Bagaimana StackPath yang berpusat di Dallas Membantu Melindungi Lebih Dari 800,000 Perniagaan di Seluruh Dunia Dengan Platform Keselamatannya

TL; DR: StackPath adalah syarikat yang menawarkan lebih banyak keselamatan kepada pelbagai perniagaan untuk aset dalam talian mereka, terutamanya laman web. Ini menyediakan perkhidmatan berasaskan web yang membolehkan perniagaan melindungi laman web mereka dari pelbagai ancaman dalam talian, seperti serangan penggodam dan program jahat, serta meningkatkan prestasi keseluruhan laman web mereka. Ia menawarkan berbagai layanan berbasis web yang meliputi jaringan pengiriman konten, firewall aplikasi web, dan mitigasi DDoS.


Bagi kebanyakan perniagaan, sama ada syarikat kecil atau besar, melindungi aset dalam talian mereka adalah salah satu keutamaan yang paling penting untuk memastikan perniagaan mereka berjalan lancar. Tanpa perlindungan yang kuat untuk aset dalam talian mereka, perniagaan tersebut mungkin mempertaruhkan operasi harian mereka daripada pelbagai kemungkinan ancaman dalam talian dan jenayah siber. Oleh kerana terdapat banyak percubaan dari penggodam yang berusaha untuk memusnahkan perniagaan beberapa syarikat besar, walaupun pada tahap yang berbeza-beza, perniagaan lebih penting daripada sebelumnya untuk memulakan pembinaan infrastruktur yang lebih selamat untuk aset dalam talian mereka..

Inilah sebabnya mengapa syarikat seperti StackPath wujud untuk menawarkan perkhidmatan mereka untuk membantu perniagaan ini bertahan dalam persekitaran dalam talian yang lebih berbahaya. Syarikat ini menyediakan pelbagai perkhidmatan yang menawarkan perniagaan sistem perlindungan terbaik untuk laman web mereka dan aset dalam talian lain dari jangkauan mana-mana pihak ketiga yang cuba memusnahkannya. Antara perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat ini adalah rangkaian penghantaran kandungan yang selamat yang menyediakan sistem yang lancar untuk meningkatkan prestasi laman web mereka untuk semua pengguna, firewall aplikasi web untuk melindungi aplikasi berasaskan web mereka, SSL untuk melindungi keselamatan laman web, mitigasi DDoS untuk melindungi kemungkinan serangan penggodam dan banyak lagi.

Dari Yang Tidak Diketahui Hingga Keagungan

Sebagai sebuah syarikat, StackPath bermula sebagai sebuah syarikat kecil yang menyediakan perkhidmatan sederhana dengan tujuan untuk mewujudkan internet yang lebih selamat untuk semua orang. Untuk mencapai tujuan tersebut, syarikat menawarkan perkhidmatan yang memastikan mereka dapat membantu pemilik laman web untuk meningkatkan keselamatan laman web mereka, memberikan keselamatan untuk bisnis mereka, dan juga pengguna. Namun, pada suatu ketika semasa pertumbuhan syarikat, ia menerima sejumlah besar dana pelaburan dari pelbagai pelabur, menjadikan syarikat ini semakin terkenal. Pada tahun 2018, StackPath telah digunakan oleh lebih dari 800,000 perniagaan di seluruh dunia, menyediakan perkhidmatan keselamatan internet yang memberikan platform kecil dalam talian yang lebih selamat untuk perusahaan mereka untuk perusahaan kecil dan besar.

Kini, lebih dari sebelumnya, syarikat ini berusaha untuk menyediakan platform keselamatan terbaik dan lancar yang dapat digunakan oleh mana-mana perniagaan untuk menampung permintaan mereka untuk lebih banyak permintaan pengguna dalam bentuk lalu lintas internet dan lebar jalur, serta menyediakan platform terbaik untuk melindungi aset dalam talian mereka dari sebarang jenis ancaman dalam talian.

