5 fordeler som den anonyme nettleseren kan gi ditt personvern online

For å være anonym online, trenger du ikke å bruke et VPN for å gjøre det. Selv om VPN fortsatt anbefales hvis du vil gå online med full personvern og sikkerhetsbeskyttelse, kan det å bruke den anonyme nettleseren gjøre susen. Uten noen VPN kan en anonym nettleser hjelpe deg med å koble deg til internett trygt og anonymt. Noen kjente anonyme nettlesere inkluderer Tor, Opera (med Opera VPN aktiv), Firefox Focus for mobile enheter og andre. Bare ved å installere en av disse nettleserne, kan du begynne å surfe på nettet uten å bekymre deg for tredjeparts overvåking og overvåking.


Den enestående funksjonen i en anonym nettleser er at den ofte er bygd rundt å beskytte brukernes personvern og sikkerhet. Så når de bruker det, kan de få forskjellige fordeler akkurat som når de bruker et virtuelt privat nettverk. Disse nettleserne er ofte utstyrt med en VPN-forbindelse, slik at den kan gi en bedre anonymitet for brukerne. Her er fem fordeler som den anonyme nettleseren kan gi ditt personvern online:

1. Du trenger ikke en VPN for å holde deg privat på nettet

Ved å bruke den anonyme nettleseren er det ikke nødvendig å installere en VPN. Hvis du vil beskytte nettverket ditt hele systemet, må du selvfølgelig installere en VPN. Men hvis du bare trenger å surfe på nettet privat, er dette den enkleste veien å gå. Dette er mest fordi den anonyme nettleseren ofte har en innebygd VPN-funksjon i seg, som lar deg surfe på nettet privat. Noen nettlesere lar deg slå VPN-funksjonen av og på i henhold til dine preferanser, mens noen andre har VPN permanent slått på. Så bare ved å bruke denne nettleseren kan du holde deg privat på nettet, og du kan automatisk slippe fri fra alle typer online-begrensninger som blir brukt i ditt land.

2. Den sletter nettleserloggen automatisk

La oss se på Firefox Focus, som er typen anonym nettleser for mobile enheter. Når du bruker den, vil du kunne bla gjennom alt du liker privat. Når du først har lukket nettleseren, blir alle nettleserhistorikkene dine slettet automatisk. Når du åpner nettleseren igjen, vil du starte fra bunnen av, som om du aldri bruker den før. Dette vil holde onlineøktene dine private på enheten din, og det er veldig nyttig, spesielt hvis du deler enheten din med andre.

3. Du er trygg på alle typer overvåkning fra tredjepart

Hvis du vil surfe på internett uten å måtte håndtere noen form for tredjepartsovervåking, bør du bruke den anonyme nettleseren i stedet for din vanlige nettleser. Dette skyldes at når du bruker den anonyme nettleseren til din daglige internettaktivitet, vil du automatisk være trygg mot alle typer overvåking og overvåking, noe som ofte gjøres av myndigheter, ISP og selskaper. Du vil ikke legge igjen spor i nettlesingsøkten din, og ingen kan spore surfevanene dine også. Du kan også beskyttes mot alle typer ondsinnede trusler på nettet som kan fare for ditt personvern og sikkerhet på nettet.

4. Det anbefales av forskjellige sikkerhetseksperter

Mange eksperter har anbefalt internettbrukere å bruke VPN eller anonym nettleser for å beskytte deres online aktivitet som svar på de forskjellige cyberkriminalitetshendelsene som skjedde de siste årene. Med stadig flere online trusler som opprettes for å stjele mer data fra brukerne, blir det viktigere for brukerne å ivareta sin online aktivitet ved å bruke forskjellige sikkerhetsverktøy som er anbefalt av ekspertene. Disse verktøyene inkluderer VPN, sikkerhetsprogramvare, brannmur og den anonyme nettleseren.

5. Den har forskjellige sikkerhets- og personvernfunksjoner tilgjengelig

I motsetning til de vanlige nettleserne som fokuserer på brukeropplevelse og bekvemmelighet, fokuserer den anonyme nettleseren mer på sikkerheten og personvernet til internettbrukere. Det er vanligvis tungt utstyrt med forskjellige sikkerhets- og personvernfunksjoner som ikke er tilgjengelige i andre nettlesere. For eksempel vil en god anonym nettleser være utstyrt med det virtuelle private nettverket, private stafett-servere, HTTPS-tilkobling, anti-malware, ad-blocker og mange andre lignende funksjoner. Alle disse funksjonene er installert i nettleseren siden du åpner den første gang, så du trenger ikke å installere noen ekstra sikkerhetstillegg eller utvidelser for det.

Dette er de fem fordelene som den anonyme nettleseren kan gi til ditt online personvern. Hvis du vil vite smaken på internettfrihet og fullstendig anonymitet på nettet, er den anonyme nettleseren det første du trenger å prøve. Enda bedre, du kan også installere en premium VPN-tjeneste mens du bruker en slik nettleser, slik at du får maksimal sikkerhet og personvern for enheten din.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map