Hoe u toegang krijgt tot Amazon Prime Video als uw land niet wordt ondersteund

Amazon is de grootste online retailer ter wereld en biedt verschillende producten van verschillende verkopers over de hele wereld. Het werkt echter over het algemeen alleen in bepaalde landen, zoals de VS, het VK, India, Japan en enkele andere landen. Natuurlijk, als u buiten deze geselecteerde landen woont, kunt u nog steeds sommige producten van Amazon kopen en naar uw eigen land verzenden, maar niet alle producten kunnen naar uw land worden verzonden. Sommige landen worden zelfs niet ondersteund door Amazon, dus ze kunnen hun producten absoluut niet verzenden naar deze niet-ondersteunde landen.


Amazon heeft een lidmaatschapsfunctie genaamd Amazon Prime, die de gebruikers verschillende voordelen biedt, zoals gratis verzending en andere extra functies. Een van de functies die u als Prime-lid krijgt, is dat u de video’s kunt bekijken die exclusief voor dit platform zijn uitgebracht. Het werkt zoals Netflix en Hulu en het is behoorlijk populair in de Verenigde Staten omdat het rechtstreeks concurreert met verschillende andere streamingdiensten die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Maar nogmaals, alleen geselecteerde landen worden ondersteund.

Dus, wat als u enkele video’s van Amazon Prime wilt bekijken als uw land niet wordt ondersteund? Het antwoord is dat je het kunt doen met VPN. U kunt als volgt toegang krijgen tot Amazon Prime Video als uw land niet wordt ondersteund:

1. Abonneer u op een VPN-service die Amazon Prime Video ondersteunt

Allereerst zullen niet alle VPN-services specifiek de functie bieden waarmee je Amazon Video probleemloos kunt streamen. In feite bieden de meeste VPN-services alleen privé-IP-adressen die u kunt gebruiken zonder enige garantie dat u daadwerkelijk toegang hebt tot Netflix, Hulu of Amazon Video. Dit komt omdat van deze streamingdiensten bekend is dat ze virtuele privéverbindingen op de zwarte lijst zetten en alleen legitieme IP-adressen van de ondersteunde landen accepteren.

Zorg er dus voor dat u de VPN-service kiest die de speciale servers biedt om Prime Video en andere streamingdiensten te streamen. Een goed en gerenommeerd virtueel particulier netwerk zal deze functie opnemen in hun abonnement.

2. Krijg een virtueel Amerikaans adres

Aangezien Amazon Video alleen toegankelijk is voor Amerikaanse burgers en andere beperkte landen die worden ondersteund, is het altijd goed om een ​​virtueel Amerikaans adres te krijgen om u op deze service te abonneren. Er zijn een aantal goede virtuele Amerikaanse adresaanbieders die u het virtuele Amerikaanse adres gratis of tegen een kleine vergoeding kunnen geven. Over het algemeen worden deze virtuele Amerikaanse adressen gebruikt om u te helpen winkelen bij verschillende online retailers in de VS en de zending vervolgens door te sturen naar uw echte adres.

Het is belangrijk om een ​​virtueel Amerikaans adres op uw Amazon-account te krijgen, alleen voor het gebruik van de Prime Video-service.

3. Koop Amazon-cadeaubonnen om uw lidmaatschap te dekken

Om te voorkomen dat uw creditcard wordt geweigerd tijdens het betalingsproces voor uw Prime-lidmaatschap, is het beter om Amazon-cadeaubonnen te gebruiken om voor uw abonnement te betalen. Het betalingsproces is eenvoudig en eenvoudig en u kunt de cadeaubonnen kopen bij Amazon of andere externe verkopers. Door de Amazon-cadeaubonnen te gebruiken, kunt u zich in slechts een paar stappen abonneren op het Prime-lidmaatschapsplan.

4. Word een Prime Member met uw virtuele Amerikaanse adres

Voordat u de transactie voor het Prime-abonnement daadwerkelijk uitvoert, moet u een ander account instellen voor uw Prime-abonnement. Als u een gewone Amazon-shopper bent, is het beter om een ​​ander account met een ander e-mailadres in te stellen om te genieten van de Prime Video. Houd er rekening mee dat Amazon u de mogelijkheid biedt om u alleen te abonneren op de Prime Video-service in plaats van op het volledige lidmaatschap inclusief gratis verzending en andere voordelen. Bovendien is de eerste 30 dagen gratis, zodat u de eerste maand ten volle kunt genieten van de Prime Video zonder dat u iets hoeft te betalen.

Nu uw nieuwe Amazon-account en ons adres in de VS gereed zijn en u een saldo op uw account heeft geladen met behulp van de Amazon-cadeaubonnen, kunt u zich meteen abonneren op de Prime Video-service.

5. Activeer de VPN met US Private Server om te genieten van Prime Video

Het volgende dat u hoeft te doen, is uw VPN activeren en genieten van het streamen van duizenden films en tv-programma’s met uw Prime Video-lidmaatschap. Vergeet niet om de server te gebruiken die is toegewijd aan het streamen van Prime Video volgens de richtlijn van uw VPN-service. Gebruik alleen een in de VS gevestigde server wanneer u de films en tv-programma’s van de Amazon Video-service streamt, omdat dit het land is dat wordt ondersteund door de streaming-service en het overeenkomt met uw virtuele adres in de VS..

Prime Video biedt exclusieve shows die nergens anders beschikbaar zijn, dus u kunt van deze shows genieten zolang u abonnee blijft van deze service.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map