Hoe het beperkende internet te overleven – 5 tips om uw IP-adres te verbergen

Er zijn veel mensen die klagen dat internet steeds minder open en gratis wordt voor gebruikers. Het wordt langzaamaan beperkter, vooral met verschillende overheidswetten die proberen te voorkomen dat gebruikers het internet verkennen zoals het vroeger was. Het is nu een plaats waar toezicht door de overheid en bedrijven steeds vaker voorkomt en veel gebruikers worden getroffen door deze nieuwe restrictieve internetwetten. Wanneer uw online privacy dagelijks wordt uitgehold, is het normaal dat u zich zorgen maakt en bang bent om uw persoonlijke informatie online te lekken.


Nu de Amerikaanse regering de regels voor netneutraliteit verwijdert, wordt uw internetactiviteit volledig gecontroleerd door uw internetprovider. Dus, hoe overleef je het meer restrictieve internetlandschap? Gelukkig zijn er de VPN-services die u de vrijheid en openheid van internet bieden zonder toezicht van de overheid of bedrijven. Het helpt u om uw IP-adres te verbergen en uw browsen anoniem te maken, zodat niemand uw online activiteiten kan volgen. Hier zijn 5 tips om uw IP-adres te verbergen en de strengere internetwetten te overleven:

1. Activeer uw Premium VPN de hele tijd

VPN is een must als u het internet wilt verkennen zonder te worden opgemerkt door de overheid of door derden die u willen bespioneren. Wat u moet doen, is u abonneren op een premium VPN-abonnement, omdat het tal van functies biedt die nodig zijn voor uw online privacy en beveiliging en vervolgens de VPN-verbinding de hele tijd activeert. U moet uw apparaat beschermen wanneer u verbinding maakt met internet door uw echte IP-adres te verbergen, zodat niemand een kijkje kan nemen in wat u online doet. Van alle noodzakelijke tips die hier worden uitgelegd, is dit degene die u moet volgen, omdat het essentieel is dat u de internetbeperkingen van vandaag overleeft.

2. Blader altijd met de incognitomodus

Elke browser die tegenwoordig op de markt is, heeft een functie die de incognitomodus wordt genoemd. De incognitomodus stelt u in staat om te bladeren zonder sporen na te laten op uw apparaat. Welke websites u ook bezoekt in de incognitomodus of ook wel de privémodus wordt genoemd, wordt niet weergegeven in uw browsergeschiedenis nadat u de browsersessie hebt afgesloten. De incognitomodus, wanneer alleen gebruikt, geeft u geen significante privacy-boost. Maar wanneer het is gekoppeld aan de VPN, zult u merken dat het een geweldige tool is waarmee u anoniem kunt browsen omdat niemand, zelfs niet andere mensen die dezelfde computer delen als u, uw browse-activiteit kan volgen.

3. Installeer nuttige privacy-add-ons in uw browser

Voor reguliere browsers zoals Firefox, Chrome en Opera kun je veel extensies vinden die meer functionaliteiten aan je browser zullen toevoegen. Er zijn duizenden extensies beschikbaar voor die browsers en u kunt ze meestal gratis downloaden. Het goede aan add-ons of extensies is dat er ook veel nuttige privacy-add-ons zijn die u kunt gebruiken om uw online veiligheid en privacy te verbeteren. Add-ons zoals adblocker, constante HTTPS-versleuteling, tracker, wachtwoordbeheer en dergelijke uitschakelen, kunnen u helpen uw online privacy intact te houden, ondanks veel derden die uw activiteit proberen bij te houden.

4. Meld u na gebruik altijd af bij uw online accounts

Gemakshalve is alles nu verbonden met uw accounts, wat betekent dat u met één account verschillende dingen kunt doen en verschillende services online kunt gebruiken. Met één Google-account kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk Google Zoeken, Gmail, Google Plus, Google Drive en andere Google-gerelateerde services gebruiken. Dit account kan echter ook worden gebruikt om uw activiteit bij te houden wanneer u deze services gebruikt. Derden kunnen uw zoekopdrachten, e-mailonderwerpen, soorten bestanden die u uploadt, enzovoort, volgen. Daarom is het voor uw privacy erg belangrijk dat u zich direct na gebruik afmeldt bij uw online accounts. Op deze manier geeft u de derde partijen geen gemakkelijke manier om u te volgen.

5. Doe hetzelfde met uw mobiele apparaat

De bovenstaande tips kunnen worden toegepast op uw desktopcomputers. Het is echter ook belangrijk dat u de bovenstaande tips ook op uw mobiele apparaat toepast. Dus wanneer u uw mobiele apparaat gebruikt, moet u uw premium VPN de hele tijd activeren, evenals de incognitomodus van de browser gebruiken, privacy-add-ons voor uw browser installeren en na gebruik uitloggen bij uw online accounts. Op deze manier bent u, ongeacht welk apparaat u gebruikt, altijd beschermd tegen ongeautoriseerde tracking en bewaking door de overheid en andere derde partijen.

Dat zijn de tips om uw IP-adres te verbergen en het restrictieve internet te overleven. Als u denkt dat het gebruik van internet voor u niet langer veilig en privé is, moet u deze tips volgen om ervoor te zorgen dat uw online activiteiten veilig, beveiligd en privé blijven. Er zijn veel manieren waarop derden uw browse-activiteit kunnen volgen, maar u heeft ook de tools om uw apparaat te beschermen tegen een dergelijk type bewakings- en bewakingssysteem. U hoeft alleen uw IP-adres te verbergen en de nodige maatregelen te nemen om uw online beveiliging en privacyrechten te beschermen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map