Windscribe gjennomgang

Pros:


 • “Delingsalternativer” er enkle å konfigurere og lar flere enheter få forbindelse under en VPN-klient.
 • Det kommer med valg av språk som har mange forskjellige språk som ikke støttes av de fleste av VPN-leverandørene.
 • API-løsning gjør at kunden kan koble seg til VPN-tilkoblingen selv i land som har et begrenset nettverk.
 • Gratisversjonen er egnet for surfeformål da den tilbyr 10 GB data per måned. Den lar brukere få tilgang til alle funksjonene uten kostnad.

Ulemper:

 • Funksjonen “Split Tunneling” er fraværende, og all dataflyten skjer gjennom VPN-serveren selv om du ikke vil ha det. Hvis delt tunneling ville være til stede, kan vi velge applikasjonen som ikke krever at dataene deres blir kryptert. Dette kan bidra til å unngå å redusere hastigheten for disse applikasjonene.
 • PPTP-protokollen er fraværende, men den anses ikke som sikker og skal bare brukes når noen trenger høy hastighet. Med PPTP-protokoll må man gå på akkord med sikkerheten.

nettside: Besøk offisielt nettsted

Oversikt:

Raskt Overblikk
NettstedBesøk nettsted
protokollerOpenVPN, IKEv2, SOCKS5
plattformerWindows, Mac, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera, Smart TV
JurisdiksjonCanada
HogstNei
krypteringAES-256
tilkoblingerIkke nevnt
steder60 land
servere550+
Netflix / P2PBegge tillatt
BetalingsalternativerBitcoin, PayPal, kredittkort, Paymentwall
StøttealternativerSupport Billetter, Livechat
Priser fra$ 4,08 / mo Fakturert årlig
Garanti30 dager pengene tilbake
Gratis prøveperiodeJa

Windscribe er en privat nettverkstilkoblingstjeneste som tilbys av Windscribe Limited, et internett-sikkerhets- og personvernselskap basert i Ontario, Canada.

Hovedskjermbilde av Windscribe

Windscribe blir sett på som et “sett med verktøy” som hovedmålet er å gjenopprette tilgang til begrenset innhold og ivareta folks privatliv. Den tilbyr klienter for forskjellige plattformer, og delingsalternativene deres lar brukeren bruke den på mange enheter.

Det lar deg beskytte surfeaktivitetene dine med annonseblokkering, brannmur og P2P-støtte. Det forhindrer også sporing og overvåking som gjøres av myndigheter og selskaper.

Server sortering

WindScribe-servervalg

Du kommer ikke mye ut av Windscribe når du skal sortere og filtrere serverne. Du kan enten sortere den i geografi, alfabetisk rekkefølge eller latens.

I dette tilfellet er auto-connect det beste alternativet når kravet bare er å skjule IP-adressen, og få tilgang til Internett med fullt personvern. Den kobles automatisk til serveren som gir best hastighet sammenlignet med andre servere.

Hvis du ønsker å se innholdet i et bestemt land, kan du enkelt finne landets navn ved å sortere serverne i alfabetisk rekkefølge og deretter velge det fra serverlisten.

Brannmuralternativ

Det fungerer som alternativet “Kill Switch” som du ville funnet i mange av VPN-klientene. Den deaktiverer all Internett-tilkoblingen hvis du ikke er koblet til nettverket. Forskjellen er denne at Kill Switch blokkerer Internett-trafikken bare når VPN stopper uventet. Når det gjelder “Brannmur”, vil du ikke koble deg til Internett før du slår av brannmuralternativet. Dette hjelper til med å beskytte brukeren fra å få tilgang til Internett uten å opprette en VPN-forbindelse. Hvis den ikke kobles til Internett, vil den minne brukeren om å slå på VPN-klienten først.

Språkfunksjon

Språk som tilbys av WindScribe Client

Windscribe gjengir tjueseks språk for brukerne. De fleste VPN-leverandørene tilbyr ikke disse mange språkene, da de hovedsakelig konsentrerer seg om Europa og engelsktalende land. Med denne funksjonen kan til og med innfødte mennesker i forskjellige land dra nytte av Windscribes tjeneste.

Det er gunstig for dem, ettersom de bare kjenner morsmålet og ikke noe annet språk. For eksempel vil mange kinesiske brukere foretrekke å bruke et program som fungerer på det kinesiske språket. Det ville være bedre og enkelt å bruke for de innbyggerne.