Amankan CDN dan Aplikasi Web Firewall – Tawaran Utama Syarikat

Dengan peningkatan permintaan lalu lintas internet, perniagaan memerlukan skala kebolehpercayaan yang lebih besar untuk platform dalam talian mereka. Dengan membuang semua aset dalam talian mereka dalam satu pelayan, ia mungkin mengumpulkan lebih banyak risiko diserang dan ditutup oleh penjenayah siber dengan niat buruk. Selain itu, ketika mereka melakukan itu, perniagaan mungkin tidak dapat memenuhi permintaan lalu lintas dari pengguna, mengakibatkan kinerja laman web yang buruk dan waktu muat yang lambat. CDN yang selamat seperti yang disediakan oleh StackPath memberikan perniagaan apa yang mereka perlukan untuk meningkatkan keselamatan dan prestasi laman web mereka. Sistem ini membantu perniagaan menyimpan aset dalam talian mereka di pelayan selamat yang disediakan oleh syarikat, yang seterusnya dapat meningkatkan masa muat yang dialami oleh setiap pengguna, menghasilkan pengalaman pengguna yang lebih baik.

Sebaliknya, firewall aplikasi web disediakan untuk perniagaan yang ingin melindungi platform aplikasi web mereka dari sebarang jenis peretasan dalam talian. Oleh kerana terdapat peningkatan jumlah perusahaan yang menawarkan aplikasi berbasis web mereka sebagai layanan utama mereka, ada juga peningkatan permintaan untuk mendapatkan aset dalam talian tersebut. Firewall dari StackPath berfungsi untuk menangkis sebarang percubaan untuk menjejaskan prestasi aplikasi web mereka sama ada dengan penggodaman lembut atau kejam.

Antaramuka Pengguna yang Mesra untuk Mana-mana Jenis Pembangun

Walaupun banyak orang berpendapat bahawa menggunakan platform keselamatan internet seperti StackPath mungkin sukar dan rumit untuk dilakukan, hakikatnya adalah bahawa platform ini sangat mudah digunakan dan tidak memerlukan pengetahuan mendalam mengenai keselamatan dan infrastruktur IT di pesan agar sesiapa sahaja mula menggunakannya. Menggunakan platform semudah meletakkan maklumat mengenai laman web yang ingin anda lindungi, bersama dengan mengikuti petunjuk langkah demi langkah di layar. Setelah maklumat dihantar dengan betul, perisian dapat mulai menganalisis data laman web anda dan memberikan perlindungan keselamatan yang sangat anda perlukan untuk aset dalam talian anda.

Semua Ciri Keselamatan Yang Anda Perlu Untuk Menjaga Aset Perniagaan Dalam Talian Anda Selamat

StackPath dilengkapi dengan pelbagai ciri yang mungkin anda perlukan untuk melindungi laman web dan aset perniagaan dalam talian anda tanpa gagal. Lihat ciri pengesahan dua langkah. Fungsi ini membolehkan laman web anda mengaktifkan keselamatan pengesahan dua langkah yang membolehkan pengguna masuk ke laman web anda dengan lebih selamat. Dengan ciri ini, sangat kecil kemungkinan akaun mereka diretas kerana mereka perlu mengesahkan setiap percubaan masuk. Satu lagi ciri menarik yang boleh anda perhatikan ialah ciri token selamat. Ciri ini memastikan bahawa anda memberi akses ke aset dalam talian anda kepada orang yang sah sahaja. Ini menghalang sebarang jenis muat turun haram aset dalam talian anda kerana proses muat turun tidak mungkin dilakukan tanpa tanda selamat.

Selain daripada ciri-ciri itu, masih ada lagi yang boleh anda perolehi dari perkhidmatan ini. StackPath menyediakan pelbagai ciri keselamatan canggih seperti mitigasi DDoS, WAF, pelindung asal, EdgeSSL, dan senarai hitam. Terdapat juga ciri yang dapat anda temui setelah anda menggunakan platform keselamatan dalam talian ini. Selain itu, untuk semua ciri keselamatan yang anda dapat, anda hanya perlu membayar pembayaran bulanan yang berpatutan tanpa komitmen, yang menjadikan StackPath platform keselamatan dalam talian yang lebih disukai jika dibandingkan dengan pesaing.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map