5 voordelen die u krijgt wanneer u YouTube opent via Virtual Private Network

Hoewel je YouTube-video’s misschien prima kunt bekijken, zijn er in sommige landen miljoenen mensen die dat niet kunnen omdat YouTube wordt geblokkeerd door hun regering. Daarom slaagden sommige van die mensen erin de internetbeperkingen van hun land te omzeilen en toegang tot YouTube te krijgen, net als de andere mensen door VPN te gebruiken. Dit gaat echter niet over het ontgrendelen van geblokkeerde toegang tot YouTube met VPN. Het gaat erom VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot YouTube, ongeacht of uw land deze website blokkeert of niet. Heb je het geprobeerd?


Er zijn veel interessante dingen die u kunt krijgen als u eenvoudig uw virtuele privé-netwerk inschakelt en toegang krijgt tot de grootste videostreamingwebsite op internet door uw IP-adres te verbergen. Door het IP-adres te gebruiken dat je van je VPN-verbinding krijgt, zijn er veel dingen die je op YouTube kunt zien, die je voorheen niet kon zien. Hier zijn 5 voordelen die u krijgt wanneer u YouTube opent via het virtuele particuliere netwerk:

1. Je kunt de trending video’s uit andere landen zien

Verschillende landen hebben verschillende video’s op YouTube. Als zodanig verschillen de video’s die populair zijn in één land ook van de video’s die populair zijn in andere landen. Omdat je met VPN kunt schakelen tussen landen en het IP-adres van dat land kunt gebruiken, betekent dit dat je de trending video’s uit andere landen kunt zien. Je kunt zien wat populair is in bepaalde landen en wat de meest besproken dingen daar zijn. Dit kan u veel nieuwe informatie opleveren die erg interessant is om te verkennen.

2. U kunt bepaalde video’s zien die normaal niet beschikbaar zijn

Als u op de YouTube-website bladert met een ander IP-adres, kunt u de aanbevolen video’s zien die verschillen van wat u normaal ziet. Er zijn ook video’s die voor u beschikbaar zijn, die normaal niet beschikbaar zijn. In feite zal je YouTube-startpagina anders zijn en er zijn veel dingen te ontdekken door simpelweg door de startpagina te bladeren. Als u eerder een video niet kunt bekijken vanwege de regiobeperking, kunt u dergelijke video ook zonder problemen bekijken.

3. U kunt zich abonneren op de Premium YouTube-services

Er zijn verschillende premium YouTube-services die momenteel alleen beschikbaar zijn voor specifieke landen. Deze services worden normaal gesproken niet aangeboden in andere landen en deze zijn meestal onbekend of verborgen voor gebruikers uit andere landen. Maar door het virtuele particuliere netwerk te activeren en YouTube te openen met het IP-adres van het land dat in aanmerking komt voor dergelijke premiumservices, kunt u hun aanbiedingen bekijken en zelfs abonneren op die services. Op deze manier kunt u als nooit tevoren genieten van deze videostreamingservice.

4. U kunt Vevo-muziekvideo’s op YouTube bekijken

Vevo-muziekvideo’s zijn beschikbaar op YouTube en ze bevatten muziekvideo’s van verschillende artiesten van over de hele wereld. Deze video’s zijn meestal degenen die bepaalde artiesten een populariteit geven, omdat deze video’s heel snel viraal kunnen gaan. Het goede aan Vevo-muziekvideo’s is dat deze video’s originele muziekvideo’s zijn die zijn uitgebracht door de respectievelijke artiesten of platenlabels, met een hoge kwaliteit beeld en geluid. Het slechte eraan is dat het mogelijk niet beschikbaar is in uw land. Met andere woorden, hoewel je toegang hebt tot YouTube, heb je mogelijk geen toegang tot Vevo-muziekvideo’s. Door de VPN-verbinding te gebruiken, hebt u net als de andere gebruikers toegang tot Vevo-muziekvideo’s en kunt u genieten van uw favoriete muziek wanneer u maar wilt.

5. U kunt de blokkering van YouTube in uw land omzeilen

Dit is het belangrijkste punt. Als u in een land woont waar u geen toegang heeft tot YouTube en vele andere websites, kan het virtuele particuliere netwerk dergelijke beperkingen eenvoudig deblokkeren en u naar hartenlust laten genieten van deze website voor videostreaming. Niet alleen dat, u kunt ook veel andere websites deblokkeren die door de overheid in uw land zijn geblokkeerd. Op deze manier hoef je niets te missen van YouTube, de beste en grootste videostreamingservice op internet.

Dat zijn de 5 voordelen die u krijgt wanneer u YouTube opent via het virtuele particuliere netwerk. Met de VPN kun je genieten van verschillende soorten video’s die deze website te bieden heeft. Hiermee kun je ook veel leren over wat populair is in andere landen, evenals nieuwe selecties van video’s om te bekijken op basis van de aanbevelingen van elk land. Kortom, je kunt genieten van de volledige YouTube-ervaring door simpelweg de VPN-verbinding te gebruiken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map