeds geavanceerder worden, moet u uzelf beschermen met het beste beveiligingssysteem dat beschikbaar is tijdens uw online activiteiten. VPN is een van de beveiligingstools die je nodig hebt om phishing-bedreigingen te voorkomen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map