Varför du bör undvika att använda VPN-tjänster som är baserade i USA och Storbritannien

Varför är många VPN-tjänster baserade på offshore-platser? Du kanske undrar varför. De flesta välrenommerade virtuella privata nätverksleverantörer är faktiskt inte baserade i USA eller Storbritannien. Och ja, det rekommenderas att du använder VPN-tjänsterna som är baserade på offshore-platser istället för de som är baserade i USA och Storbritannien. Detta beror främst på att USA och Storbritanniens regeringar är kända för att vara mycket strikta när det gäller att upprätthålla övervakningslagarna mot sina medborgare. De älskar att spionera på vad deras medborgare gör.


Om du använder VPN som är baserat i USA eller Storbritannien, kan det hända att du inte skyddar din online sekretess alls. Ja, du kan kanske avbryta censurerade eller begränsade webbplatser, men dina uppgifter kommer troligen att bevaras av USA: s eller Storbritanniens regering eftersom VPN-företagen är skyldiga att göra det. Det är bara en stor anledning till att VPN-tjänster som är baserade på offshore-platser är mer föredragna. Det finns fortfarande många fler skäl. Här är orsakerna till att du bör undvika att använda VPN-tjänster som är baserade i USA och Storbritannien:

1. Det globala massövervakningsprogrammet

USA och Storbritanniens regering är mycket angelägna om att spionera sina medborgare i många saker som de gör. Låt oss ta en titt på en av de amerikanska statliga organisationerna som kallas NSA, som är känd för att spionera medborgarna både offline och online. Naturligtvis är denna organisations mål att skydda USA: s intressen och hålla landet i en stabil och säker situation. Den praktiska tillämpningen av detta ädla mål kan emellertid gå ur hand ibland och hota medborgarnas integritet att de försöker skydda.

I detta skede är det säkert att anta att VPN-tjänster som är baserade i USA och Storbritannien har en hög säkerhet för att logga användarens aktivitet och rapportera den till regeringen regelbundet, eller vid behov. Detta är en anledning till att du istället ska välja offshore-baserade privata nätverkstjänster.

2. Dina privata data är säkra och säkra

För att helt enkelt ta det, är de tjänster som inte är baserade i USA och Storbritannien inte underkastade förordningarna i USA och Storbritannien, vilket innebär att lagarna i USA och Storbritannien inte kan nå dessa VPN-företag. För användarna betyder det att deras data alltid kan hållas säkra utan risk för integritetsbrott. Detta beror på att dessa VPN-tjänster inte loggar eller övervakar användarens aktivitet under deras användning av det privata nätverket. Det betyder också mer sinnesfrid för dig.

3. De loggar dina uppgifter för regeringen

När du använder ett av USA eller Storbritannien-baserade virtuella privata nätverk kanske du tror att din integritet är säker, men det är inte riktigt så. Dina uppgifter kommer att regleras enligt lagarna i Förenta staterna eller Storbritannien, vilket innebär att om det är nödvändigt kan regeringen be företaget avslöja användningsinformationen för specifika användare som de vill veta. Det privata nätverksföretaget kommer att krävas enligt lagen att följa regeringens förfrågningar. För detta ändamål kommer tjänsten att tillämpa loggning och övervakning av dina data medan du använder dem. Det är därför det inte är helt säkert för din integritet.

4. Regeringen hittar alltid ett sätt att spionera på dig

Den amerikanska eller brittiska regeringen är känd för att försöka hitta sätt att spionera på sina medborgare, särskilt online. Även när de använder privata nätverkstjänster har regeringen program som gör att de kan tränga in i det privata nätverket och försöka hacka det för att avslöja användarens aktivitet. Denna praxis, även om den kanske eller inte lyckas beroende på det privata nätverkets eget säkerhets- och krypteringssystem, kan vara farligt för VPN-användarnas online-integritet. En annan anledning att bara byta till ett offshore-baserat VPN-företag.

5. Bakdörrar kan sättas in i VPN-programmet

Återigen, i ett försök att spionera på användarna och övervaka deras onlineaktivitet trots att de använder det privata nätverket, kan regeringen sätta in några bakdörrar till VPN-programmet. Användarna kanske inte inser om det här skadliga programmet distribueras i deras VPN-program, men det skickar tyst användardata från användarna till regeringen. Återigen kommer det att bero på själva VPN-programmets kvalitet när det gäller dess säkerhets- och skyddssystem. I vilket fall som helst skulle det vara klokt av dig att undvika någon av USA eller Storbritannien-baserade VPN-tjänster, särskilt gratis tjänster som du inte riktigt litar på eller känner till.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map