Topp 5 tips för att låsa upp YouTube och låsa upp YouTube-åtkomst i Kina

Kina är känt för sina strikta regler mot VPN-användning i sitt land. Den lokala regeringen kan till och med gripa medborgare som ger privat anslutning för användarna i landet. Men det betyder inte att VPN är helt förbjudet från landet. Endast VPN-tjänster som tillverkas i detta land av medborgarna i detta land är förbjudna. Regeringen kräver fortfarande medborgarna att följa reglerna för att inte använda VPN medan de är online, särskilt om de använder sin privata anslutning för att kritisera regeringen eller orsaka problem i landet.


I många fall, när företag som verkar inom Kinas jurisdiktion måste använda virtuell privat anslutning för sin affärsverksamhet, måste de få tillstånd från regeringen för att göra det. Detta beror på att de flesta företag kommer att behöva använda tjänster som Google Drive, YouTube, sociala medier och andra globala onlinetjänster som är förbjudna från landet. Turister får använda VPN för att kringgå regeringens begränsningar.

Om du har problem med att komma åt YouTube i Kina kan det förstås eftersom YouTube är förbjudet av den kinesiska regeringen. Så för att få tillgång till YouTube i Kina måste du använda ett VPN. Men som sagt är vanliga medborgare vanligtvis inte tillåtna att använda någon privat anslutning. Så, här är fem tips för att låsa upp YouTube och låsa upp YouTube-åtkomst i Kina:

1. Installera VPN innan du kommer till landet

Om du är en turist eller en besökare som vill stanna i Kina en kort period är det nödvändigt för dig att installera eller åtminstone ladda ner din föredragna virtuella privata anslutningsmjukvara innan du kommer till landet. Det beror på att när du väl har nått landet finns det en stor chans att alla VPN-webbplatser och appar blockeras av regeringen. Så om du inte laddade ner eller installerade VPN-programvaran innan du kom dit kommer du att fastna med att använda den vanliga anslutningen som finns tillgänglig i detta land.

Det är också viktigt att du inte använder någon gratis virtuell privat anslutningstjänst eftersom förmodligen alla av dem är obrukbara. Det bästa sättet är att använda ett betalt VPN medan du bor i Kina.

2. Prenumerera på VPN-tjänsten som specifikt tillåter att kringgå Kinas stora brandvägg

Du måste veta att den kinesiska regeringen är mycket strikt när det gäller att upprätthålla reglerna för privat anslutning till sina medborgare. Det betyder att invånarna i detta land absolut inte får gå förbi den stora brandväggen som har inrättats av regeringen. Medborgare kan potentiellt få böter eller fängelse när de försöker använda VPN för att kringgå den stora brandväggen. För utomstående och företagsanvändare tillåter dock regeringen dem fortfarande att använda VPN på vissa sätt.

Fortfarande är inte alla VPN-tjänster utrustade med en tillräckligt stark kryptering för att kringgå den kinesiska stora brandväggen. Du måste hitta en bra tjänsteleverantör som säkerställer att det är möjligt att kringgå Kinas begränsningar.

3. Gör detta bara om du är turist eller tillfällig besökare

Om du är en laglig medborgare i Kina rekommenderas det inte att du går förbi den kinesiska stora brandväggen eftersom det kan vara farligt för dig. Dessutom måste du kontrollera de lokala reglerna för att använda en virtuell anslutning, om det är möjligt eller om det är absolut förbjudet. Vissa lokala regler kan förfölja användare direkt när myndigheterna upptäcker att de använder en privat anslutning. Så använd VPN för att kringgå den kinesiska regeringens begränsningar om du är turist eller tillfällig besökare i landet.

4. Använd inkognitoläge

Använd VPN endast när det behövs, särskilt när du vill titta på YouTube-videor och ta bort alla spår i din surfhistorik efteråt. Det är en bra idé att använda inkognitoläget i din webbläsare om du vill hålla din surfhistorik tydlig. Incognito-läget hjälper dig att hålla allt privat när du använder VPN, så även om myndigheterna kontrollerar din surfhistorik behöver du inte oroa dig för att lämna spåren för din VPN-användning på din enhet.

5. Använd en proxy- eller VPN-webbläsarförlängning

För att göra din VPN-användning ännu mer osynlig, bör du också installera en VPN-webbläsarförlängning innan du kommer till Kina. Sedan kan du dölja tillägget och bara använda det när du behöver komma åt YouTube. Välj VPN-leverantören som låter dig installera webbläsartillägget för deras tjänst. Du kan också använda proxywebbplatser online, även om dessa webbplatser kan blockeras av regeringen. Men om du hittar en som fungerar kan du använda dessa proxy-webbplatser för att komma åt YouTube från Kina.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map