IPVanish gjennomgang

Pros


 • Det gir flere måter å sortere og filtrere serverne som en bruker kan identifisere den best tilgjengelige serveren gjennom.
 • Tilgjengeligheten av et ekstra lag med autentisering i SOCKS5 web-proxy sikrer at bare autoriserte brukere får tilgang til serveren.
 • Du har muligheten til å koble deg til den raskeste serveren fra et bestemt land.
 • VPN-leverandøren eier sin DNS-server som redder brukeren fra tredjeparts involvering.
 • Kill Switch fjerner sjansene for datalekkasje hvis IPVanish uventet går ned.

Ulemper

 • Det er ingen nettleserutvidelser gitt. Imidlertid, hvis du bruker appen, så vil den sikkert kryptere dataoverføringen som strømmer gjennom nettleserne.
 • Live support (Nivå 1) krever litt trening da de ikke kunne gi informative svar på alle spørsmål. Men når de ikke kunne svare på det riktig, genererer de en billett og etter det andre nivået teamet bryr seg om problemet.

Nettsted: Besøk offisiell side

Oversikt

Raskt Overblikk
NettstedBesøk nettsted
protokollerIKEv2, OpenVPN, L2TP, IPSec, SSTP, PPTP
plattformerWindows, Mac, iOS, Android, Windows Phone, Linux, Chrome, rutere, Smart TV
JurisdiksjonUSA
HogstNoen logger
kryptering256-bit AES
tilkoblinger10 tilkoblinger
steder60 land
servere1100
Netflix / P2PP2P tilgjengelig
BetalingsalternativerPayPal, kredittkort
StøttealternativerLive chat, e-poststøtte
Priser fra$ 6,49 / mo Fakturert på årlig basis
Garanti7-dagers
Gratis prøveperiodeNei

IPVanish er en virtuell privat nettverkstjeneste levert av IPVanish VPN, et Internett-sikkerhetsselskap stiftet i 2012. Siden første gang selskapet tilbød sin virtuelle private nettverkstjeneste, har selskapet kjent å være en av de beste VPN-leverandørene med den raskeste VPN-hastigheten . Det er på grunn av effektiviteten til servere og smartheten til deres plasseringer over hele verden. Målet med selskapet er å hjelpe brukere med å sikre sin online aktivitet slik at de kan surfe på nettet privat og anonymt, uten å måtte forholde seg til noen begrensninger.

Brukergrensesnitt - HovedvisningBrukergrensesnitt – Hovedvisning

Med tiden har IPVanish forbedret seg mye. Tidligere eide de ikke DNS og pleide å stole på en tredjeparts DNS som var en betydelig ulempe for leverandøren.

Med tiden har de innebygd DNS-en som sikrer at ingen dataoverføring vil skje via noen tredjepart. Implementeringen av Kill Switch og flere funksjoner for å beskytte eventuell datalekkasje er hovedfunksjonene til denne VPN-leverandøren.

IPVanish-serverens listeIPVanish Server’s List

Sortering og filtrering av servere

Hastigheten og påliteligheten avhenger veldig av serveren. Man kan koble seg til den raskeste serveren automatisk ved å gå gjennom innstillingsalternativene >Generell >IPVanish Oppstart >Koble til den raskeste serveren. Du kan også velge å kommunisere med den siste serveren enheten ble koblet til. Det gir også et alternativ for å koble til den raskeste serveren fra et bestemt land. La oss si; må du få tilgang til innholdet som bare er tilgjengelig i Tyskland. Deretter kobler du til en server som ligger der. Imidlertid kan du oppleve en dårlig hastighet, og da krever det den manuelle oppgaven å identifisere den raskeste serveren fra det landet. IPVanish utfører jobben med å sammenligne alle serverne og koble til den beste som er tilgjengelig. Dette alternativet er også gitt i IPVanish oppstartsinnstillinger.

Du får også mulighetene til å sortere serverne på forskjellige måter som er:

 • Landsnavn (alfabetisk rekkefølge)
 • Responstid
 • Lastetid
 • Favoritter først (alfabetisk rekkefølge)

Dette viser at brukerkrav tas som øverste prioritet, og alle mulige tiltak blir gjort for å fjerne det manuelle arbeidet.

