Waarom u locatiecontrole in uw VPN-verbinding moet inschakelen

Wanneer u een premium VPN-verbinding gebruikt, krijgt u veel functies die niet beschikbaar zijn in de gratis VPN-software. De functies zoals Kill Switch, Location Monitoring, Always On, Firewall, DNS Leak Protection en vele andere functies zijn bijvoorbeeld voor u beschikbaar, afhankelijk van het VPN-merk dat u gebruikt. Elke functie geeft u meer voordelen bij het versleutelen van uw internetverkeer. Met de Kill Switch-functie kunt u uw internetverbinding onmiddellijk uitschakelen op het moment dat de VPN-verbinding wegvalt, zodat u niet per ongeluk uw IP-adres onthult tijdens uw browsersessie. Met de Always On-functie kunt u uw apparaten verbonden houden met de VPN vanaf het moment dat u het apparaat start tot het moment dat u het uitschakelt.


Nu zullen we het hebben over de functie Locatiebewaking. Dit is de functie die door veel VPN-gebruikers vaak wordt genegeerd, maar het is een vrij belangrijke functie. Hiermee kan de VPN-verbinding uw huidige locatie detecteren, ondanks het gebruik van het privé-netwerk om verbinding te maken met internet. Er zijn veel voordelen die u kunt behalen wanneer u deze functie inschakelt op uw VPN-verbinding. Dit zijn de redenen waarom u locatiebewaking in uw VPN-verbinding moet inschakelen:

1. U heeft nog steeds toegang tot uw lokale bankrekeningen zonder te worden geblokkeerd

Om veiligheidsredenen zullen veel websites van lokale banken u weigeren in te loggen op uw account met een privé IP-adres. Dit komt omdat er gevallen zijn geweest waarin privé-IP-adressen door cybercriminelen worden gebruikt om geld van zijn slachtoffers te stelen. Ook zal het privé IP-adres van een ander land nogal verdacht zijn voor de websites van lokale banken, aangezien hun klanten meestal lokale mensen zijn met lokale adressen. Dit is waar locatiebewaking noodzakelijk wordt. Ook al is uw verbinding privé en verbonden, u kunt nog steeds uw locatie onthullen zodat lokale bankwebsites nog steeds toegankelijk zijn met uw gecodeerde verbinding.

2. Uw verbinding blijft privé terwijl u blijft browsen met een lokaal IP-adres

Het goede aan het inschakelen van de locatiebewakingsfunctie is dat u tijdens het browsen met het lokale IP-adres een privéverbinding kunt gebruiken. Het betekent dat lokale websites die normaal gesproken geen privé IP-adres accepteren, nog steeds toegankelijk zijn via uw VPN-verbinding. U hoeft uw VPN-verbinding niet tijdelijk uit te schakelen om toegang te krijgen tot bepaalde lokale websites. Dit geldt met name in de landen waar internetwetten zeer restrictief zijn. Door de VPN-service toe te staan ​​uw locatie te controleren, hoeft u zich geen zorgen te maken over toegang tot dergelijke websites, omdat uw locatie zich nog steeds in uw land lijkt te bevinden.

3. U krijgt geen verdachte inlogproblemen

Dit is een van de meest voorkomende problemen bij het gebruik van een VPN-verbinding. Soms, wanneer u zich aanmeldt bij sommige van uw accounts, beschouwen de serviceproviders uw aanmelding als verdacht en daarom sturen ze u meldingen dat uw accounts mogelijk zijn gehackt. Dit probleem kan eenvoudig worden voorkomen door uw VPN-service uw locatie constant te laten controleren, waardoor uw inlogpogingen legitiem zijn en uw verbinding altijd privé blijft.

4. U kunt zonder problemen GPS-gerelateerde apps gebruiken

Wanneer je een VPN-verbinding gebruikt, krijg je soms veel problemen als je GPS-gerelateerde apps gebruikt. Als u bijvoorbeeld op uw mobiele apparaat zit en u wilt de richting weten om naar een bepaalde plaats te gaan, zal uw GPS uw locatie in een ander land herkennen, aangezien uw VPN een server in een ander land gebruikt om toegang te krijgen tot internet . Dit kan lastig zijn, vooral als u de GPS-apps dringend wilt gebruiken. Dit kan eenvoudig worden opgelost door uw locatiebewaking in te schakelen in uw VPN-dashboard, waardoor de GPS-apps uw echte locatie kunnen herkennen terwijl ze buiten de radar blijven met uw internetverbinding.

5. Blijf beschermd tegen elke ISP en toezicht door de overheid

Last but not least, door de locatiebewakingsfunctie in te schakelen op uw virtuele privé-netwerk, kunt u uw echte locatie onthullen op de websites die u bezoekt, terwijl u beschermd blijft tegen eventuele ISP- en overheidsmonitoring. Met andere woorden, het is alsof u nog steeds een normale internetverbinding van uw internetprovider gebruikt terwijl u nog steeds alle websites die door de overheid worden geblokkeerd, kunt omzeilen en veilig en privé kunt blijven voor hun bewakingssysteem. Dit is een groot voordeel dat u eenvoudig kunt krijgen door de locatiefunctie in uw VPN te gebruiken.

Dat zijn de redenen waarom u locatiebewaking moet inschakelen in uw VPN-verbinding. Meestal is deze functie uitgeschakeld wanneer u de VPN voor de eerste keer installeert, en aangezien veel mensen er niets om geven, weten ze misschien niet dat deze functie bestaat. Wanneer u deze functie echter op uw VPN inschakelt, heeft u tal van voordelen die vanaf nu uw algehele internetervaring zullen verbeteren.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map