5 steg för att installera VPN på Amazon Fire TV för att strömma regionbegränsat innehåll

Amazon Fire TV är en liten enhet som du kan ansluta till din HDTV via HDMI-porten, som ger dig olika streamingkanaler som du kan njuta av omedelbart. Denna produkt är exklusivt tillgänglig på Amazon, och den används främst för att göra det lättare för kunderna att strömma videor från Amazon Prime Video, även om det finns många strömningskanaler tillgängliga med den här produkten, som Netflix, Hulu, PlayStation Vue och tycka om. Du kan också installera anpassade appar på det när det körs på anpassade Android OS. Det kan dock hända att du måste justera lite för att göra det.


Även om det verkar som om det här är go-to-enheten för att förvandla din TV till den ultimata streamingunderhållningen, bör du vara medveten om att de flesta strömningstjänster endast är tillgängliga i USA och att de mestadels är tillgängliga för amerikanska medborgare. Eftersom de flesta av dessa kanaler är regionskyddade, kan du inte strömma de flesta tillgängliga kanaler utan VPN. Så för att du ska göra Amazon Fire TV kapabel att strömma dessa kanaler i ditt land måste du ha en VPN aktiv när du använder den. Här är fem steg för att installera VPN på Amazon Fire TV för att strömma regionbegränsat innehåll:

1. Sätt först händerna på enheten

Fire TV-enheten finns uteslutande på Amazon, och den levereras inte till kunder som bor utanför de stödda länderna. Det mesta av tiden kommer det bara att skickas till amerikanska adresser. Så det första du behöver göra är att köpa själva enheten från Amazon. Eftersom det inte stöder leverans för de flesta länder i världen kan du använda den virtuella amerikanska adressen och speditionstjänsten för att skicka produkten till ditt hem.

Priset på själva produkten är mycket prisvärd jämfört med andra liknande enheter som Apple TV eller Android TV-låda, och specifikationen som erbjuds för enheten är också mycket bra, så att du kan njuta av olika HD-videor utan några fördröjningar eller problem

2. Prenumerera på ett premium-VPN med routerinstallationssupport

Nästa sak som du behöver göra är att prenumerera på en premium VPN-tjänst som stöder installationen av deras VPN-app på routrar. Det bör också stödja installationen för Amazon Fire TV eller OpenVPN-konfiguration. Utan detta stöd kan du inte använda din VPN på Fire TV-enheten som du har köpt.

Kom ihåg att inte använda några gratis virtuella privata nätverkstjänster för detta ändamål eftersom de flesta gratis tjänster har begränsad bandbredd, som du kan använda för att strömma några videor. Du måste prenumerera på en riktig och ansedd VPN-tjänst så att du kan göra obegränsad strömning på Amazon Fire TV.

3. Installera OpenVPN-appen på Amazon Fire TV

Bortsett från att installera VPN-anslutningen på din router och ansluta din Fire TV-stick till routernätverket, finns det ett annat sätt att använda VPN-anslutning på Fire TV. Du behöver helt enkelt installera OpenVPN-appen på den. Enheten tillåter inte att du installerar tredjepartsappar som standard, så du måste aktivera den här funktionen i menyn Inställningar.

Sedan kan du ladda ner OpenVPN-appinstallatören och installera det på din Fire TV-pinne. När den är installerad kan du helt enkelt gå till VPN-tjänstens officiella webbplats för att ladda OpenVPN-konfigurationen.

4. Ladda modulen från din VPN-tjänsteleverantör till OpenVPN-appen

OpenVPN-appen som du har installerat fungerar inte om du inte ger den en kompatibel konfigurationsfil. Så i OpenVPN-appen måste du konfigurera OpenVPN-anslutningen med VPN-konfigurationen som du får från din VPN-tjänsteleverantör. Den här konfigurationsfilen kan användas för att ansluta OpenVPN-appen till servrarna som tillhandahålls av det virtuella privata nätverket som du prenumererar på.

När du har konfigurerat OpenVPN för att ansluta till din VPN-tjänsteleverantör kan du testa den privata anslutningen för att se om den fungerar på din Amazon Fire TV.

5. Använd endast de amerikanska servrarna när du använder Fire TV

När den är korrekt konfigurerad fungerar OpenVPN-appen som du just har installerat på din Fire TV-enhet för att ansluta till olika privata servrar som tillhandahålls av din virtuella privata anslutningstjänst. Men för att du ska kunna strömma olika kanaler som är tillgängliga på Fire TV-enheten måste du bara använda de amerikanska servrarna för strömning.

Kom ihåg att för att streama de flesta kanaler som är tillgängliga för Fire TV, som Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, PlayStation Vue och andra, måste du prenumerera på dessa streamingtjänster. Kom också ihåg att många av dem bara accepterar amerikanska kunder och att du måste betala för en månatlig eller årlig prenumerationsavgift för att njuta av deras innehåll. Så du kan behöva använda din virtuella amerikanska adress för det mesta och betala för strömningsabonnemang med presentkort.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map