5 tecken på en dålig VPN-tjänsteleverantör

Numera finns det massor av VPN-tjänsteleverantörer som erbjuder sina tjänster till överkomliga priser, samt ger användarna olika funktioner som kan skydda deras internetanslutning ytterligare. Det finns till och med VPN-tjänster som erbjuder sina tjänster gratis, vilket innebär att du kan använda deras virtuella privata nätverk utan att betala för en månads- eller årsavgift. Men det har många begränsningar, och de begränsar vanligtvis bandbredd eller internettrafik.


Vilken typ av VPN-tjänster som ska undvikas till varje pris?

Med den ökande efterfrågan på VPN-anslutning på grund av olika internetbegränsningar som tillämpas av många regeringar över hela världen vill många internetanvändare återfå sin frihet i sin onlineaktivitet. Detta är anledningen till att VPN-anslutning blir alltmer populär, och med den populariteten finns fler och fler nya VPN-tjänsteleverantörer tillgängliga.

Men du måste förstå att eftersom VPN-tjänster finns i överflöd idag, blir det allt svårare för dig att välja rätt. För att kunna välja rätt VPN-tjänst för dig bör du kunna skilja det goda från det dåliga. Här är fem tecken på en dålig VPN-tjänsteleverantör som du måste undvika till varje pris:

1. Det har ingen anseelse

Kopplas inte omedelbart till en VPN-tjänsteleverantör om de inte har ett bevisat rykte för att säkerhetskopiera sitt krav. Detta gäller särskilt för nya VPN-tjänsteleverantörer. Vanligtvis kommer en ny VPN-leverantör att erbjuda en tjänst som påstås vara bättre än vad som redan finns. De kommer att hävda att de kommer att bli bättre när det gäller att skydda din online säkerhet och integritet. De hävdar att de har bättre servrar, bättre hastighet, bättre kryptering och så vidare. Ta alltid en titt på vad folk säger om denna VPN-tjänst innan du bestämmer dig för att använda den. När det gäller att välja rätt VPN kommer rykte först.

2. Det erbjuder verkligen billiga priser med gratis VPN tillgängligt

Vanliga VPN-servicepriser kan variera mellan $ 6 – $ 11 per månad, beroende på de funktioner som de erbjuder sina kunder. Men om du ser en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder en mycket billig ränta för deras tjänst, och de erbjuder gratis VPN-tjänst, bör du vara medveten om att de kan vara en dålig tjänsteleverantör. Såvida de inte kör några typer av marknadsföring, närma dig inte den här typen av VPN-tjänster. Detta gäller särskilt om den kostnadsfria VPN-tjänsten bombarderas med otaliga annonser och är mycket långsam.

3. Det imiterar en populär och ansedd VPN-tjänsteleverantör

Låt oss säga att du hittar en riktigt bra ny VPN-tjänsteleverantör. Men det finns något fiskigt med det. Den övergripande webbplatsen liknar en populär VPN-leverantör som du redan känner och den erbjuder liknande funktioner och teknik. Det är tillgängligt för dig till en mycket billigare ränta, långt under den vanliga månads- eller årsnivån. Vanligtvis är denna typ av VPN-tjänsteleverantör en falsk VPN-tjänst som försöker imitera en populär i hopp om att de kan se mer ansedda ut för kunderna. Om du hittar den här typen av leverantör av virtuella privata nätverk, se till att undvika det.

4. Det ger inte tillräckligt med information på den officiella webbplatsen

En VPN-tjänsteleverantör som bara ger information om sina priser är inte värd din uppmärksamhet. Om du inte kan spåra företaget som ligger bakom denna skuggiga VPN-tjänst, använd inte den. När du väljer ett bra VPN bör du ta hänsyn till företagsinformationen bakom denna tjänst. Företaget bör ha ett etablerat huvudkontor eller kontor någonstans, och du ska kunna nå det på olika sätt, till exempel med snigelpost, telefon, chat och e-post. Dessutom bör den officiella webbplatsen ge massor av information för användarna att lära sig mer om deras VPN-tjänster.

5. Det är för bra för att vara sant

Om ett VPN är för bra för att vara sant, är det vanligtvis falskt. Du bör alltid komma ihåg detta. Det finns en löpande kostnad för tjänsteleverantören att underhålla sina VPN-servrar, och det är därför de inte kan ta ut tjänsten för billig. Om de erbjuder billiga priser, kommer de vanligtvis att dumma ner funktionerna för att matcha med kostnaderna för underhåll av tjänsten. Så om en VPN-tjänsteleverantör erbjuder dig en mycket billig ränta eller ett gratis VPN utan fångst eller med fullständiga funktioner, är det vanligtvis den tjänst du vill undvika. Kom ihåg att det finns många falska gratis VPN som istället för att skydda användarens data, de stjäl sina data för sina egna ändamål. Tänk bara på att det finns sådana skuggiga VPN-tjänster.

Det är de fem tecknen på en dålig VPN-tjänsteleverantör som du bör undvika till varje pris. Det är alltid bättre att spendera lite pengar per månad för en VPN av god kvalitet som verkligen kommer att skydda din integritet online, snarare än att riskera dig själv med en skuggig VPN-leverantör. Så välj ditt VPN klokt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map