5 rode vlaggen die aantonen dat uw VPN een slechte is

Het gebruik van een virtueel particulier netwerk in deze tijd is iets dat veel voorkomt. Miljoenen en miljoenen mensen beschermen hun internetverbinding met een privéverbinding, of ze nu hun desktop of mobiele apparaten gebruiken. Dit komt omdat er de voordelen zijn van een VPN-verbinding waar veel mensen van willen genieten, zoals het kunnen omzeilen van de overheidsbeperkingen, hun IP-adres verbergen, toegang krijgen tot regio-beschermde inhoud, hun online privacy verbeteren en vele andere voordelen.


Omdat er echter honderden VPN-services beschikbaar zijn waaruit u kunt kiezen, is het logisch dat niet alle VPN-services een hoog kwaliteitsniveau bieden voor hun privéverbinding. Sommige services zijn gewoon niet goed te gebruiken of niet betrouwbaar genoeg om dagelijks te worden gebruikt. Dit geldt met name als u voor de service hebt betaald voor een maandelijks of jaarlijks abonnement, waarbij u verwacht dat de service uitstekend is. Als het gaat om een ​​slechte VPN-service, zijn er enkele manieren om deze te identificeren. Hier zijn 5 rode vlaggen die aangeven dat uw VPN een slechte is:

1. Verbindingsdruppels gebeuren vaak in onverwachte tijden

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-service, maakt u daadwerkelijk verbinding met de privéservers die zij aanbieden, die verspreid zijn over verschillende locaties over de hele wereld. U kunt de privéservers kiezen die zich in de VS, Europa, Azië en andere plaatsen in de wereld bevinden. Omdat u de service samen met andere gebruikers gebruikt en elke server door een aantal gebruikers wordt gebruikt, kunt u van tijd tot tijd verbindingsdalingen ervaren. Meestal vallen de verbindingen een of twee keer per maand weg als de service stabiel genoeg is. Een slechte VPN-service kan u echter talloze verbindingsdalingen geven die binnen een maand of zelfs een dag kunnen gebeuren. Dit is een teken van een slechte service die u lange tijd niet mag gebruiken.

2. Snelheid is te langzaam en wordt soms ondraaglijk om te gebruiken

Vanwege de beperkte bronnen die worden gebruikt door de gebruikers van de VPN-service, is het ook gebruikelijk dat u een snelheidsvermindering ervaart in uw privéverbinding. Als het echter te vaak gebeurt en het voor u ondraaglijk wordt om te gebruiken, betekent dit dat u geen goede en betrouwbare VPN gebruikt die de hoogste snelheid biedt die u kunt hebben. Als u niet kunt vertrouwen op de snelheid van de privéverbindingsservice, betekent dit dat u niet de volledige waarde krijgt van de investering die u met de service hebt gedaan. Het is tijd om over te stappen naar een andere VPN-serviceprovider.

3. U ontvangt nog steeds spam-e-mails en hackpogingen na het gebruik van de service

Er zijn een aantal VPN-serviceproviders die achter de rug van hun gebruiker vervelende zaken doen. Dit omvat het loggen van de activiteit van hun gebruikers en het verzamelen van hun privégegevens terwijl ze de privéverbinding gebruiken. Vervolgens verkoopt de schaduwrijke VPN-serviceprovider uw privégegevens aan verschillende derde partijen, waar ze de gegevens voor verschillende slechte doeleinden kunnen gebruiken. Als gevolg hiervan ervaar je veel pogingen tot hacken op je online accounts en krijg je verschillende spamberichten in je mailbox. Dit is eigenlijk een veelvoorkomend geval dat zich voordoet bij de meeste gratis VPN-services die er zijn, dus u moet zich ervan bewust zijn. Zodra u dit symptoom van beveiligingsbedreigingen krijgt, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van de privéverbindingsservice.

4. Je kunt het niet gebruiken om bepaalde websites te deblokkeren

VPN zou in staat moeten zijn om de websites te deblokkeren die worden beperkt door de overheid of een regionaal vergrendelingssysteem. In feite hebben de meeste gerenommeerde VPN-services geen enkel probleem om toegang te krijgen tot de regio-vergrendelde websites en hun gebruikers toe te staan ​​dergelijke websites zonder enig probleem te omzeilen. Er zijn echter nog steeds veel VPN-services die hun beloften niet kunnen waarmaken en ze maken het hun gebruikers om verschillende redenen moeilijk om bepaalde websites te deblokkeren. Meestal worden hun privé-IP-adressen verbannen door de Geo-beperkte online services, waardoor het voor de gebruikers onmogelijk wordt om van bepaalde websites te genieten via hun privéverbinding. Wanneer u dit probleem ervaart, is het een goed moment om na te denken over de overstap naar een andere serviceprovider.

5. Het ontbreekt aan privacy- en beveiligingsfuncties

De virtuele privéverbinding moet de gebruikers ook de veiligheid en privacybescherming kunnen bieden wanneer ze op internet surfen. Het wordt dus verondersteld verschillende beveiligings- en privacyfuncties te hebben waarop gebruikers kunnen vertrouwen om hun online activiteiten anoniem en vrij van elk bewakingssysteem te maken. Sommige VPN-services geven echter niet echt om de privacy en beveiliging van hun gebruikers en geven er alleen om om de geblokkeerde websites te omzeilen, wat resulteert in een slechte privacy en beveiliging van de gebruikers online. Als uw VPN-provider niet over voldoende privacy- en beveiligingsfuncties beschikt, moet u stoppen met het gebruik van een dergelijke service en kiezen voor de betere.

Dit zijn de rode vlaggen die aangeven dat uw VPN een slechte is. Hoe meer u op een slechte VPN-service vertrouwt, hoe meer gefrustreerd u op de lange termijn zult zijn. Daarom wordt u aangeraden om zo’n slechte VPN-service te verwijderen en een betere service te krijgen die u kunt gebruiken om uw online privacy en beveiliging te verbeteren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me