5 voordelen die u kunt krijgen bij het gebruik van de Amerikaanse server in uw VPN-verbinding

Wanneer u een premium VPN-service gebruikt, zult u veel landen tegenkomen waaruit u kunt kiezen voor uw privéservers. De meest voorkomende landen zijn de VS, Canada, Japan, Duitsland, het VK, Nederland en Australië. Welke server u ook kiest, u kunt profiteren van toegang tot internet zonder enige beperking, wat betekent dat u elk type blokkering en censuur van websites die door uw overheid is toegepast, kunt omzeilen.


Er is echter een interessante versnapering van VPN die u moet weten. Van de vele servers die u kunt kiezen uit uw VPN-verbinding, is de Amerikaanse server blijkbaar degene die u veel voordelen biedt. Wanneer u verbinding maakt met de Amerikaanse server, kunt u mogelijk genieten van verschillende voordelen die niet worden geboden wanneer u de privéserver uit andere landen gebruikt. Hier zijn 5 voordelen die u kunt krijgen als u de Amerikaanse server gebruikt in uw VPN-verbinding:

1. U krijgt het meeste entertainment ter wereld

Als de belangrijkste reden waarom u een VPN gebruikt, is omdat u van verschillende soorten entertainment wilt genieten zonder geblokkeerd of gecensureerd te worden door de overheid, dan zou de Amerikaanse server uw eerste keuze moeten zijn voor een VPN-server. Door de Amerikaanse server te gebruiken, kunt u een in de VS gevestigd IP-adres gebruiken, wat betekent dat u op internet surft alsof u het vanuit de Verenigde Staten doet. En wat goed is, is dat u het meeste entertainment ter wereld online krijgt, aangezien de VS de belangrijkste markt is voor dergelijk entertainment, zoals films, tv-series, games, video’s, boeken en meer. Je zult de poort kunnen openen voor een fantastische online ervaring.

2. U kunt veel gratis inhoud krijgen die mogelijk niet beschikbaar is in andere landen

Veel van de streamingdiensten die in de VS zijn gevestigd, bieden gratis inhoud aan voor Amerikaanse burgers. Het is echter mogelijk dat dezelfde inhoud niet beschikbaar is in andere landen omdat het regio-beperkt is. Bepaalde tv-series of animatievideo’s zijn bijvoorbeeld alleen beschikbaar op de Amerikaanse markt en ze zijn beschikbaar om gratis te streamen met advertenties. Met de Amerikaanse server op uw VPN, zal het voor u geen probleem zijn om toegang te krijgen tot dergelijke gratis inhoud. U hoeft zich alleen maar aan te melden bij de gratis streamingdienst en u kunt aan de slag.

3. U kunt ‘s werelds beste premium digitale services gebruiken

Niet alleen gratis inhoud, er is ook veel premium inhoud die alleen beschikbaar is voor Amerikaanse burgers. In veel landen is Netflix bijvoorbeeld niet beschikbaar. Zelfs als Netflix beschikbaar is in andere landen, is de selectie van films die u kunt bekijken altijd minder dan de films die beschikbaar zijn in de Amerikaanse Netflix-service. Het is niet alleen Netflix. Er zijn honderden premium digitale services die u alleen in de VS kunt gebruiken. Door de VPN-server te gebruiken die in de Verenigde Staten is gevestigd, kunt u ‘s werelds beste premium digitale services gebruiken die nu voor u toegankelijk zijn.

4. U hebt de beste serververbinding en prestaties

Er zijn veel VPN-serviceproviders die in de VS zijn gevestigd, dus natuurlijk zullen ze eerst de verbinding en prestaties van de Amerikaanse servers optimaliseren voordat ze op de servers in andere landen werken. Als VPN-gebruiker is dit een groot voordeel voor u, omdat dit betekent dat de Amerikaanse servers voor u beschikbaar zullen zijn met de beste verbindingssnelheid en -prestaties. Door de in de VS gevestigde server te gebruiken, krijgt u de ultieme VPN-ervaring op het gebied van snelheid, prestaties en betrouwbaarheid.

5. U kunt premiumfuncties van uw favoriete websites ontgrendelen

Sommige van uw favoriete websites, die misschien wel overal ter wereld beschikbaar zijn, hebben misschien iets speciaals te bieden voor de Amerikaanse burgers. Dit komt omdat veel van deze websites in de Verenigde Staten zijn gevestigd. YouTube is bijvoorbeeld ‘s werelds grootste videostreamingservice, maar is in de meeste landen ter wereld gratis beschikbaar. Wanneer je echter YouTube opent via een Amerikaanse server, zul je zien dat het ook premiumfuncties biedt voor de Amerikaanse burgers, waarmee je video’s op YouTube kunt bekijken zonder advertenties, video’s kunt opslaan voor offline weergave en meer. Het is echter niet alleen YouTube. Er zijn tal van andere websites die alleen premiumfuncties bieden voor in de VS gevestigde gebruikers, waarvan u kunt profiteren als u een in de VS gevestigde VPN-server gebruikt.

Dat zijn de 5 voordelen die u kunt krijgen als u de Amerikaanse server gebruikt in uw VPN-verbinding. Omdat de Amerikaanse server altijd beschikbaar is in elke VPN-service, is het een kwestie van je huidige VPN-server omzetten naar de Amerikaanse server om al deze voordelen te krijgen. Zodra u dat doet, kunt u meer uit uw VPN-abonnement halen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map