7 belangrijkste verschillen tussen gratis VPN en premium VPN-services

Wanneer u de officiële app store voor Android en iOS controleert en naar VPN-apps zoekt, zult u merken dat er honderden VPN-apps beschikbaar zijn, waarvan de meeste gratis zijn. Het aantal gratis VPN-apps is veel groter dan de premium VPN-apps, waardoor de gratis VPN-apps populairder zijn onder de gemiddelde gebruikers. Aangezien de gemiddelde gebruiker VPN alleen gebruikt voor entertainment, namelijk om toegang te krijgen tot inhoud die in hun land of regio beperkt is, betalen ze niet voor hun VPN-service, omdat ze denken dat het het niet waard is voor hen. Als u iets gratis kunt krijgen, waarom zou u er dan voor betalen??


Als dat uw manier van denken is bij het kiezen van een virtuele privé-netwerkverbinding, wees dan voorbereid op een schok. Dit komt omdat de meeste van die gratis VPN-services verschillen van hun premium-tegenhangers. Dit zijn de 7 belangrijkste verschillen tussen gratis VPN en premium VPN-services:

1. Algemene prestaties

Gratis VPN: De algehele prestaties van de gratis particuliere netwerkdienst zijn doorgaans slecht, met veel problemen die op elk moment kunnen optreden. De server werkt bijvoorbeeld mogelijk niet naar behoren en aangezien ze alleen servers van slechte kwaliteit bieden en er niet veel servers zijn voor de gebruikers, kunnen de problemen enkele uren of meerdere dagen aanhouden zonder te zijn opgelost.

Premium VPN: De algehele prestaties van de premium private netwerkservice staan ​​altijd bovenaan, aangezien ze servers van de beste kwaliteit gebruiken met veel servers om uit te kiezen. De servers zijn altijd actief en bieden de beste prestaties en de beste gebruikerservaring. Elk probleem met de server kan snel worden opgelost.

2. Beveiliging en privacy

Gratis VPN: De gratis service negeert meestal de beveiliging en privacy van hun gebruikers en het maakt ze niet uit om de gegevens van hun gebruikers te beschermen. Wat ze aan de gebruikers geven, is alleen de tool om de overheidsbeperkingen te omzeilen, maar deze tool bevat geen sterke beveiligings- en privacyfuncties. In sommige gevallen kan de gratis service zelfs de gegevens van hun gebruikers stelen en deze aan derden verkopen.

Premium VPN: De premium service zorgt zeer serieus voor de privacy en beveiliging van de gebruiker. Ze bieden alle benodigde beveiligingstechnologie en versleutelingssysteem om de identiteit en gegevens van de gebruiker veilig en privé te houden terwijl ze genieten van hun internetvrijheid.

3. Coderingssysteem

Gratis VPN: De gratis privéverbindingsservice bevat geen sterk versleutelingssysteem voor de gebruikers, wat resulteert in mogelijke datalekken wanneer de gebruikers de service gebruiken. Ze bieden meestal de laagste beveiligingsprotocollen voor hun gebruikers, wat voor hackers heel gemakkelijk te doorbreken is, met veel beveiligingsproblemen.

Premium VPN: De premium privéverbindingsservice maakt gebruik van het allerbeste versleutelingssysteem met de beste beveiligingsprotocollen op de markt, waardoor de privéverbinding van hun gebruikers altijd veilig is. De codering is voor hackers erg moeilijk te doorbreken en eventuele beveiligingsproblemen worden onmiddellijk aan de serverzijde gepatcht.

4. Snelheid en bandbreedtebeperking

Gratis VPN: U kunt niet op volle snelheid werken als u de gratis privéverbinding gebruikt en het bandbreedtegebruik is meestal beperkt tot slechts 1-2 GB per maand. Er zijn veel serververtragingen om het aantal gebruikers bij te houden dat tegelijkertijd dezelfde server gebruikt.

Premium VPN: U kunt altijd op volle snelheid werken wanneer u de premium privéverbinding gebruikt, wat resulteert in soepele videobuffering en snel laden van webpagina’s. Er is geen bandbreedtebeperking of datagebruiklimiet per maand, dus u kunt alle inhoud die u wilt streamen met de privéverbinding.

5. Malware en adware

Gratis VPN: Veel gratis VPN-apps en -software bevatten malware en adware in hun broncode. Het betekent dat het VPN-bedrijf gewoonlijk de gegevens en internetactiviteit van hun gebruikers controleert en vaak zullen ze willekeurige advertenties weergeven op basis van de online activiteit van hun gebruiker.

Premium VPN: Er is geen malware of adware ingebed in de broncode. U kunt zonder enige onderbreking genieten van de privéverbinding en de serviceprovider controleert uw internetactiviteiten niet.

6. Beschikbare servers

Gratis VPN: De gratis service heeft meestal een beperkt aantal servers, en meestal zitten die servers vol met gebruikers, wat resulteert in een slechte verbinding of slechte algehele prestaties. De servers zijn meestal van slechte kwaliteit en de bronnen zijn beperkt.

Premium VPN: De premium service heeft veel beschikbare servers om aan de eisen van de gebruiker te voldoen, zodat elke server een evenwicht heeft in het gebruik van bronnen om de beste serverprestaties te behouden. De servers hebben hardware van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze alle verzoeken van gebruikers tegelijkertijd kunnen afhandelen.

7. Klantenservice

Gratis VPN: De gratis privéverbinding heeft geen bestaande klantenondersteuning en veel problemen zijn niet goed opgelost.

Premium VPN: De premium privéverbinding heeft uitstekende klantenondersteuning, waarbij de ondersteuningsafdeling reageert wanneer de gebruikers problemen met hun servers melden.

Dat zijn de 7 belangrijkste verschillen tussen gratis VPN en premium VPN-services. Als u een nieuwe VPN-gebruiker bent en nog steeds niet zeker weet welke service u wilt gebruiken, is het beter voor u om de premium VPN-service te gebruiken, omdat deze over het algemeen betrouwbaarder is en ze veel functies bieden die uw online beveiliging en privacy, en bieden u de beste gebruikerservaring in elke browsersessie.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map