Trust.Zone gjennomgang

Pros


 • Enkelt brukergrensesnitt med færre konfigurasjoner gjør det til en “enkel å bruke” VPN-leverandør.
 • Med Statuspanel kan du ha et spor med nedlastings- og opplastningshastighet.
 • Alternativet “Kill Switch” sparer datalekkasjen hvis VPN uventet går ned.
 • “DNS-lekkasjebeskyttelse” hjelper deg med å sikre at DNS-forespørsler blir sendt gjennom en sikker tunnel.
 • Ulike protokollvalg er tilgjengelige med forskjellige porter.

Ulemper

 • Ikke mange konfigurasjoner er tilgjengelige, det tillater ikke brukeren å gjøre endringer i henhold til kravene hans, men kanskje er det for å opprettholde enkelheten.
 • Servere kan ikke sorteres eller filtreres ut på noen måte, og man må velge server manuelt.
 • Det kan vise feil noen ganger mens du prøver å få kontakt med det. Koble til igjen kan imidlertid løse problemet.

Nettsted: Besøk nettstedet

Oversikt

Raskt Overblikk
NettstedBesøk nettsted
protokollerOpenVPN og L2TP
plattformerAndroid, iOS, Windows, Mac, Linux
JurisdiksjonSeychellene
HogstIngen logger
krypteringAES 256-bit
tilkoblingerOpptil 5 tilkoblinger
steder34 land
servere164
Netflix / P2PP2P tilgjengelig
BetalingsalternativerPayPal, kredittkort, Bitcoin, kryptokurser, PaymentWall
StøttealternativerSupport Ticket
Priser fra$ 2,88 / mo fakturert i 24 måneder
GarantiIngen garanti
Gratis prøveperiode3 dagers gratis prøveversjon

Trust.Zone er en virtuell privat nettverkstjeneste levert av Trusted Solutions Ltd, et internett-sikkerhetsselskap med base i Seychellene, Øst-Afrika. Hovedmålet med denne tjenesten er å hjelpe brukerne til å unngå enhver type ISP-overvåking og gjøre dem helt anonyme mens de utfører aktiviteter på nettet. Den gir også brukerne de nødvendige sikkerhetsbeskyttelsesfunksjonene for å holde dem trygge mot eventuelle hackerangrep og cybertrusler. Med et enkelt brukergrensesnitt og “action on click” er Trust.Zone en av de mest brukervennlige VPN-leverandørene.

Trust Zone’s Desktop Client

Hundre pluss servere i åtti tre soner

Å etablere 138 servere over hele verden er ikke en lett oppgave, men hvis det er opprettet et slikt nettverk av tilkoblinger, kan oppriktigheten mot sikkerheten lett avsluttes. De plasserer serverne sine smart, og har allerede dekket de fleste delene av Nord-Amerika, Europa og Australia. Det kreves noen flere servere i Asia, og etter det ville det være behov for noen få flere servere i Sør-Amerika ettersom brukerbasen ikke er enorm på dette kontinentet.

Den rimelige VPN-tjenesten som tilbyr ubegrenset båndbredde

Det første du vil merke om Trust.Zone er at denne VPN-tjenesten er ganske rimelig for funksjonene den tilbyr. Så dette er en veldig god tjeneste å bruke hvis du har et budsjett, og ikke ønsker å bruke for mye penger på en virtuell privat forbindelse. Videre tilbyr den ubegrenset båndbredde som lar deg konsumere alle typer innhold på internett så mye du vil.

Kill Switch

Ulike innstillingsalternativer

Kill Switch er en av hovedfunksjonene som Trust.Zone gir. Det kreves å stoppe Internett-trafikken når det oppstår en feil i VPN-tilkoblingen mens du bruker internett. I mangel av kill Switch, hvis du besøker et begrenset nettsted eller bruker Netflix fra et annet sted, og VPN-klientstoppene fungerer uten din viten, vil det varsle Internett-leverandøren din. Av denne grunn må Kill Switch i det vesentlige implementeres i hver VPN, og det er det Trust.zone har gjort.

DNS-lekkasjebeskyttelse

DNS-lekkasje kan forårsake fullstendig feil ved bruk av VPN. DNS-lekkasjebeskyttelse sørger for at Trust.Zone DNS-server forblir synlig i stedet for din ISPs DNS-server. Det sikrer at hver DNS-forespørsel du sender blir kryptert av VPN-leverandøren og deretter går gjennom en sikker tunnel.

Ingen logging og ingen begrenset P2P-trafikk

Det gode med Trust.Zone er at den ikke fører noen logger om aktiviteten din på nettet, noe som betyr at til og med tjenesteleverandøren ikke vet hva du gjør på nettet, til tross for at du bruker deres private forbindelse. Dette fordi dette selskapet ikke er bundet av de restriktive regjeringsreglene som krever at de skal følge lovene om lagring av data, så brukerne er trygge i denne forbindelse. Dessuten gir den ubegrenset P2P-trafikk i tilfelle du vil bruke den private tilkoblingen din for torrent eller P2P-deling, noe som kanskje ikke er mulig hvis du bruker andre lignende tjenester.

Statuspanel

Statuspanel

Statuspanelet er Trust.Zones unike attributt som viser status for dataoverføringen og tilhørende spesifikasjoner. Den viser servernavnet, porten og protokollen som er valgt for å etablere forbindelsen. Under det kan du sjekke nedlastings- og opplastningshastigheten som det er mulig å sammenligne den for hvilken port du får maksimal hastighet. Det er en funksjon som hjelper deg med å gjøre brukeropplevelsen bedre og effektiv.

