Waarom antivirussoftware moet worden geïnstalleerd naast de VPN-software

Om uw systeem te beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen, is het installeren van antivirussoftware op uw systeem noodzakelijk. Zonder antivirussoftware kunt u uw systeem niet maximaal beschermen tegen het groeiende aantal schadelijke bedreigingen, die uw systeem op verschillende manieren kunnen aanvallen. Als u alleen vertrouwt op het standaard anti-malwareprogramma van uw besturingssysteem, is het misschien niet voldoende om uw systeem volledig te beschermen, aangezien bekend is dat het standaard anti-malwareprogramma zoals Windows Defender behoorlijk kwetsbaar is voor aanvallen van buitenaf.


Alleen antivirussoftware installeren is echter niet voldoende. VPN is in feite belangrijk om u te helpen uw systeemverbinding te beschermen om ervoor te zorgen dat er geen externe bedreigingen uw systeem kunnen binnendringen. Met de huidige online technologie is het voor hackers heel eenvoudig om via verschillende online kanalen kwaadaardige bedreigingen naar uw systeem te sturen, en VPN kan worden gebruikt als een beschermende barrière voor dergelijke aanvallen. Antivirussoftware en VPN-software zijn dus de beste combinatie voor uw systeembeveiliging. Dit zijn de redenen waarom antivirussoftware naast de VPN-software moet worden geïnstalleerd:

1. Het beschermt uw systeemnetwerk, niet alleen uw systeembestanden

De functie van de antivirussoftware is ervoor te zorgen dat uw systeembestanden intact blijven, zonder onderbrekingen door kwaadaardige bedreigingen. Als de systeembestanden zijn gewijzigd door schadelijke software, kan uw hele systeem mogelijk niet goed werken. Aan de andere kant beschermt VPN-software uw systeemnetwerk, dat is de verbinding die u gebruikt om uw systeem met de buitenwereld of internet te verbinden, zodat u uw systeem kunt beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Wanneer u combineert tussen antivirus en VPN, kunt u niet alleen uw systeembestanden beschermen, maar ook uw systeemnetwerk.

2. Het weert zowel hackeraanvallen als schadelijke software af

Het VPN-systeem heeft de belangrijkste functie om uw netwerkverbinding veilig en privé te houden. Dus wanneer u een virtueel netwerk gebruikt, beschermt u niet alleen uw systeem, maar kunt u ook anoniem bladeren en uw echte identiteit privé houden. De combinatie van antivirussoftware en VPN zal zowel hackeraanvallen als kwaadaardige software afweren, aangezien hackers uw netwerk niet kunnen binnendringen en schadelijke software niet zonder uw toestemming op uw systeem kan worden geïnstalleerd. De twee beveiligingstools werken om aanvallen van hackers en schadelijke software af te weren wanneer uw systeem het risico loopt op die bedreigingen.

3. Het houdt al uw systeemgegevensoverdracht veilig

Uw systeem verzendt automatisch de nodige gegevens via uw internetnetwerk voor verschillende doeleinden. Als het systeem bijvoorbeeld de updatebestanden moet ophalen, sturen ze verzoeken naar de updateserver om de updategegevens te verzenden. Hetzelfde geldt voor individuele software of applicaties. Ze verzenden altijd gegevens online en als u dit proces niet beschermt, kunnen hackers de gegevensoverdracht onderscheppen en in plaats daarvan schadelijke software op uw systeem installeren. Met de VPN kunt u het datatransmissieproces veilig beschermen.

4. Het voorkomt dat hackers uw systeemgegevens beschadigen

Uw systeemgegevens zijn standaard beschermd tegen elk type ongeoorloofde wijziging. Het betekent dat zelfs als u geen antivirussoftware installeert, het besturingssysteem de systeemgegevens zal beschermen tegen elke wijziging. Het slechte nieuws is dat ervaren hackers soms een manier kunnen vinden om naar uw systeemkwetsbaarheden te zoeken om kwaadaardige codes op uw systeem te installeren. Als gevolg hiervan wordt de werking van het systeem gewijzigd zonder dat het door het besturingssysteem wordt gedetecteerd. Wanneer de systeemgegevens door hackers zijn beschadigd, kunnen ze uw apparaat naar eigen goeddunken bedienen. Door antivirus- en VPN-software te installeren, kan dit worden voorkomen, omdat hackers uw systeemgegevens op geen enkele manier kunnen beschadigen vanwege de zware codering die u in uw netwerk heeft.

5. Het creëert zeer sterke beschermingslagen voor uw systeem

Alleen antivirus installeren kan voldoende zijn om uw systeemgegevens te beschermen als u zelden of nooit verbinding heeft met internet. Maar als u bijna altijd verbinding maakt met internet, heeft u een extra beschermingslaag nodig voor uw systeem, die kan worden geleverd door de VPN-software. Het beschermt uw netwerkverbinding en zorgt ervoor dat uw systeem veilig blijft wanneer u online bent. Dus, met de combinatie van de twee software, zal het een zeer sterke beveiliging voor uw systeem creëren, waardoor uw systeem de ultieme beveiliging krijgt. Bovendien kunt u met de extra functies van de VPN-software, zoals het omzeilen van internetbeperkingen en censuur, nog meer genieten van uw apparaat.

Dat zijn de redenen waarom antivirussoftware naast de VPN-software moet worden geïnstalleerd. Dit is belangrijk, omdat het installeren van slechts één software geen volledige beveiliging voor uw systeem biedt. Alleen door de twee software te combineren, kunt u ervoor zorgen dat de privacy en beveiliging van uw systeem volledig worden beschermd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map