Mengapa Anda Perlu Menggunakan Perkhidmatan VPN Bersama SUPERAntiSpyware?

Salah satu alat anti-spyware terbaik yang boleh anda gunakan dipanggil SUPERAntiSpyware, yang merupakan program anti-spyware yang kuat yang dikembangkan oleh Support.com Inc., sebuah syarikat keselamatan internet yang berpusat di Amerika Syarikat. Pertanyaannya adalah: Sekiranya anda menggunakan perkhidmatan VPN bersama dengan SUPERAntiSpyware? Adakah perlu menggunakan kedua-duanya pada masa yang sama? Jawapan mudah adalah ya, semestinya.


Dijumpai di: 2004

Tiada Pengguna: 60 Juta+

Perlindungan Dari: Ransomware, Spyware, Malware, PUP, Keylogger, Adware, Trojan, Rootkits, Hijacker, Worms

Penilaian Editor: [yasr_overall_rating]

Terdapat banyak alat keselamatan yang boleh anda gunakan untuk memastikan keselamatan dan privasi dalam talian anda dilindungi sepanjang masa. VPN adalah salah satu alat tersebut. Ini membolehkan anda melayari internet secara peribadi sehingga anda tidak perlu berkongsi data penyemakan imbas anda dengan kerajaan dan syarikat pihak ketiga atau laman web yang anda lawati. Ini menjadikan aktiviti internet anda tidak dikenali dan memberi anda kebebasan untuk melayari laman web mana pun tanpa penapisan atau sekatan.

Alat keselamatan penting lain yang harus anda ada di dalam peranti anda ialah alat anti-spyware. Ini membantu melindungi peranti anda daripada serangan dari perisian intip dan program jahat yang dapat mencuri data anda dan menjadikannya tersedia untuk digunakan oleh penggodam.

Selalunya diperdebatkan sama ada anda boleh menggunakan VPN dan AntiSpyware bersama-sama atau tidak. Walaupun ini adalah aplikasi yang benar-benar terpisah dengan tujuan yang berasingan, kami telah mencuba sedikit untuk mengetahui bagaimana anda dapat menggunakan keduanya bersama-sama untuk memanfaatkan kedua-duanya untuk meningkatkan keselamatan dan privasi data anda. Inilah sebab mengapa anda harus menggunakan perkhidmatan VPN bersama dengan SUPERAntiSpyware:

1. VPN Melindungi Data Anda Secara Dalam Talian, sementara SUPERAntiSpyware Melindungi Data Sistem Anda

Rangkaian persendirian maya akan melindungi semua aktiviti dalam talian anda dari sebarang jenis ancaman pihak ketiga yang boleh mengancam privasi dan keselamatan anda, sementara SUPERAntiSpyware akan berfungsi di belakang tirai untuk melindungi peranti dan sistem operasi anda dari sebarang jenis ancaman yang dipasang di dalam sistem anda dan direka untuk mengancam privasi dan keselamatan anda dengan cara apa pun.

Sebagai contoh, VPN hanya dapat melindungi lalu lintas data di perangkat Anda dan menyembunyikannya dari pemerintah, syarikat pihak ketiga, dan penggodam. Tetapi, ini tidak dapat melindungi anda dari ancaman seperti ransomware, spyware, virus, malware, dan lain-lain. Inilah yang akan dilakukan oleh SUPERAntiSpyware.

2. Anda Dapat Memperluas Perlindungan Peranti Anda Terhadap Pelbagai Jenis Program Berbahaya

Semasa anda menggunakan sambungan peribadi maya untuk melayari internet, anda masih sangat terdedah kepada pelbagai jenis program jahat seperti keylogger, ransomware, virus pintu belakang, dan sebagainya. Ini kerana secara teknikal, sambungan VPN hanya akan menukar alamat IP anda ke alamat IP lain dan menutupi alamat IP sebenar semasa melakukannya. Pada dasarnya, peranti anda hanya akan dijaga dari syarikat pihak ketiga yang cuba mengintip aktiviti anda melalui sambungan rangkaian anda.

