5 redenen waarom hackers uw privéverbinding niet kunnen hacken

Waarom wordt VPN op de markt gebracht als een manier om uw online privacy te beschermen? Hoe kan de virtuele privéverbinding die u gebruikt, voorkomen dat u mogelijke hackeraanvallen krijgt? Dat zijn de vragen die u misschien in gedachten heeft voordat u zich op een goede VPN-service abonneert. Je zou kunnen denken dat je normale verbinding goed genoeg is om je te beschermen, omdat je tot nu toe helemaal geen problemen hebt met je verbinding. Je zou ook kunnen denken dat de meeste gerenommeerde websites sowieso al hun coderingssysteem hebben, dus je hoeft geen privéverbinding te gebruiken om meer codering aan je netwerk toe te voegen.


Als dat is wat je denkt, moet je misschien nog een keer nadenken. Dit komt omdat hackers hun doelen niet kiezen en kiezen, vooral niet wanneer ze massale aanvallen uitvoeren op verschillende clientcomputers. Natuurlijk kunnen ze kieskeurig zijn wanneer ze grote doelen zoals bedrijven kiezen. Maar als het gaat om kleine hack-misdaden zoals het stelen van wachtwoorden, het stelen van bestanden uit uw cloudopslag, het kapen van uw sociale media-accounts en dergelijke, zijn hackers helemaal niet kieskeurig. Dus ze kunnen op elk moment naar je toe komen.

Ze kunnen echter niets doen als uw netwerkverbinding is beveiligd met VPN. Hier zijn 5 redenen waarom hackers uw privéverbinding niet kunnen hacken:

1. Uw echte IP-adres is gemaskeerd en verborgen

De belangrijkste functie van VPN is het verbergen en maskeren van uw IP-adres. Dus in plaats van je echte IP-adres te tonen aan het publiek en aan de websites die je bezoekt, toon je het privé IP-adres. Het goede aan het privé IP-adres op VPN is dat je de locatie kunt kiezen op basis van je voorkeuren. U kunt het privé-IP-adres kiezen dat zich in de VS, het VK, Canada, Australië, Singapore en andere landen bevindt, afhankelijk van de serverlocaties die door uw VPN-serviceprovider zijn verstrekt.

Omdat uw echte IP-adres is gemaskeerd en verborgen, zullen alle websites die u bezoekt alleen uw privé IP-adres herkennen. Dit geldt ook voor elke derde partij die u probeert te volgen, inclusief hackers.

2. Uw hele netwerk is versleuteld met een zeer complex algoritme

VPN is niet alleen de tool die u kunt gebruiken om uw IP-adres te verbergen of te maskeren, maar het is ook een tool die kan worden gebruikt om uw hele netwerk te versleutelen. Wanneer u een VPN-app of -software op uw apparaat installeert, installeert u niet alleen een kleine en onbeduidende applicatie. In feite bouwt u een infrastructuur voor uw apparaat waarmee u de volledige netwerkverbinding die u gebruikt kunt beschermen en versleutelen.

Met deze codering creëert de VPN-app of -software meerdere lagen beveiliging en privacybescherming voor uw verbinding. Als de virtuele privéverbinding extra beveiligingstools heeft, zoals antivirus of firewall, zal deze nog beter zijn. De coderingslagen voor uw netwerk maken het voor hackers onmogelijk om het te doorbreken.

3. Het kan jaren duren voordat hackers uw VPN-verbinding verbreken

Zelfs als de hackers zo vastbesloten zijn om uw privé-verbinding te hacken, en ze zijn er zo vasthoudend aan, kan het jaren duren voordat ze uw privé-verbinding doorbreken. Het algoritme is te complex voor gewone hackers om binnen enkele minuten te breken. Dit geldt vooral als de VPN de 256-bit-codering of meer heeft. Het zal het voor hackers bijna onmogelijk maken om uw systeem te hacken.

Het algoritme van de privéverbinding is simpelweg te complex voor iedereen om aan te sleutelen. Zelfs het VPN-bedrijf zelf kan zijn eigen gebruikers niet volgen of hacken zodra ze zijn aangemeld bij het particuliere netwerk.

4. Uw IP-adres verandert constant

Een belangrijke functie die u als VPN-gebruiker kunt krijgen, is de mogelijkheid om de privéservers te kiezen op basis van uw voorkeuren. De meeste virtual private network-services bieden de gebruikers geen limiet om tussen verschillende servers te schakelen. Zo kunt u met slechts één klik gemakkelijk overschakelen van de privéserver in de VS naar een andere server in het VK.

Dit zal de hackers in verwarring brengen, want zodra ze uw privé-serveradres hebben gevonden, kunt u het gemakkelijk naar een ander adres overschakelen en verliezen ze u uit het oog. Het is een geweldige manier om onmiddellijk van de radar van de hacker te verdwijnen.

5. Privé IP-adressen zijn onmogelijk te volgen

De mensen die de privé IP-adressen over de hele wereld gebruiken, zijn talrijk. Uw privé-IP-adres wordt mogelijk niet alleen door u gebruikt, maar kan ook met andere gebruikers worden gedeeld. In dit opzicht zijn privé-IP-adressen dus onmogelijk te volgen. Het is onmogelijk om de exacte gebruiker te bepalen die iets online doet met een privéadres, omdat het iedereen kan zijn.

Dit is de reden waarom het gebruik van een privé IP-adres uw online activiteit echt veilig en anoniem kan maken, en ook daarom kunnen hackers uw VPN-verbinding niet doorbreken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map