Waarom u ten minste één VPN-browser op uw apparaat moet installeren

VPN is steeds noodzakelijker geworden in de huidige internetsituatie, waar de overheid, ISP, bedrijven, websites en andere derde partijen elke internetgebruiker in de gaten houden om hun gewoonten te bespioneren en bepaalde informatie te verkrijgen die hen ten goede zal komen. Het virtuele particuliere netwerk wordt populairder omdat het de internetgebruikers de veiligheid en privacy kan bieden die ze nodig hebben om los te komen van het wereldwijde massabewakingssysteem. Bovendien zijn er veel VPN-services die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn en die in vele vormen en vormen worden aangeboden.


Een type VPN-service die u moet kennen, is de VPN-browser. De browser is het type browser met de ingebouwde VPN erin, die u kunt activeren zonder dat u extra software hoeft te gebruiken. U installeert eenvoudig de browser op uw apparaat en vervolgens kunt u genieten van de privéverbinding via de browser. De VPN-browser wordt vaak de privébrowser genoemd, omdat deze de privacy en veiligheid van de gebruiker online beschermt. Dit zijn de redenen waarom u minimaal één VPN-browser op uw apparaat moet installeren:

1. U hoeft niet te betalen voor een VPN-abonnement

De meeste ingebouwde VPN-browsers brengen geen kosten in rekening voor het gebruik van de beveiligde verbinding die het biedt. De instellingen zijn echter mogelijk verborgen in de browserinstellingen en u moet naar de geavanceerde instellingen van de browser gaan om deze te activeren. Zodra u de VPN hebt geactiveerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bandbreedtelimiet. Meestal bieden deze virtuele privébrowsers onbeperkte bandbreedte en kunnen de gebruikers de privéverbinding gratis gebruiken. De snelheid kan echter langzamer zijn in vergelijking met de gerenommeerde en toegewijde VPN-services die er zijn.

2. Het is veel beter dan de meeste gratis VPN-services die er zijn

In plaats van gebruik te maken van enkele gratis virtuele particuliere netwerkdiensten die beschikbaar zijn voor zowel desktop- als mobiele apparaten, is het beter om in plaats daarvan de privébrowser te gebruiken. De meeste gratis privé-netwerkdiensten die momenteel op de markt zijn, bieden hun gratis privé-netwerk aan als een gratis proefperiode, wat betekent dat u later moet betalen om de service te kunnen blijven gebruiken. Ze worden ook aangeboden met een beperkte bandbreedte, een server van lage kwaliteit en een zeer lage snelheid, waardoor u zich vaak gefrustreerd voelt wanneer u ze gebruikt. Aan de andere kant wordt de VPN-browser aangeboden zonder enig gratis proefschema, zonder enige bandbreedtebeperking, en met een hoogwaardige serverinfrastructuur die door de jaren heen is gebouwd.

3. Het is gebouwd door een non-profit organisatie

Als een commercieel bedrijf een privébrowser maakt en zegt dat deze de privéverbinding gratis aan de gebruikers levert, bent u misschien op uw hoede voor hun claim. Er zijn veel gevallen van providers van virtuele particuliere netwerken die hun VPN-verbinding gratis aanbieden, die zonder hun toestemming de gegevens van de gebruiker bleek te gebruiken. Sommige andere gratis privé-netwerken registreren ook uw browse-gewoonte en verkopen uw gegevens aan derden. Dit komt omdat hun oriëntatie winst is, niet de privacy van de gebruiker. De VPN-browsers zijn voor het grootste deel toegewijd aan de privacy van de gebruiker en proberen de beste beveiliging te bieden voor hun online activiteiten. Dit komt omdat ze zijn gebouwd door non-profitorganisaties die zich richten op de verbetering van internet, niet alleen om winst te behalen.

4. Het is volledig veilig en gratis

De privébrowser die u op uw systeem installeert, is volkomen veilig en vrij van zowel een betalingsabonnementsstructuur als schadelijke software. Dit komt omdat ze niet het vertrouwen willen verliezen van de gebruikers die ze al jaren hebben opgebouwd. De meeste van hun diensten worden gratis aangeboden en hun software is open source of gebouwd op basis van open source-projecten. Hoewel het riskant voor u is om de andere gratis particuliere netwerkserviceproviders te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiliging en privacy wanneer u de VPN-browser gebruikt.

5. Het kan worden gebruikt als back-up VPN-verbinding

Als je de VPN-verbinding van een gerenommeerde VPN-serviceprovider al gebruikt, kan het geen kwaad om een ​​VPN-browser te installeren voor het geval je een back-up nodig hebt voor je privéverbinding. Soms kunt u problemen ondervinden met uw speciale privé-netwerkverbinding, of dit is het serverprobleem of de verbindingssnelheid is niet goed genoeg. Op dit moment kunt u de VPN-browser gebruiken als back-upverbinding, zodat u uw online activiteit kunt voortzetten terwijl u wacht tot uw belangrijkste privé-netwerkverbinding wordt hersteld.

Dat zijn de redenen waarom u minimaal één VPN-browser op uw apparaat moet installeren. Er zijn verschillende functies waar u van kunt profiteren, en nog belangrijker, het kost u niets om de privéverbinding in de browser te gebruiken. Het is echter mogelijk niet voor alle platforms beschikbaar en de browser biedt mogelijk niet dezelfde prestaties als de meeste premium proxy-services die momenteel op de markt zijn. Maar toch is het de moeite waard om er een voor uw systeem te installeren.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map