Belangrijke dingen die u moet doen voordat u beslist over een levenslang VPN-abonnement

Wanneer u winkelt voor een nieuwe VPN-service, raakt u bekend met sommige services die verschillende soorten abonnementen aanbieden voor hun privéverbinding. Sommige services bieden maandelijkse en jaarlijkse abonnementen, die het meest voorkomen, terwijl andere services mogelijk ook een 2-jarig abonnement en zelfs een levenslang abonnement bieden. Natuurlijk, hoe langer de abonnementstijd die u kiest, hoe goedkoper de totale prijs voor de VPN-service zal zijn. Hoe korter de abonnementsperiode, hoe duurder de prijs die u moet betalen.


Wat het levenslange VPN-abonnement betreft, bieden veel serviceproviders dit type abonnementsperiode aan om hun privéverbindingsservice aan te bieden als een eenmalige aankoop. Het is alsof je nieuwe software koopt. U koopt het slechts één keer voor de licentie en u kunt de software voor altijd gebruiken. Met het levenslange VPN-abonnement hoeft u geen maandelijkse of jaarlijkse kosten meer te betalen, aangezien u de privéverbinding voor altijd kunt gebruiken zodra u dit abonnement koopt. Maar is het het waard? Hier zijn belangrijke dingen die u moet doen voordat u beslist over een levenslang VPN-abonnement:

1. Zorg ervoor dat de Private Connection-service een goede reputatie heeft

U wilt zich niet abonneren op een levenslang abonnement en er dan een paar jaar later achter komen dat de privéverbindingsservice niet meer werkt. U wilt dit alleen doen met de serviceprovider die al meer dan 5 jaar actief is, zodat u de reputatie van het bedrijf zelf kunt waarborgen. Anders verspilt u veel geld voor een abonnementsplan dat u geen levenslange voordelen oplevert. Bovendien moet de VPN-serviceprovider van tijd tot tijd een verbeterde kwaliteit van de privéverbinding hebben.

2. Zorg ervoor dat de verbinding stabiel en betrouwbaar is

U hoeft geen levenslang abonnement op een dienst te kopen waarop u niet kunt vertrouwen. Als de VPN-verbinding enorm onstabiel is met veel verbindingsproblemen en lage snelheid voor de meeste servers, dan is het levenslange plan geen goede investering voor u. Laat u dus niet verleiden door de belofte dat u niet hoeft te betalen voor een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding als u niet zeker weet of de service een stabiele en betrouwbare privéverbinding voor u kan bieden.

3. Doe het alleen als je echt van de dienst houdt

Met andere woorden, zet u niet in voor een levenslang abonnement als u niet echt op de hoogte bent van de service. U had de service minimaal zes maanden moeten gebruiken om de algehele kwaliteit te beoordelen. De overstap van een gewoon abonnement naar een levenslang abonnement vereist een grote inzet van uw kant, en daarom moet u het doen als u de kwaliteit van de service zelf echt kent. Als je echt van de service houdt en er voor roott, kun je deze gewoon voor altijd gebruiken en er blij mee zijn.

4. Betaal indien mogelijk voor het levenslange plan wanneer u korting krijgt

Voor de meeste VPN-serviceproviders die het onbeperkte abonnement aanbieden, is het niet goedkoop om voor dit type abonnement te betalen. Het kost vaak honderden dollars aan eenmalige betaling en het geeft u voor onbepaalde tijd toegang tot de privéverbinding. De prijs zal aanzienlijk duurder zijn dan de gebruikelijke maandelijkse of jaarlijkse prijs, dus houd er rekening mee dat u mogelijk uw geld kunt verspillen als u niet voorzichtig bent met deze investering. Het is dus noodzakelijk dat u op zoek gaat naar de beste deal voor de VPN-service die u kiest door naar het levenslange plan te gaan wanneer het sterk wordt verdisconteerd.

5. De service moet volledig zijn toegespitst op de privacy van de gebruiker

U wilt uw geld en tijd niet verspillen aan de service die u later niet kunt vertrouwen. Het belangrijkste uitgangspunt van VPN is dat het de privacy van de gebruiker bij hun online activiteiten zal helpen beschermen, zodat ze de geïnterneerden zonder enige vorm van beperking kunnen verkennen. Zorg ervoor dat uw VPN-serviceprovider zich inzet voor het beschermen van de privacy van de gebruiker, nu en in de toekomst. U moet weten dat het bedrijf een stabiel bedrijf is dat hun gebruikers niet zal verraden door hun persoonlijke of privégegevens met derden te delen zonder hen op de hoogte te stellen. Alleen met dit soort diensten kunt u zich er een leven lang volledig voor inzetten.

Dat zijn de belangrijkste dingen die u moet doen voordat u besluit tot een levenslang VPN-abonnement. De volgende keer dat er verleidelijke aanbiedingen zijn van sommige VPN-services, moet u beoordelen of het een goede investering van uw kant is of niet. Anders verspilt u enorm veel geld aan een service die u in de toekomst zelfs een paar jaar niet betrouwbaar kunt gebruiken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map