Tilkoblingstid analyse

Dette aspektet er med på å bestemme stabiliteten til applikasjonen, og viser at hvor raskt applikasjonen kan etablere forbindelsen. Vi har utført det for hver VPN-leverandør, og noen har vist oss uventede resultater ved å opprette en forbindelse øyeblikkelig. Dette avhenger imidlertid av forskjellige faktorer, spesielt avstanden mellom stedet og serveren.

Tilkoblingstid med gjennomsnitt

Med responstiden fra 9,97 sekunder (kortest) og 20,18 (lengst) viser Trust.Zone en pålitelig tilkoblingstid. Noen ganger har det imidlertid vist en feil at “klienten ikke kan koble seg til det virtuelle private nettverket.” For den tid må vi fjerne den fra “Task Manager”, hvoretter den fungerte bra.

Fartstest

Før og etter tillitssone

Når resultatene av hastighetstesten ble sammenlignet, ble vi lite skuffet da nedlastingshastigheten på 17. 25 Mbps og opplastningshastigheten på 18.30 Mbps ble redusert til henholdsvis 1.99 Mbps og 0.38 Mbps.

Dette viser at Trust.Zone ikke er det perfekte alternativet for å laste opp innholdet, men fortsatt kan bla gjennomføres effektivt. Du kan også streame videoer av god kvalitet med hastighet etablert etter VPN-tilkobling.

Igjen, det avhenger av plasseringen. For eksempel, hvis du bor i Canada, vil du ikke oppleve slik reduksjon på grunn av flere servere.

Sikkerhet

Trust.Zone bruker AES-kryptering med en 256-bits nøkkel som er kjent for å være den kraftigste krypteringen som ikke kan brytes med brute force.

Når det gjelder protokoll, har de tilgjengeligheten av OpenVPN-protokollen som er den sikreste. Den tilbyr ingen PPTP-protokoll fordi denne protokollen er kjent for å være sårbar for mange hackerangrep. I tillegg kan du gå til innstillingsalternativet og velge protokollen i henhold til kravet ditt. Med flere krypteringsprotokoller som leverandøren tilbyr, kan det sikres at du alltid bruker den som er trygg og sikker for din online aktivitet.

De utgir daglig “garantert kanarifugl” på deres nettsted som beskytter Trust.Zone-kunder i tilfelle loven ber om aktivitetslogger og om søkene. For beviset på “Ingen logg” -policyene, kan du gå til: https://trust.zone/canary eller se her:

plattformer

Fra en konto kan du opprette tre tilkoblinger samtidig, noe som rettferdiggjør premien som Trust.Zone tilbyr.

Du kan laste ned den til din Windows PC, Android, MacOS og iOS. Den eksklusive delen er at den også gjengir en klient for Linux, som er en plattform som ikke dekkes av alle VPN-leverandører.

Installasjonen og registreringen er like enkel som å slå på den virtuelle private nettverkstilkoblingen med et klikk. Gå til hjemmesiden deres, og last den ned i henhold til operativsystemet ditt, registrer deg ved å velge en plan og her går du.

Brukergrensesnitt og brukeropplevelse

Du vil ikke få en enklere VPN-leverandør, og det er mest nyttig for kjøperne som kjenner kravet til VPN, men ikke ønsker å tenke på å konfigurere det. Det er enkelt å bruke og enkelt å utforske.

I løpet av få minutter blir du kjent med hvordan applikasjonen fullstendig fungerer, og hvordan du kan bruke den på en fordelaktig måte. Brukeropplevelsen kan forbedres ved å legge til noen mer nødvendige funksjoner som Ad-Blocker og Split Tunneling. Dessuten er tilkoblingsfeilen en stor skuffelse når det gjelder brukeropplevelse. Imidlertid, med få forbedringer, kan dette problemet fjernes, og en bedre applikasjon kan tilbys.

Kundeservice

Kundestøtteskjema

De har ikke live chat-støtte, og e-poststøtte er heller ikke tilgjengelig hele tiden. Det er bare tilgjengelig fra mandag til fredag ​​fra 06:00 til 16:00 GMT +0. På grunn av dette kan du ikke forvente et øyeblikkelig svar. Så hvis du er en person som er veldig avhengig av kundestøtte for alle utgaver, er Trust.Zone kanskje ikke en god åpen.

Imidlertid gir de et komplett sett med vanlige spørsmål som nesten løser alle problemene som en kunde kan møte når han bruker Trust.Zone-applikasjonen. Disse vanlige spørsmålene dekker hvert segment der en kunde trenger hjelp. De tilbyr også en komplett prosess med feilsøking som kan hjelpe kundene med å få sortert forbindelsen uten noens hjelp.

Konklusjon

Trust.Zone gir en sikker tilkobling med et brukervennlig grensesnitt perfekt for folk som ikke ønsker å drukne i teknologi, men ønsker å bruke VPN for personvernhensyn. Antall servere er allerede 138 som dekker alle de store landene over hele verden. Det hjelper med å holde nettverkstilkoblingen din privat, slik at du kan surfe på internett privat og anonymt, ved å omgå all statlig sensur og restriksjoner. Imidlertid kan Trust.Zone forbedres med tanke på hastighet og funksjoner. Og hvis den tar mål for forbedring, kan det slå VPN-leverandøren også.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map