5 stappen om VPN op Amazon Fire TV te installeren om regio-beperkte inhoud te streamen

Amazon Fire TV is een klein apparaatje dat je via de HDMI poort op je HDTV aansluit, waardoor je beschikt over diverse streamingkanalen waar je direct van kunt genieten. Dit product is exclusief beschikbaar op Amazon en wordt voornamelijk gebruikt om het voor klanten gemakkelijker te maken om video’s van Amazon Prime Video te streamen, hoewel er veel streamingkanalen beschikbaar zijn met dit product, zoals Netflix, Hulu, PlayStation Vue en de Leuk vinden. U kunt er ook aangepaste apps op installeren omdat het op een aangepast Android-besturingssysteem draait. Mogelijk moet u het echter een beetje aanpassen om dat te doen.


Hoewel het lijkt alsof dit het apparaat is om van je tv het ultieme streaming-entertainment te maken, moet je er rekening mee houden dat de meeste streamingdiensten alleen beschikbaar zijn in de VS en dat ze meestal toegankelijk zijn voor Amerikaanse burgers. Aangezien de meeste van deze kanalen regio-beschermd zijn, kun je de meeste beschikbare kanalen niet streamen zonder een VPN. Dus om Amazon Fire TV in staat te stellen deze kanalen in uw land te streamen, moet u een VPN actief hebben tijdens het gebruik ervan. Hier zijn 5 stappen om VPN op Amazon Fire TV te installeren om regio-beperkte inhoud te streamen:

1. Pak eerst het apparaat

Het Fire TV-apparaat is exclusief beschikbaar op Amazon en wordt niet verzonden naar klanten buiten de ondersteunde landen. Meestal wordt het alleen naar Amerikaanse adressen verzonden. Dus het eerste dat u moet doen, is het apparaat zelf bij Amazon kopen. Aangezien het voor de meeste landen ter wereld geen verzending ondersteunt, kunt u het virtuele adres en de doorzendservice van de VS gebruiken om het product naar uw huis te verzenden.

De prijs van het product zelf is zeer betaalbaar in vergelijking met andere vergelijkbare apparaten zoals Apple TV of Android TV-box, en de specificaties die voor het apparaat worden aangeboden, zijn ook erg goed, zodat je zonder vertragingen of problemen kunt genieten van verschillende high-definition video’s

2. Abonneer u op een premium VPN met ondersteuning voor routerinstallatie

Het volgende dat u moet doen, is u abonneren op een premium VPN-service die de installatie van hun VPN-app op routers ondersteunt. Het moet ook de installatie ondersteunen voor Amazon Fire TV of OpenVPN-configuratie. Zonder deze ondersteuning kunt u uw VPN niet gebruiken op het Fire TV-apparaat dat u heeft gekocht.

Vergeet niet om voor dit doel geen gratis virtuele particuliere netwerkservices te gebruiken, omdat de meeste gratis services een beperkte bandbreedte hebben, die u kunt gebruiken om een ​​paar video’s te streamen. U moet zich abonneren op een echte en gerenommeerde VPN-service, zodat u onbeperkt kunt streamen op de Amazon Fire TV.

3. Installeer de OpenVPN-app op Amazon Fire TV

Afgezien van het installeren van de VPN-verbinding op uw router en het verbinden van uw Fire TV-stick met het router-netwerk, is er nog een andere manier om de VPN-verbinding te gebruiken op de Fire TV. U hoeft alleen de OpenVPN-app erop te installeren. Het apparaat staat niet toe dat u standaard apps van derden installeert, dus u moet deze functie inschakelen in het menu Instellingen.

Vervolgens kunt u het OpenVPN-app-installatieprogramma downloaden en op uw Fire TV-stick installeren. Zodra het is geïnstalleerd, kunt u eenvoudig naar de officiële website van de VPN-service gaan om de OpenVPN-configuratie te laden.

4. Laad de module van uw VPN-serviceprovider naar de OpenVPN-app

De OpenVPN-app die u hebt geïnstalleerd, werkt niet als u hem geen compatibel configuratiebestand geeft. Dus in de OpenVPN-app moet je de OpenVPN-verbinding configureren met de VPN-configuratie die je krijgt van je VPN-serviceprovider. Dit configuratiebestand kan worden gebruikt om de OpenVPN-app te verbinden met de servers van het virtuele particuliere netwerk waarop u bent geabonneerd.

Nadat je de OpenVPN hebt geconfigureerd om verbinding te maken met je VPN-serviceprovider, kun je de privéverbinding testen om te zien of deze werkt op je Amazon Fire TV.

5. Gebruik alleen de Amerikaanse servers wanneer u de Fire TV gebruikt

Wanneer correct geconfigureerd, zal de OpenVPN-app die u zojuist op uw Fire TV-apparaat hebt geïnstalleerd, verbinding maken met verschillende privéservers zoals geleverd door uw virtuele privéverbindingsservice. Om verschillende kanalen te kunnen streamen die beschikbaar zijn op het Fire TV-apparaat, hoeft u echter alleen de Amerikaanse servers te gebruiken voor streaming.

Onthoud dat je je moet abonneren op die streamingdiensten om de meeste kanalen te streamen die beschikbaar zijn voor Fire TV, zoals Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, PlayStation Vue en andere. Onthoud ook dat veel van hen alleen Amerikaanse klanten accepteren en dat u maandelijks of jaarlijks abonnementsgeld moet betalen om van hun inhoud te genieten. U moet dus mogelijk uw virtuele Amerikaanse adres meestal gebruiken en de streamingabonnementen betalen met cadeaubonnen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map