5 fördelar som den anonyma webbläsaren kan ge din integritet online

För att vara anonym online behöver du inte använda ett VPN för att göra det. Även om VPN fortfarande rekommenderas om du vill gå online med fullt integritets- och säkerhetsskydd kan du använda tricket i den anonyma webbläsaren. Utan VPN kan en anonym webbläsare hjälpa dig att ansluta till internet säkert och anonymt. Några anmärkningsvärda anonyma webbläsare inkluderar Tor, Opera (med Opera VPN aktiv), Firefox Focus för mobila enheter och andra. Genom att installera en av dessa webbläsare kan du börja surfa på nätet utan att oroa dig för övervakning och övervakning från tredje part.


Den enastående funktionen i en anonym webbläsare är att den ofta bygger kring att skydda användarnas integritet och säkerhet. Så när de använder det kan de få olika fördelar precis som när de använder ett virtuellt privat nätverk. Dessutom är dessa webbläsare ofta utrustade med en VPN-anslutning så att den kan ge en bättre anonymitet för användarna. Här är fem fördelar som den anonyma webbläsaren kan ge din integritet online:

1. Du behöver inte ett VPN för att hålla dig privat online

Genom att använda den anonyma webbläsaren är det inte nödvändigt att installera ett VPN. Naturligtvis, om du vill skydda ditt nätverk hela systemet, måste du naturligtvis installera ett VPN. Men om du bara behöver surfa på webben privat är detta det enklaste sättet att gå. Detta beror mest på att den anonyma webbläsaren ofta har en inbäddad VPN-funktion i den, som låter dig surfa privat på webben. Vissa webbläsare tillåter dig att slå på och stänga av VPN-funktionen enligt dina inställningar medan vissa andra har VPN permanent på. Så genom att helt enkelt använda den här webbläsaren kan du hålla dig privat online och du kan automatiskt bryta dig loss från alla typer av online-begränsningar som tillämpas i ditt land.

2. Det raderar din webbläsningshistorik automatiskt

Låt oss titta på Firefox Focus, som är den typen av anonym webbläsare för mobila enheter. När du använder det kommer du att kunna bläddra igenom allt du vill ha privat. Men när du stänger webbläsaren raderas all din webbläsningshistorik automatiskt. När du öppnar webbläsaren igen kommer du att börja från början, som om du aldrig använder den förut. Detta kommer att hålla dina onlinesessioner privata på din enhet, och det är mycket användbart, särskilt om du delar din enhet med andra.

3. Du är säker från alla typer av övervakning från tredje part

Om du vill surfa på internet utan att behöva hantera någon typ av övervakning från tredje part, bör du använda den anonyma webbläsaren istället för din vanliga webbläsare. Detta beror på att när du använder den anonyma webbläsaren för din dagliga internetaktivitet, kommer du automatiskt att vara säker från alla typer av övervakning och övervakning, vilket ofta görs av regeringen, ISP och företag. Du kommer inte att lämna några spår i din surfningssession och ingen kan spåra din surfvanor också. Du kan också skyddas mot alla typer av skadliga onlineanhot som kan riskera din integritet och säkerhet online.

4. Det rekommenderas av olika säkerhetsexperter

Många experter har rekommenderat internetanvändare att använda VPN eller anonym webbläsare för att skydda sin onlineaktivitet som svar på olika cyberbrottshändelser som inträffade under de senaste åren. Faktum är att när allt fler onlinehot skapas för att stjäla mer data från användarna blir det viktigare för användarna att skydda sin onlineaktivitet genom att använda olika säkerhetsverktyg som rekommenderas av experterna. Dessa verktyg inkluderar VPN, säkerhetsprogramvara, brandvägg och den anonyma webbläsaren.

5. Det har olika säkerhets- och sekretessfunktioner tillgängliga

Till skillnad från de vanliga webbläsarna som fokuserar på användarupplevelse och bekvämlighet, fokuserar den anonyma webbläsaren mer på internetanvändarnas säkerhet och integritet. Det är vanligtvis starkt utrustat med olika säkerhets- och sekretessfunktioner som inte vanligtvis finns i andra webbläsare. Till exempel kommer en bra anonym webbläsare att vara utrustad med det virtuella privata nätverket, privata reläserver, HTTPS-anslutning, anti-malware, ad-blockerare och många andra liknande funktioner. Alla dessa funktioner har installerats i webbläsaren sedan du öppnar den första gången, så du behöver inte installera några extra säkerhetstillägg eller tillägg för det.

Det är de fem fördelarna som den anonyma webbläsaren kan ge din integritet online. Om du vill veta smaken på internetfrihet och fullständig anonymitet online är den anonyma webbläsaren det första du behöver prova. Ännu bättre kan du också installera en premium VPN-tjänst när du använder en sådan webbläsare så att du får maximal säkerhet och integritetsskydd för din enhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map