Hoe de VPN-beperking te blokkeren en uw VPN-snelheid een boost te geven

Er is een bepaald probleem dat bijna universeel wordt ervaren door VPN-gebruikers, en dat probleem is de vertraging van de VPN-snelheid, die vaak wordt aangeduid als beperking. Dus, wat is dit probleem precies? Laten we hiermee beginnen. Hoewel uw virtuele netwerkserviceprovider op hun officiële website heeft geadverteerd dat ze de gebruikers de maximale snelheid en onbeperkte bandbreedte geven in hun virtuele privéverbinding, kunt u toch enkele verbindingsvertragingen ervaren. Hoe kan dat gebeuren? Hier is het grote nieuws. Het probleem wordt niet veroorzaakt door uw VPN-provider, maar wordt veroorzaakt door uw ISP.


Sommige internetproviders hebben de regel dat ze het gebruik van virtuele particuliere netwerkverbindingen moeten beperken. Wanneer ze detecteren dat uw verbinding een privéverbinding gebruikt, activeert de ISP automatisch het beperkingsproces, wat resulteert in trage VPN-prestaties voor u. Als de VPN is uitgeschakeld, wordt je snelheid weer normaal. Dit is eigenlijk hun strategie om hun gebruikers de controle te geven en om uw online activiteiten continu te kunnen volgen. Dus, hoe ga je hiermee om? Hier zijn enkele tips om VPN-beperking te blokkeren en uw VPN-snelheid een boost te geven:

1. Gebruik de VPN-service die beperking automatisch uitschakelt

Het eerste dat u moet weten over VPN-beperking is dat als u de VPN-service gebruikt die ISP-beperking niet voorkomt of blokkeert, u pech krijgt. Er is niets dat u kunt doen om dit probleem op te lossen, behalve het wijzigen van uw virtual private network-serviceprovider. Zolang uw ISP uw privéverbinding kan detecteren, wordt de beperkingsprocedure toegepast op uw verbinding. Maar wanneer u de VPN-serviceprovider gebruikt die beperking automatisch uitschakelt, kan uw ISP de beperking niet toepassen, omdat een dergelijke procedure wordt geblokkeerd door uw virtuele particuliere netwerkprovider. Als resultaat krijg je de consistente volledige snelheid voor je privéverbinding.

2. Schakel over naar een andere ISP

Als je toevallig niet wilt overschakelen naar een andere VPN-provider die ISP-beperking blokkeert, is een andere manier om dit probleem te omzeilen, om over te schakelen naar een andere ISP. Niet alle internetproviders hebben het beleid om de snelheid van uw privéverbinding te vertragen of te vertragen. De enige manier om dit probleem te voorkomen, is door u te abonneren op een internetprovider die dit beleid niet heeft. Natuurlijk is in veel landen met netneutraliteitswetten ISP-beperking niet gebruikelijk. In veel andere landen met restrictieve internetwetten is ISP-beperking echter heel gebruikelijk, en u hoeft alleen degene in uw land te vinden die het beleid niet volgt om een ​​privéverbinding te vertragen.

3. Gebruik geen gratis VPN of gratis proxy

De soorten privéverbindingen die gewoonlijk door de internetproviders worden beperkt, zijn de gratis VPN en gratis proxyservices. Deze services zijn de gemakkelijke doelwitten geworden voor de ISP om hun vertragingsprocedure toe te passen, aangezien deze private verbindingsdiensten geen middelen hebben om dit te voorkomen. Het is ook heel gemakkelijk voor uw ISP om uw browse-activiteit te controleren wanneer u het gratis virtuele privé-netwerk of de gratis proxyservice gebruikt, en er zijn veel gevallen van datalekken of IP-adreslekken die de gebruikers van die privé-verbindingsdiensten niet eens bewust van. Dus, indien mogelijk, moet u het gebruik van de gratis VPN of gratis proxy-service vermijden.

4. Vernieuw uw router en gebruik een bekabelde verbinding

Als u slechts enkele keren vertraging van uw privéverbinding ondervindt, wordt dit mogelijk niet veroorzaakt door uw internetprovider die uw verbindingssnelheid vertraagt. Het kan worden veroorzaakt door tijdelijke prestatieproblemen die uw VPN-provider of internetprovider momenteel ondervindt. Om uw privéverbinding gedurende deze tijd te versnellen, is het vernieuwen van uw router een goede manier om dat te doen. Mogelijk moet u uw router meerdere keren vernieuwen voordat u het IP-adres kunt vinden dat u de beste snelheid biedt. Om de snelheid op lange termijn consistent te houden, moet u uw apparaat ook via een bekabelde verbinding in plaats van een draadloze verbinding met uw router verbinden..

5. Zoek de snelste server en schakel de functie Automatisch opnieuw verbinden in

Om uw VPN-snelheid nog meer te verbeteren, moet u proberen de VPN-servers te testen om de beste snelheid te vinden die ze kunnen bereiken. Zodra u meerdere servers tegelijkertijd heeft vergeleken, weet u welke servers de beste prestaties leveren en welke servers de slechtste presteren. U hoeft alleen maar over te schakelen naar de server met de beste prestaties om uw privéverbindingssnelheid te verbeteren. Vergeet niet de functie voor automatisch opnieuw verbinden in te schakelen om ervoor te zorgen dat u verbonden blijft met de privéserver en dat er geen gegevens of IP-adreslekken in uw privéverbinding voorkomen.

Dit zijn enkele tips die u kunt volgen om VPN-beperking te blokkeren en uw VPN-snelheid een boost te geven. Kies alleen de VPN-provider die u de volledige snelheid en onbeperkte bandbreedte biedt, met de functie om elke ISP-beperkingsprocedure te blokkeren. Op deze manier ervaar je geen vertraging in je privé-browsersessies en kun je geografisch beperkte video’s streamen of bekijken zonder onderbrekingen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map