De bästa VPN- och integritetsförlängningarna som du kan installera i Chrome Browser

Chrome är dagens populäraste webbläsare i världen, både för stationära och mobila enheter. Detta är den webbläsare som de flesta brukade surfa på internet dagligen. Sedan lanseringen av denna webbläsare och den ökande populariteten för Android OS har Chrome: s tillväxt skyrocket. Många funktioner läggs till regelbundet och webbläsaren blir mer stabil och snabbare. Det finns några mycket viktiga funktioner för integritetsskydd som ingår i webbläsaren, till exempel skydd mot skadlig programvara, skadlig webbplatsskydd och så vidare.


Att använda webbläsaren utan ytterligare VPN- och sekretessförlängningar ger dig emellertid inte det fulla skyddet för din online sekretess och säkerhet. Lyckligtvis finns det många VPN- och sekretessförlängningar som du kan hitta i Chrome Web Store. Du behöver bara välja de bästa som du kan använda på din enhet. Här är några av de bästa VPN- och sekretessförlängningarna som du kan installera i Chrome-webbläsaren just nu:

1. Windscribe

Bland många premium-VPN-tjänster som erbjuder gratis VPN-anslutning, är Windscribe en som erbjuder den största bandbredden per månad. Dessutom har gratistjänsten den kvalitet som är i samma kvalitet med premiumtjänsten med skillnaden endast i bandbreddgräns och serveralternativ. Premien är obegränsad medan den gratis är begränsad till 10 GB per månad.

Kvaliteten på hastighet och stabilitet i VPN-anslutningen är heltäckande. Därför rekommenderas det att du installerar tillägget i din Chrome-webbläsare så att du enkelt kan omvandla din surfning till en privat surfning omedelbart. Det är bättre att du kan prenumerera på premiumplanen för att få de fulla fördelarna med online-sekretess med den här Chrome-förlängningen.

2. uBlock Ursprung

uBlock Origin är en ad-blockerande tillägg som har tagit världen med storm och ökat i popularitet med fler och fler personer som installerar den här tillägget i sin webbläsare. I själva verket är det en förändring som händer när det gäller den föredragna ad-blockerande tillägget att använda.

AdBlock Plus var populärt tidigare, men den här förlängningen innehåller fler funktioner och ger användarna ett fullständigt skydd mot skadlig reklam på internet. Dessutom är det enkelt att använda och konfigurera, vilket ger dig den ultimata kontrollen över annonserna som du vill visa eller webbplatserna som du vill filtrera. Det är definitivt ett måste-ha förlängning i din Chrome-webbläsare om du vill surfa på internet säkert och privat.

3. Sekretessgrävling

Det är irriterande att veta att de flesta webbplatser som du besöker idag spionerar på dig. De vill samla in så mycket data från sina besökare som möjligt för att vidareutveckla sin egen agenda. Vanligtvis gör de det i syfte att tjäna mer pengar på sina annonser.

Men några dåliga webbplatser där ute kan gå längre än så. De kanske vill samla in dina uppgifter i syfte att sälja dem till tredje parter. Dessa webbplatser kränker användarens integritet utan att användarna vet om det. Privacy Badger är ett tillägg som kan hjälpa dig att stänga av skadlig reklam och stänga av spionering från webbplatserna du besöker. Med den här utvidgningen kan webbplatserna du besöker inte övervaka ditt beteende online för sina egna fördelar.

4. Webutation

Kom ihåg att inte alla webbplatser som du besöker är bra för din online-säkerhet. Det finns tusentals webbplatser som är skadliga, och dessa webbplatser är ganska populära. Så du kanske luras av deras popularitet och tänker att dessa webbplatser är säkra att besöka. Men i verkligheten är dessa webbplatser inte säkra att besöka alls. Exemplen på dessa webbplatser inkluderar webbplatser som erbjuder olaglig nedladdning, olaglig strömning, olaglig fildelning, obscen material, gratis programvara och så vidare. Många webbplatser som skapas med underdomäner för en populär webbplattform som Blogger och WordPress kan också vara farliga för dig. Ofta tvingar de dig att installera dålig programvara som kan skada ditt system eller installera virus och skadlig programvara på den.

Webutation är tillägget för Chrome som du kan använda för att kontrollera rykte på alla webbplatser som du besöker. Så innan du anger din personliga information där, kan du helt enkelt leta efter webbplatsens rykte med denna tillägg och du vet om det är säkert att göra det.

5. LastPass

Det är viktigt för dig att hålla reda på dina lösenord, särskilt om du använder olika onlinetjänster regelbundet. Ännu viktigare är att lagra dina lösenord på en säker plats om du använder olika komplicerade lösenord för dessa onlinetjänster. På detta sätt kan du alltid vara säker på att du kan hålla reda på alla dina lösenord utan problem.

LastPass är ett lösenordshanteringsprogram som är tillgängligt som en Chrome-förlängning, så att du kan lagra och hantera dina lösenord på en säker och privat plats. Det hjälper dig också automatiskt att fylla i dina lösenord till olika onlinetjänster samtidigt som du ser till att dessa tjänster är legitima och säkra att använda. Det rekommenderas att du installerar på Chrome så att du skyddas från nätfiskewebbplatser eller hackare (lösenordstölder) medan du surfar på internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map