Du kan også filtrere serverne ved å velge tidsforsinkelseskriteriene, men de fleste av dem har en latens på mer enn 200 ms.

Koble direkte til ved hjelp av kart

Igjen er det et skritt mot bedre brukeropplevelse ettersom brukeren direkte kan koble seg til serveren ved å finne den fra kartet. Skjønt, du finner ingen informasjon om hastighet og forsinkelse hvis du kobler direkte til den fra kartet. Det hjelper deg bare å finne den nøyaktige geografiske plasseringen til serveren.

Generelle innstillinger for IPVanishGenerelle innstillinger for IPVanish

SOCKS5 nettproxy

Det er en unik sikkerhetsfunksjon som ikke tilbys av alle VPN-leverandører, men som IPVanish har oppnådd for å gi den, markerer det et bedre sikkerhetsnivå. SOCKS5 hjelper til med å skjule IP-adressen når brukeren oppretter P2P- og VoIP-tilkoblinger. Hvis noen har tilgang til serveren du er koblet til, er det muligheten for datalekkasje gjennom den. SOCKS5 web-proxy-servere gir imidlertid et ekstra lag med sikkerhet: SSH (Security Socket Shell) -protokoll, som serverne bare kan få tilgang til gjennom verifisering. Men selv etter dette noen kommer gjennom SSH-protokollen, vil det være krypteringsrunder som han trenger å omgå. Slikt tillegg viser at IPVanish har en aktiv hånd mot å ivareta dine data.

IPv6 lekkasjebeskyttelse

IPv6 kom til for å løse problemet med et begrenset antall tilgjengelige IP-adresser. Det er et betydelig antall nettsteder som bruker IPv6, men hvis VPN-leverandøren din ikke er bekymret for det, kan data bli lekket ved å omdirigere søket ditt til noen annen ondsinnet webside. IPVanish har lekkasjebeskyttelse for IPv6 slik at man kunne bla fritt uten å bekymre seg for lekkasjen.

For å slå av IPv6 Lekkasjebeskyttelse, kan du gå direkte til innstillingsalternativet. Velg tilkoblingsfanen, og fjern merket for boksen som er plassert før “IPv6 lekkasjebeskyttelse.” Men det kan bare gjøres etter at du har slått av VPN-tilkoblingen. For det første bør du aldri gjøre det, da det gjør dataoverføringen tryggere.

Ulike tilkoblingsinnstillingerUlike tilkoblingsinnstillinger

Kill Switch

Kill Switch er påkrevd for å sikre at ingen data lekker ut når VPN uventet går ned. Hver gang VPN-tilkoblingen går tapt, kan lokal IP spores av ISP-er. Alle som er interessert i å finne ut brukshistorikken din kan få en sjanse til å få all informasjonen etter at VPN slutter å fungere, men internettrafikken er fortsatt på. Det er derfor de fleste av VPN-leverandørene implementerer Kill Switch for å etablere full sikkerhet i alle aspekter. Det må bemerkes at det ikke er en tilleggsfunksjon, men en nødvendighet som alle VPN-leverandører må ha. IPVanish har det som en essensiell innstilling som kan slås av og på når som helst selv mens VPN-tilkoblingen fungerer.

Blokkerer LAN-trafikk

Nå er dette en spesiell rekke Kill Switch som ikke fokuserer på Internett-trafikk, men LAN-trafikk. Data kan bli lekket gjennom LAN også, og dermed når VPN-tilkoblingen går ned; det er nyttig er å beskytte dataene fra lokale hackere. Dette er en unik funksjon som mange VPN-er mangler, og den tilfører direkte sikkerheten.

Null trafikklogger

IPVanish holder ikke oversikt over informasjonen din og aktivitetene dine på nettet. I kategorien Diagnostics kan du se på aktivitetene som VPN-leverandøren har utført, eller du har utført ved hjelp av VPN-leverandøren. Hvis denne informasjonen er tilgjengelig for deg, må den være åpen for leverandøren, selv om den ikke er skadelig og bare lagres for forskning og bedre funksjon av programvaren. IPVanish gir deg fullstendig privatliv og frihet i din online aktivitet. Du trenger ikke å håndtere brudd på personvernet mens du bruker denne tjenesten regelmessig.

