Hur gömmer du din verkliga plats med VPN kommer att gynna din online säkerhet och integritet

Det bra med VPN är att det kan ge dig fullständig integritet och anonymitet när du vill. Om du vill vara anonym online aktiverar du helt enkelt den virtuella privata anslutningen. Om du inte gör det kan du stänga av det omedelbart och du surfar normalt på internet. En av funktionerna i VPN-anslutningen är att den kan dölja din verkliga plats genom att maskera din IP- och DNS-adress. På det här sättet kan du surfa på internet som om du befinner dig någon annanstans, vilket gör att tredjepartsspårare får problem med att hitta dig eller övervaka din aktivitet.


Med den virtuella privata anslutningen håller du din online-aktivitet säker och privat. Så här gömmer din verkliga plats med VPN din online-säkerhet och integritet:

1. Skrupelfria tredje parter kan inte fastställa din riktiga plats

Detta är mycket viktigt för din integritet online. När du surfar på internet finns det chansen att vissa tredje parter försöker spåra din plats för olika ändamål. Men skrupelfria tredje parter kanske vill spåra din plats för särskilt dåliga syften, till exempel att stjäla din verkliga identitet. Därför, när du använder VPN och döljer din verkliga plats, kommer du att kunna skydda din verkliga identitet från alla skrupelfria tredje parter som kanske vill stjäla den.

2. Endast godkända appar kan komma åt din GPS-funktion

När du använder den vanliga anslutningen på din mobila enhet kan din GPS-funktion och din verkliga plats nås av olika appar som är installerade på din enhet. Detta kan vara besvärligt om några av dessa appar använder din riktiga plats för dåliga syften, till exempel att övervaka din onlinevan eller till och med din verkliga verksamhet. När du använder VPN kan du alltså stänga av din verkliga plats och använda GPS-funktionen endast för de appar du litar på, till exempel navigationsappar.

3. Förhindra utseendet på skadlig reklam

VPN skyddar dig inte bara mot samvetslösa tredje parter som försöker spionera på din vanliga dagliga aktivitet – vare sig online eller offline – med hjälp av GPS-funktionen kommer det också att förhindra uppkomsten av skadlig reklam som är riktad specifikt för dig. Ibland finns det appar, programvara eller webbplatser som försöker installera skadliga annonser i din enhet baserat på din platsinformation. Genom att dölja din verkliga plats med VPN kan du förhindra att detta händer och hålla din surfning så privat som möjligt.

4. Skrupelfria tredje parter kan inte spionera på din onlineaktivitet

Regeringen, skrupelfria tredje parter, förföljare eller till och med riktiga brottslingar kan lätt spionera på det du gör på den dagliga basis. Helt enkelt genom att observera din platsrörelse kan de spionera på dina aktiviteter, avslöja din personlighet, profilera din information och så vidare. I slutändan kommer du inte att känna dig säker längre eftersom du känner för att bli bevakad med varje rörelse du gör. Oavsett om du shoppar i de lokala butikerna idag, går till banken, stannar hemma och gör någon annan aktivitet kan du hålla den privat för dig själv helt enkelt genom att dölja din riktiga plats med VPN-anslutningen.

5. Håll din onlineaktivitet privat när du vill

Om du döljer din verkliga plats med den privata anslutningen kommer du att säkerställa att din verkliga identitet, plats och annan personlig information förblir dold för någon annan än dig. Ingen kan spionera på din onlineaktivitet, observera de platser du har besökt och stjäla din identitet. Eftersom VPN-anslutningen kommer att hålla din IP-adress dold och maskera den med en privat IP-adress kommer du att kunna skydda dina enheter från alla försök att hacka av vissa cyberbrottslingar. Det bästa av allt är att det är flexibelt. Vissa VPN-tjänster kan till och med erbjuda funktionen för att aktivera GPS-systemet för pålitliga appar och samtidigt hålla din anslutning privat.

Det är så att dölja din verkliga plats med VPN kommer att gynna din online säkerhet och integritet. Inte bara kommer du att kunna dölja din verkliga plats med VPN, det kan också hjälpa dig att hålla din online-aktivitet privat och anonym. Kombinerat med bra antivirus- och anti-malware-appar eller programvara kan du vara säker på att din enhet, ditt system och nätverksanslutningen kommer att vara fri från alla inkräktare och spioner..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map