Bagaimana Pembekalan VoIP Menjadi Penyedia Penyelesaian VoIP Teratas di Amerika Utara

Ringkasan: VoIP Supply adalah syarikat yang menyediakan semua jenis produk yang berkaitan dengan VoIP, termasuk telefon VoIP, alat dengar, sistem telefon, perkhidmatan awan, perkakasan PBX, dan sebagainya. Ini adalah salah satu penyedia penyelesaian VoIP yang paling popular di Amerika, dengan 125,000 pelanggan dan lebih daripada 5,000 produk ditawarkan. Dari laman web rasmi, anda boleh memesan sebarang produk yang berkaitan dengan VoIP dengan pelbagai tawaran dan potongan harga terbaik untuk pembelian anda.


Mengapa orang lebih suka menggunakan perisian seperti Skype untuk bercakap dengan rakan dan keluarga mereka, daripada menggunakan telefon biasa mereka? Terutamanya, ini kerana VoIP menawarkan harga yang lebih murah daripada syarikat telefon biasa. Dengan perisian seperti Skype, anda boleh bercakap dengan pengguna Skype yang lain secara percuma, dan anda juga boleh menghubungi nombor darat dan telefon bimbit dengan harga yang jauh lebih murah daripada harga telefon biasa. Lebih-lebih lagi, dengan teknologi internet masa kini, penggunaan VoIP lebih disukai, terutamanya kerana ia menawarkan banyak ciri seperti suara yang jernih, masa panggilan yang lebih lama, pelbagai jenis pilihan untuk perkakasan, dan ciri lain yang tidak tersedia, atau sekurang-kurangnya tidak disediakan dengan cara yang lebih baik, apabila anda menggunakan telefon talian tetap.

Inilah sebabnya mengapa VoIP Supply semakin popular di Amerika Utara. Hanya kerana semakin banyak orang mempunyai keperluan untuk menggunakan internet bukan hanya untuk melayari dan menikmati hiburan, tetapi juga untuk berkomunikasi dengan rakan dan keluarga mereka. Inilah yang mendorong lebih banyak pengeluar mencipta lebih banyak perkakasan dan perkhidmatan di sekitar VoIP dengan harapan mereka dapat memenuhi kerumunan orang yang lebih suka cara komunikasi dalam talian ini daripada cara tradisional. Nasib baik, VoIP Supply menyediakan hampir semua jenis perkakasan dan perkhidmatan dari pelbagai pengeluar yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan komunikasi dalam talian anda dengan lebih jauh.

Dari Kebosanan hingga Membangun Kekayaan dengan Bekalan VoIP

Kisah syarikat ini bermula dengan pengasasnya, Benjamin P. Sayers, yang bosan setelah dia menjual syarikatnya sebelumnya, IVR Inc. Pada tahun 2002, dia memulakan sebuah syarikat baru bernama B2 Technologies, yang merupakan syarikat perisian yang memfokuskan pada penciptaan dari platform perdagangan saham. Dengan hanya enam orang yang bekerja dengannya, dia mencatat penjualan $ 2.4 juta untuk perisiannya pada tahun 2003, yang menjadikan syarikat ini berjaya. Namun, minat Ben tidak dengan pasaran perdagangan. Pada tahun 2004, setelah mengamati pelbagai perdagangan saham dengan perisian dagangannya yang berjaya, dia mulai memperhatikan bahawa stok dari syarikat yang menjual produk VoIP berada di puncak permintaan pelanggan. Pada masa itu, ia melancarkan VoIP Supply sebagai produk baru dari B2 Technologies.

Setelah setahun pelancaran VoIP Supply, syarikat itu telah menambah kakitangannya kepada 14 orang, dan memperoleh kejayaan besar dengan perniagaan mereka, mencatat penjualan 7.1 juta. Pada tahun 2005, syarikat ini mula memusatkan perhatian pada Pembekalan VoIP sahaja, kerana perniagaan ini, yang menjual pelbagai produk VoIP, terbukti lebih berjaya daripada usaha sebelumnya. Sehingga hari ini pada tahun 2018, syarikat ini secara konsisten menjual lebih banyak produk VoIP, memperoleh lebih daripada 125,000 pelanggan dan menjadi penyedia VoIP teratas di Amerika Utara. Syarikat ini mempunyai luas 20,000 kaki persegi untuk ibu pejabat pejabat mereka, yang diperlukan untuk menyimpan semua produk VoIP yang mereka jual di laman web rasmi mereka. Ia juga telah memenangi pelbagai anugerah sebagai perniagaan, yang bermaksud bahawa orang mempercayai syarikat ini untuk kualiti dan perkhidmatannya yang mantap.