Protokollalternativer

Et bredt spekter av protokoller tilbys av Windscribes kunder som kan brukes i automatisk eller manuell tilkoblingsmodus. Som standard leveres IKEv2 med portnummer 500, og det anbefales å endre den til OpenVPN-protokoll. Du kan også endre portnummeret for OpenVPN-protokolltyper, men du bør ikke endre det uten forkunnskap om portvalg. Dette alternativet er bare å bruke når tilkoblingsrelaterte problemer oppstår mens du etablerer et virtuelt privat nettverk ved hjelp av OpenVPN.

Stealth-modus er også tilgjengelig for tilgang til geobegrensede nettsteder. Dette gjør Windscribe, et fantastisk valg av VPN-leverandør i land som Kina og Russland. WStunnel-protokollen er en annen kriger i Windscribs protokollteam som er en TCP-sokkeltunnel over nettstikkforbindelse som hjelper å omgå strenge brannmurer som andre protokoller ikke klarer å komme gjennom.

API-oppløsning

Windscribe har særlig konsentrert seg mot landene der det er satt betydelige online-begrensninger. I land som Kina og Russland prøver regjeringen hardt å beseire ethvert forsøk som en person kan gjøre for å besøke begrensede nettsteder. DNS-forespørsler kan blokkeres eller endres, noe som kan ødelegge Windscribe.

For å unngå dette leveres API-oppløsning. Hvis du står overfor “API-tilkoblingsfeil”, kan du konfigurere IP-adressen din manuelt. Du trenger bare å ta kontakt med Windscribe, og de vil gi deg IP-adressen som du trenger å implementere i “API-oppløsningsinnstilling” gitt i appen.

Delingsalternativer

WindScribes deling er bryr seg!

Delingsalternativer er eksklusive og uselviske funksjoner som en VPN-leverandør bare vil gi når de tenker å etablere personvern over Internett til alles fordel. Med “Secure hotspot” kan du opprette et hotspot mens du er koblet til et virtuelt privat nettverk. Dette hjelper andre til å bruke VPN-klienten som er installert på enheten din, og dataene deres blir også kryptert med samme effektivitetsnivå. Et annet alternativ er “Proxy Gateway” som lar brukeren lage en sikker HTTP- eller SOCKS5 proxy-server, og med dens hjelp kan du konfigurere enheter som støtter proxy-servere. For dette trenger du bare å legge til LAN IP, og portnummer i innstillingen “Proxy Gateway” gitt under deleikonet.

Debug

Send logger og motta en bedre søknad

Når du støter på en feil og en løsning på det er ukjent for deg, kan du når som helst kontakte Windscribe-teamet. Du kan sende dem aktivitetsloggene til applikasjonen som kan hjelpe dem med å rette og fjerne feil for forbedring av applikasjonen. Funksjonaliteten til feilsøkingsmodus påvirker brukeropplevelsen indirekte. Det er få flere alternativer til stede under denne kategorien som ikke kreves endret. Endring av OpenVPN-versjonen og valgt TAP-driver er bare nødvendig når en riktig VPN-tilkobling ikke kunne opprettes.

Tilkoblingstid analyse

Prøve nr. Tid tatt for å etablere forbindelsen (sekunder)
Gjennomsnittlig tid på sekunder3,76
14,13
23,48
33,85
44,59
53,91
63,88
73.3
83,72
93,29
103,47

Tilkoblingstid avhenger sterkt av effektiviteten til serverne og deres plassering. Windscribe har flere servere på de fleste av de viktigste stedene, og dermed er tilkobling aldri et problem når Windscribe brukes. Denne tilkoblingstiden er for det beste stedet som applikasjonen velger selv. Hvis du prøver å koble til andre servere, vil du oppleve forskjellige tilkoblingstider for samme sted. Det anbefales å koble til den automatisk valgte serveren for raskere og stabil tilkobling.

Fartstest

WindScribe hastighetstest

Man må komplimentere Windscribe for hastigheten det gir brukerne. På grunn av det enorme servernettverket, vil du ikke oppleve noe enormt reduksjon av hastigheten sammenlignet med den opprinnelige hastigheten. Nedlastingshastigheten og opplastningshastigheten på 8,82 Mbps og 8.10 Mbps ble redusert til henholdsvis 7.18 og 6.77. Som vi allerede har fortalt at det ikke er et enormt dekrement, og hvis du bor i USA, vil du ikke en gang oppleve så mye endring på grunn av det enorme antallet servere som er til stede i landet. De har separate servere for separate områder av USA, og det anbefales derfor sterkt for USAs brukere.