Namun, setelah ancaman tertentu dipasang di sistem anda, seperti keylogger, sambungan VPN tidak akan banyak membantu melindungi data anda daripada dicuri kerana ancaman itu sendiri dipasang di dalam sistem operasi. Oleh itu, anda memerlukan pelbagai jenis alat keselamatan untuk menghadapinya, yang disebut sebagai program anti-spyware. Dalam pengertian ini, apabila anda menggabungkan kedua-dua VPN dan SUPERAntiSpyware, anda dapat memperluas perlindungan untuk peranti anda terhadap berbagai kemungkinan ancaman yang dapat menyerangnya, sama ada dari dalam atau luar.

3. Kemas kini Pangkalan Data Harian Memastikan Perlindungan Terkini untuk Peranti Anda

SUPERAntiSpyware mempunyai kemas kini harian yang konsisten untuk pangkalan data perisian intip yang pengguna boleh muat turun secara automatik untuk meningkatkan sistem perlindungan masa nyata terhadap pelbagai jenis perisian berniat jahat. Lebih-lebih lagi, ia memiliki sistem cerdas yang dapat mengesan malware walaupun mereka belum dijalankan di dalam perangkat pengguna. Ini bermaksud bahawa ia mempunyai sistem pencegahan yang dapat membantu menyelamatkan pengguna dari menangani banyak masalah yang dapat dibawa oleh program jahat ini ke peranti mereka.

Perlindungan yang paling terkini juga memastikan bahawa pengguna dapat mencegah sebarang malware di masa depan memasuki sistem mereka. Oleh itu, ia memberikan keselamatan pada peranti anda yang tidak pernah anda miliki sebelumnya.

4. Ia berfungsi dengan baik seiring dengan Sambungan VPN Anda

Sambungan VPN dan SUPERAntiSpyware anda dapat berjalan bersama dalam melindungi semua peranti anda dari sebarang jenis serangan pihak ketiga yang cuba menyerang privasi anda. Perkara yang baik ialah mereka tidak saling bertengkar kerana mereka adalah pelbagai jenis alat keselamatan dan privasi.

Apabila anda memasang dua program antimalware yang berbeza pada peranti anda, mereka mungkin menyebabkan sistem anda hancur kerana saling bertentangan. Sama juga dengan program antivirus dan antimalware, yang dalam beberapa kes boleh berbenturan atau menyebabkan ketidakseimbangan sistem kerana pada dasarnya tidak sesuai antara satu sama lain. Tetapi, dengan VPN, ia berbeza kerana mereka adalah pelbagai jenis program, dan anda boleh memastikan bahawa mereka dapat bekerjasama tanpa menyebabkan ketidakstabilan sistem atau masalah.

5. Ini Memastikan Pengalaman Melayari Peribadi Terbaik dengan Mengesan Ancaman dalam Fail Sistem

Anda tidak dapat benar-benar mencapai privasi dalam aktiviti dalam talian anda jika anda tidak memastikan bahawa semua fail sistem anda bebas dari sebarang program jahat. Walaupun anda sudah memasang VPN, anda masih akan mendapat pelbagai jenis masalah privasi jika anda mempunyai program jahat yang dipasang di sistem anda kerana masalahnya berasal dari dalam sistem anda, bukan dari pihak ketiga di luar sistem anda.

Oleh itu, dengan memasang kedua-dua VPN dan SUPERAntiSpyware, anda akan dapat memastikan bahawa aktiviti penyemakan imbas anda sepenuhnya peribadi kerana tidak akan ada program jahat yang berlarutan yang telah dipasang pada sistem anda tidak dapat dikesan. Fail sistem akan jelas dari sebarang ancaman, dan anda bebas melayari web tanpa nama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map