5,000 Produk dari 60 Pengilang Berbeza dengan 125,000 Pelanggan di Seluruh Dunia

Boleh dikatakan bahawa VoIP Supply adalah seperti platform e-commerce yang hanya menumpukan pada produk yang berkaitan dengan VoIP, dan juga, syarikat menjual semua produk dengan sendirinya. Ya, terdapat 60 pengeluar berbeza yang membekalkan pelbagai perkakasan dan perkhidmatan yang relevan, tetapi proses penjualan dilakukan oleh VoIP Supply. Dengan pelanggan yang meluas ke negara-negara di seluruh dunia, syarikat ini berkembang lebih kuat daripada sebelumnya. Produk yang mereka tawarkan selalu ditambahkan secara berkala, dan variasi produk juga meningkat. Pada tahun 2018, syarikat ini mempunyai lebih daripada 5,000 produk yang ditawarkan di laman web rasmi mereka, yang dapat dipesan oleh pelanggan secara dalam talian. Pada ketika ini, syarikat semakin kuat dari sebelumnya.

Pelbagai Talian Produk Yang Akan Ditawarkan Untuk Semua Komunikasi Berasaskan IP Anda

Apa yang menjadikan syarikat ini sebagai syarikat terkemuka dalam komunikasi VoIP adalah ia menawarkan bukan sahaja perkakasan, seperti telefon atau PBX untuk komunikasi dalam talian anda, tetapi menawarkan lebih daripada itu. Ia mempunyai pelbagai rangkaian produk yang melangkaui komunikasi IP asas. Selain menawarkan perkakasan, ia juga menawarkan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan VoIP. Itulah yang menjadikan syarikat ini mendapat populariti teratas di Amerika Utara. Ia hanya menawarkan lebih banyak pilihan untuk pelanggan. Bahkan menawarkan produk keselamatan IP, seperti kamera IP dan peralatan rangkaian. Terdapat juga pelbagai kumpulan penyelesaian VoIP yang dapat digunakan oleh pengguna rumah atau perniagaan.

Perkhidmatan Awan VoIP Membezakan Syarikat ini daripada Penjual Produk Mere

Salah satu produk terlaris yang ditawarkan syarikat di laman web rasmi adalah perkhidmatan cloud. Walaupun syarikat lain yang serupa mungkin hanya menawarkan perkakasan untuk melakukan komunikasi dalam talian, syarikat ini telah melampaui penjualan produk dari pelbagai pengeluar. Perkhidmatan berasaskan awan membolehkan pelanggan mengalami sistem VoIP terbaik yang dapat mereka miliki. Ini membimbing pelanggan untuk mencari penyelesaian VoIP terbaik yang boleh berfungsi untuk kediaman atau perniagaan mereka dengan memberikan pelbagai cadangan yang mungkin mereka minati.

Terdapat dua jenis perkhidmatan awan VoIP yang ditawarkan syarikat, iaitu perkhidmatan yang dihoskan dan sistem telefon di tempat. Perkhidmatan yang dihoskan membolehkan pelanggan menguruskan komunikasi IP mereka sendiri dari mana sahaja tanpa memerlukan kakitangan IT, tanpa kos permulaan. Sistem telefon di lokasi membolehkan pelanggan menyesuaikan pilihan perkakasan mereka, dengan harga bulanan yang rendah dan pilihan antara sambungan meter dan tidak bermeter. Secara keseluruhan, Penawaran VoIP memudahkan pelanggan untuk memilih sistem komunikasi IP mereka sendiri dan memenuhi permintaan mereka untuk teknologi komunikasi ini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map