Tilkoblingstid analyse

Det tok tid å etablere en forbindelse med et gjennomsnittDet tok tid å etablere en forbindelse med et gjennomsnitt

Tilkoblingstid er et viktig aspekt som gir informasjon om hvor raskt VPN-leverandøren vil svare. Responstiden kan variere med den valgte serveren. Her har vi valgt den raskeste serveren for øyeblikket og funnet gjennomsnittlig responstid ved å koble den igjen og igjen.

Forskjellen mellom gjennomsnittlig tilkoblingstid og eventuell prøve er ikke mer enn 2 sekunder, noe som viser at forbindelsen er stabil og at den ikke svinger mye. Du kan forutsi at når det kommer til å koble seg til. Med en gjennomsnittlig tilkoblingstid på 11 sekunder, viser IPVanish den minste tilkoblingstiden blant de fleste av de andre VPN-leverandørene.

Fartstest

Hastighetstest - Før og etter IPVanishFartsprøve – Før & Etter IPVanish

IPVanish har vært kjent for å tilby en av de raskeste private forbindelsene til brukerne sine, noe som gjør at de kan surfe på nettet uten å måtte bekymre seg for avtak. Det er ingen ISP-throttling når du bruker denne tjenesten, og de private serverne er optimalisert slik at den kan levere best mulig ytelse for dine online aktiviteter. Vi sammenlignet Internett-hastigheten med og uten VPN-tilkoblingen og fant ut at uten kobling, nedlastings- og opplastningshastighetene er henholdsvis 12,09 Mbps og 6,69 Mbps. Det er tydelig at hvis man etablerer et krypteringslag, vil hastigheten redusere og her reduseres den med henholdsvis 5,59 Mbps og 4,79 Mbps, og gir oss hastigheten på henholdsvis 6,50 Mbps og 1,90 Mbps for nedlasting og opplasting.

Dette er ganske bra når det gjelder hastigheten, for mens du bruker mange andre VPN-leverandører, var det også en nedgang på 80%. For tittelen på den raskeste VPN-leverandøren trenger IPVanish imidlertid å etablere mer og mer server. Det er alltid en mulighet for at hastigheten blir sterkt redusert på ett bestemt sted, men på den annen side kan du oppleve høy hastighet fra et annet sted. Den har servere over hele verden og har flere servere i mange utviklede land. For land som Canada, U.S.A, Tyskland, Frankrike, Australia og andre store europeiske land tilbyr det relativt høyt, og det er grunnen til at brukerbasen fortsetter å vokse i disse landene.

Sikkerhet

Den private tilkoblingen levert av IPVanish lar deg kryptere alle dine dataoverføringer perfekt fordi den bruker den høyeste beskyttelsen for nettverket ditt, som er 256-biters AES-krypteringssystem. Dette er den typen kryptering som er best å bruke til beskyttelse mot hackere og cyberangrep, og mange sikkerhetseksperter har anbefalt det over hele verden. Med dette krypteringssystemet trenger du ikke bekymre deg for at noen kan snuse seg inn i nettverket ditt, lytte til din online kommunikasjon og spore nettlesevanene dine fordi han eller hun ikke kan gjøre det. Faktisk er denne typen kryptering det beste krypteringssystemet for å skjule din IP-adresse og reelle identitet på nettet.

Bortsett fra dem bruker den egne DNS-servere: 198.18.0.1 og 198.18.0.2 som primære og sekundære DNS-IP-er. Det var ikke tilfelle før; det pleide å stole på en tredjeparts DNS, som var det største problemet som kjøperne sto overfor. Selv for høy hastighet er ingen klar til å inngå kompromisser med sikkerheten, og IPVanish utviklet derfor egen DNS.

Med IPv6 lekkasjebeskyttelse og DNS-lekkasjebeskyttelse har IPVanish blokkert alle stiene der data kan bli lekket, og det er slik det gir sikkerhet så vel som hastighet.

