5 måter å bruke blokkerte Torrent-kunder i ditt land

Torrenter har blitt et av de mest kontroversielle temaene på internett, spesielt etter at mange rettighetshavere hevder at torrenter har blitt brukt til å distribuere opphavsrettsbeskyttet og ulovlig innhold. Til tross for forskjellige forsøk på å blokkere torrentnettstedene som er gjort av myndighetene, eksisterer disse nettstedene frem til i dag, og torrentbrukerne reduserer heller ikke.


Siden torrenting har blitt assosiert med ulovlig fildeling de siste årene, er det land som har strenge regler mot torrenting. Noen land tillater ikke innbyggerne sine tilgang til noen nettsteder som strømmer til, og disse landene kan også blokkere bruken av torrentklienter som BitTorrent og uTorrent, noe som gjør det vanskelig for innbyggerne å dele filer via torrent-nettverket. Hvis landet ditt tilhører listen over land som blokkerer bruken av torrentklienter, her er 5 måter å bruke blokkerte torrentklienter i ditt land:

1. Bruk en VPN-tjeneste som støtter Torrenting

Hvis din favoritt torrentklient blokkeres av myndighetene slik at du ikke kan bruke den til å overføre filer via P2P fildelingsnettverket, kan du fjerne blokkeringen av en slik begrensning ved å bruke en VPN-tjeneste som støtter torrenting. Husk at ikke alle VPN-tjenester lar deg bruke P2P-fildelingsnettverk, så husk å velge den som lar deg gjøre det. Når du er abonnert på en VPN-tjeneste som tillater torrenting, må du installere VPN-appen på din stasjonære datamaskin, slik at den kan gjøre hele nettverkstilkoblingen din privat. På denne måten kan du bruke alle blokkerte apper eller programvare uten problemer, inkludert den blokkerte torrentklienten.

2. Bruk den mobile versjonen av Torrent-klienten med VPN

For at du skal kunne bruke den torrenting-klienten uten problemer, kan du også bruke den mobile versjonen av torrent-klienten kombinert med en mobil VPN-tjeneste. Denne metoden er veldig grei og enkel å følge. Bare installer mobilappen til torrent-programvaren du bruker, og installer deretter VPN-appen på mobilenheten. Før du bruker torrent-appen, bør du aktivere VPN-appen først for å kryptere tilkoblingen på din mobile enhet. På denne måten kan du laste ned og laste opp filer via P2P-fildeling på din mobile enhet uten noen begrensninger.

3. Bruk port 80 med din normale tilkobling

Hvis du fortsatt vil bruke den normale internettforbindelsen du har uten å måtte installere noen VPN-programvare, er det fortsatt en annen måte å få tilgang til den blokkerte torrentklienten. I innstillingene til torrentklienten din, kan du endre portnummeret til 80, som er portnummeret som brukes i de vanlige HTTP-dataoverføringene, og det er tregere enn den vanlige porten som brukes av Internett-leverandøren. Så lenge Internett-leverandøren ikke blokkerer portvideresendingsfunksjonen til torrentklienten din, kan du bruke denne porten til å omgå ISP-begrensningene for å bruke torrentklienten.

4. Bruk en web-proxy som støtter spenning

Hvis regjeringen stenger av torrent-klientene, kan du fremdeles laste ned torrenter ved å bruke en web-proxy som støtter nedlasting av torrent. Selv om det fremdeles er mange nettproxyer som har svært begrensede funksjoner og generelt lav kvalitet, er det noen webproxy som støtter nedlasting av torrent og videostrømming i høy hastighet. Når du bruker denne typen web-proxy, kan du dra nytte av gratis tjenesten som den tilbyr, i tillegg til den torrenting-funksjonen den har.

5. Endre DNS med en smart DNS

En smart DNS er et annet alternativ du kan ha når du opplever noen problemer med å få tilgang til torrenting-nettverket via torrent-klienten. Ved å bare endre DNS-adressen din med adressen til en smart DNS, kan du enkelt omgå begrensningene som er pålagt av regjeringen, og det gjør det mulig for deg å bruke torrentklienten normalt. Det er et enkelt og raskt trinn du kan gjøre for å endre din normale DNS til en privat DNS som ikke har noen begrensninger knyttet til den.

Dette er måtene å bruke blokkerte torrenting-klienter i landet ditt. Selv om torrenting kan være assosiert med piratkopiering, er ikke alle filer som deles via P2P-nettverket piratkopierte eller ulovlige filer. For eksempel bruker mange skoler og bedrifter fremdeles P2P-nettverk for å dele filer med studentene og de ansatte. Så når torrentklienter er blokkert i ditt land, kan disse metodene hjelpe deg med å gjenvinne tilgangen til P2P-fildelingsnettverket tilbake til deg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map