Förstå ESPN3 och hur man förbikopplar ESPN3-blockering

Många klagar vanligtvis över blockering av ESPN-3 när de försöker få tillgång till ESPN-direktuppspelningens innehåll. Men innan du kan lösa detta problem måste du förstå vad den här blockeringen handlar om. Först och främst är ESPN en kabel-tv-kanal som fokuserar på att leverera underhållning och sportrelaterat innehåll. ESPN står för Entertainment and Sports Programming Network, som grundades första gången 1979. Nu ägs ESPN av The Walt Disney Company och Hearst Corporation. ESPN-3, å andra sidan, är en app som du kan använda för att strömma innehållet i ESPN-kanalen via internet istället för via kabelabonnemanget.


Du kan betrakta ESPN-3 som Hulu eller Netflix. Den enda skillnaden är att den fokuserar på strömmande innehåll som publicerats av ESPN-kanalen. Men när du använder ESPN-3-appen eller försöker få åtkomst till länken via din webbläsare, kanske du ser att din anslutning har blockerats av företaget. Så, hur kan du kringgå ESPN3-blockering? Här är några saker som du behöver veta om ESPN3 och hur man går förbi ESPN3-blockering:

1. ESPN-3-innehåll är regionskyddat

Det första som många inte inser är att innehållet från ESPN-kanalens liveströmning inte kan nås bara av någon. Det är endast tillgängligt för användare i specifika länder, särskilt i USA. Så om du inte bor i USA och använder den amerikanska nätverksanslutningen, kan du troligtvis ha den här liveströmmen blockerad för dig. Det enda du kan göra för att kringgå detta regionskydd är att använda en VPN som låter dig spärra denna ESPN-3-blockering. Och de dåliga nyheterna är att inte alla VPN-tjänster kan göra det.

2. Inte alla VPN har åtkomst till ESPN-3 Live Streaming

Som ett företag tillämpar ESPN deras regionblockering mycket allvarligt. Med andra ord har de ett avancerat skydd för regionlås för sitt innehåll så att bara deras legitima användare kan komma åt strömmande innehåll. Även om du använder en VPN-tjänst garanterar det inte att du kan få åtkomst till live-streaming från ESPN-3, särskilt om du använder gratis virtuella privata tjänster. Dessutom har företaget blockerat många VPN-tjänsteleverantörer från att komma åt deras innehåll med sina privata servrar, vilket gör det svårare för dig att kringgå deras regionskydd.

3. Använd en ansedd VPN för att ta bort blockeringen av ESPN-3

Den goda nyheten är att det fortfarande finns en handfull VPN-tjänster som gör att du kan komma åt innehållet från ESPN live-streaming. När du väljer ett virtuellt privat nätverk, se till att det stöder området som blockerar blockering för Netflix, Hulu och ESPN så att du inte fastnar i att använda ett privat nätverk som inte gör jobbet bra. En ansedd VPN-tjänst kan hjälpa dig att avblockera ESPN-direktströmningsregionen för direktströmning och låta dig få tillgång till innehållet från ditt hem komfort även om du inte bor i det stödda landet.

4. ESPN-3-blockering händer om du inte tillhör samma region som Live Streaming Network

Eftersom ESPN-kanalen har tillämpat regionlåsningsprocedur för användare som inte bor i de stödda länderna, betyder det att du inte kommer att kunna se något innehåll i deras liveströmning om du inte bor i ett av de länder som stöds. Företaget uppger till och med att innehållet endast är tillgängligt för USA och andra specifika länder och att det inte är tillgängligt om du ändrar din plats, vilket innebär att du inte kan komma åt det om du flyttar utomlands. Därför behövs en bra VPN för att maskera din IP-adress så att den ser ut som om den tillhör samma region som den direkta streaming-sändningen, som i detta fall den amerikanska regionen.

5. Se till att du har ett ESPN-3-konto

Kom ihåg att även om du redan har använt en bra VPN-anslutning som kan avblockera ESPN-3-blockering, så kommer det inte att du får åtkomst till innehållet om du inte har ett ESPN-3-konto. Ja, den här direktuppspelade kanalen är precis som Netflix där du måste skapa ett konto med ESPN innan du kan strömma innehållet. Så innan du klagar ytterligare för att din VPN-tjänst inte fungerar, se till att skapa ett konto med ESPN först innan du försöker få tillgång till live-streaming som är tillgänglig i ESPN-3.

Det är de saker du behöver veta om ESPN-3 och hur du kan avblockera ESPN-3-blockering. Genom att använda en bra och pålitlig VPN kan du enkelt titta på ditt favoritportinnehåll från detta nätverk. Det är hem för många bra underhållnings- och sportrelaterat innehåll att titta på, och du behöver bara aktivera din VPN och komma åt ESPN-3-appen för att njuta av kanalen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map