Brukergrensesnitt og brukeropplevelse

Brukergrensesnitt og brukeropplevelse er alltid basert på effektiviteten til appen som det kan hjelpe deg å gjøre arbeidet forenklet og redusert den manuelle håndteringen. Man kan se sanntid nedlasting og laste opp søvn på hovedskjermen, kan også undersøke det gjennom grafen. Det hjelper i servervalgsprosessen. Når det gjelder valg av server, har de gjort det lettere ved å sortere dem på fire forskjellige måter som ble nevnt over. Det er lett å identifisere og sertifiserer høy evne til brukergrensesnitt. Tilgjengeligheten av kart er en morsom del som også hjelper deg å direkte finne serverne fra deres beliggenhet på kartet i stedet for å gå gjennom listen (Hvis den oppgaven ser kjedelig ut). Alle innstillingene er forenklet under tre faner:

 • Generell
 • Forbindelse
 • diagnostikk

Dette hjelper brukeren med å finne den nødvendige innstillingen uten å tenke mye på det. Innstillinger gir brukeren full kontroll ved å la ham slå av og på enhver funksjon som han vil. Selv om det ikke er relevant, er det i noen tilfeller noen funksjoner som må endres. IPVanish har vurdert det og det hjelper betydelig med å forbedre brukergrensesnittet.

Plattform

Det gode med denne private tilkoblingstjenesten er at du kan bruke appen og programvaren på alle plattformer og enheter du har. Så du trenger ikke å bekymre deg for ikke å kunne bruke en privat tilkobling på smart-TV-en din fordi VPN-programvaren kan installeres på ruteren din. Så når du kobler smart-TV til ruteren, blir tilkoblingen din automatisk privat. Dette gjelder for alle enheter som er koblet til ruteren. Uansett hvilken plattform eller enhet du bruker, er det alltid en måte å bruke denne private tilkoblingen på enheten din.

Selv om du trenger å bruke det på offentlige steder eller under reise, tillater det dessuten brukeren å koble seg til ti samtidige tilkoblinger på flere enheter. Den støtter Windows, Windows Phone, Mac, iOS og Android, og selv om det ikke er en ruter, kan den samme effektive tilkoblingen sikres. Den eneste ulempen er at de ikke tilbyr nettleserutvidelser, så du må koble til appen før du bruker nettleseren.

Kundeservice

IPVanish har en veldefinert metodikk når det gjelder kundesupportsystemet. Støttesystemet følger en prosedyre som gir bedre brukeropplevelse og løser også spørsmålet på en systematisk måte.

 • Åpne dialogboksen nederst til høyre på skjermen på nettstedet deres.
 • Etter det vil de be om navnet ditt og e-posten som ikke blir bekreftet, så hvis du vil være anonym, kan du falske det hvis du vil.
 • Skriv inn meldingen, så svarer de deg, men om noen minutter.
 • Hvis spørsmålet ditt ikke blir løst, vil de guide deg ved å henvise til artiklene som er gitt på din side, men selv om problemet står stille vil de generere en billett.
 • Spørsmålet ditt blir deretter videresendt til andre nivå, og de har avansert kunnskap om tjenesten, så den vil bli løst der helt sikkert.

Det kan se tidkrevende ut og noen ganger er det, men svarene er alltid nøyaktige, og det vil alltid være noen til å løse problemet ditt, 24 timer i døgnet.

Konklusjon

Når det gjelder å beskytte din reelle identitet på nettet, er IPVanish en av de beste VPN-tjenestene du kan bruke i dag. Det tilbyr mange funksjoner som sikrer ditt privatliv og sikkerhet i din online aktivitet. Dessuten gir den den raskeste hastigheten og ubegrenset båndbredde for å sikre at du kan bruke nettverkstilkoblingen din på best mulig måte, til forskjellige formål. Den tilbyr også topp sikkerhetsbeskyttelsesfunksjoner som kan holde din anonyme identitet online uten sjanse for IP-adresse eller DNS-adresselekkasje. Alt i alt, når det gjelder å skjule din IP-adresse online og holde din online aktivitet sikker og kryptert, er IPVanish det beste valget av VPN-tjenester du kan ha.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map