Sikkerhet

Hver annen VPN-leverandør bruker den sterkeste krypteringen som er AES-256, men her brukes den med SHA512 for autentisering, og med en 4096-bit RSA-nøkkel. Dette er imidlertid ikke til stede for nettleserutvidelsene, og i stedet for AES256 brukes AES128 CGM-chiffer som kanskje ikke er så effektiv, men som samtidig bruker færre ressurser. TLS 1.2 ECDHE_RSA med P-256 nøkkelutveksling brukes for å gi sikkerhet gjennom nettleserutvidelser.

Når vi utforsker funksjonene, gir en rekke VPN-protokoller, og muligheten til valg av port både, bedre funksjonalitet og sikkerhet. Det er DNS- og IPv6 lekkasjebeskyttelsesfunksjoner som er tilgjengelige for dette programmet som holder dataene dine pakket og ikke tillater tilgang til noen tredjepart. Hvis du finner feil i sikkerheten, kan du alltid sende dem logger ved feilsøkingsmodus, og de vil arbeide for å forbedre sikkerheten.

plattformer

Windscribe-støttede plattformer

Den dekker alle generelle plattformer: Windows, MacOS, iOS, Linux og utvidelser for Chrome og Firefox, men virkemåten og funksjonene er forskjellige fra forskjellige klienter. Windows-klient er mye mer effektiv enn MacOS-klient, ettersom MacOS mangler mange funksjoner som må kreves for å levere en bedre opplevelse. Det er funksjoner relatert til tilkobling, sikkerhet og feilsøking som ikke finnes i MacOS. Imidlertid er det en eneste viktig funksjon relatert til tilkobling som ikke er til stede i MacOS, som er “Secure Hotspot.” Andre funksjoner som er fraværende er ikke så viktige og gjør ikke mye forskjell for effektiviteten av applikasjonen.

Kan du finne funksjonene som mangler i MacOS-klienten?

Sikkerhetsnivået er også forskjellig for utvidelser, og det er grunnen til at bruk av Windscribe desktop client blir ansett som bedre enn utvidelsen. Windscribes delingsfunksjoner gjør det mer effektivt når det gjelder å dekke antall plattformer. Med delingsfunksjonen kan du konfigurere den for TV og konsoller, og med “Secure Hotspot”, kan mange enheter kobles til samtidig, og alle data som går gjennom dem blir kryptert.

Kundeservice

Windscribe kundesupport

For de første meldingene var vi ikke klar over at kundesupporten deres faktisk var en bot som live chat support. Når den mottar spørsmål, søker den etter svaret blant de andre artiklene, ellers ender det opp med lenken til en artikkel som er relatert til spørringen. Vi fant ut at det ikke er veldig effektivt hvis problemet er relatert til feil eller tilkobling. Det andre alternativet som gis for å kontakte supporten er ved å sende inn en billett som de svarer via e-post.

Det finnes alternativer for selvhjelp som inneholder konfigurasjonsveiledninger, vanlige spørsmål og kunnskapsbase. Hvis du trenger informasjon om Windscribets funksjoner og deres funksjon, kan kunnskapsbasen være til god hjelp. Ofte stilte spørsmål består av generelle spørsmål som kan oppstå når du bruker applikasjonen. Det er imidlertid ingen måte å nå dem umiddelbart.

Konklusjon

Windscribe har fantastiske funksjoner når det gjelder funksjonaliteten. Alternativet med flere språk hjelper brukere i forskjellige land å bruke denne applikasjonen uten problemer. Tilkoblingsfunksjoner gjør applikasjonen pålitelig og stabil og gir øyeblikkelig og rask tilkobling hver gang.

Når det gjelder plattformer, er Windscribe kompatibel med mange enheter, men funksjonsnivået er forskjellig for forskjellige klienter, da vi har sett at Windscribes Windows-klient er bedre enn MacOS-klienten. Hvis MacOS kan forbedres, vil alle brukere av forskjellige plattformer oppleve den samme arbeidsevnen. Imidlertid er det fortsatt bra, og ved hjelp av aksjeopsjoner kan du bruke disse funksjonene på andre enheter ved å “Secure Hotspot” og “Proxy Servers.”

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map