5 måter å gjøre VPN-tilkoblingen skjult for DPI-systemet ditt fra regjeringen

Når du bor eller bor i et restriktivt land der personlige rettigheter vanligvis blir skrotet bort, vil du sannsynligvis ha et problem når du prøver å få tilgang til visse nettsteder på internett. Det meste av tiden håndhever de restriktive landene sine internettlover overfor innbyggerne sine, og tvinger dem til å følge retningslinjene som er gitt av regjeringen. Regjeringen vil fullstendig kontrollere folks oppførsel på internett ved å bruke teknologien som ikke tillater dem å utøve sine rettigheter på nettet eller sin personlige frihet på internett. En av metodene som brukes av den restriktive regjeringen for å blokkere din online trafikk er ved å bruke et system som heter DPI eller Deep Packet Inspection.


Det DPI-systemet gjør er at det vil analysere internetttrafikken som kommer gjennom Internett-leverandøren din. Den vil identifisere trafikktypen din og enten la trafikken nå internett eller blokkere den. Hvis du bruker den vanlige ISP-trafikken, vil systemet tillate deg å få tilgang til internett, mens hvis du bruker VPN-trafikken, kan systemet gjenkjenne den og blokkere forbindelsen din fra å komme til Internett. Dette er et avansert trafikkovervåkingssystem installert av den restriktive regjeringen for å hindre folk i å bruke private forbindelser og tvinge dem til å følge regjeringens internettforskrifter. Her er fem måter å gjøre VPN-tilkoblingen skjult for ditt offentlige DPI-system:

1. Bruk en VPN-tjeneste som lar deg omgå DPI-systemet

Den private tilkoblingsteknologien som kreves for å omgå DPI-systemet er ganske avansert, og ikke alle VPN-tjenester vil tilby deg denne teknologien. Ja, alle VPN-tjenester lar deg omgå regjeringsbegrensningene i de fleste land i verden, slik at brukerne deres får tilgang til nettsteder som er blokkert av myndighetene, så vel som nettstedene som vanligvis ikke er tilgjengelige i landene deres. Imidlertid, som i tilfellet med DPI-systemet, bruker myndighetene et veldig avansert krypteringssystem som gjør det nesten umulig for en vanlig VPN-forbindelse å omgå begrensningene. Dette er grunnen til at du må bruke en privat tilkoblingstjeneste som lar deg omgå DPI-systemet med sin egen proprietære krypteringsmetode.

2. Bruk Obfsproxy med OpenVPN

Hvis den private tilkoblingen bruker den vanlige PPTP- eller L2TP-protokollen for å få tilgang til det blokkerte nettstedet, vil den ikke kunne omgå den dype pakkeinspeksjonen som er installert av regjeringen i det restriktive landet. Denne typen privat trafikk blir anerkjent som en privat trafikk, og den vil bli blokkert av myndighetene. OpenVPN, derimot, er for øyeblikket den sterkeste og mest tilpassbare VPN-protokollen som alle kan bruke for å opprette en privat tilkobling som ikke kan oppdages av DPI-systemet. Du kan gjøre det ved å bruke Obfsproxy i ditt OpenVPN-oppsett. Det er den typen proxy som tilslører Internett-trafikken din, noe som gjør det mulig for deg å ikke bli oppdaget av myndighetene.

3. Bruk Tor-nettleseren

Tor-nettleseren har vært kjent som den beste personvern-nettleseren som noen kan bruke i sannsynligvis mer enn et tiår. Når du bruker denne nettleseren, vil du kunne skjule trafikken din helt fra myndighetens overvåkingssystem. Faktisk var Obfsproxy nevnt tidligere en del av Tor-prosjektet med hovedhensikten å omgå restriktivt system som DPI, noe som gjorde det mulig for deg å få tilgang til blokkerte nettsteder uten problemer. Ved å ganske enkelt bruke Tor-nettleseren, kan du enkelt surfe på internett fra det restriktive landet anonymt, uten å la regjeringen oppdage eller overvåke trafikken din.

4. Bruk OpenVPN Over SSL-tilkobling

Når det gjelder å oppnå internettfrihet i de restriktive landene, er OpenVPN den beste krypteringsprotokollen for deg å bruke. Dessuten har den en egen dedikert programvare eller app som du kan bruke og tilpasse selv. Med andre ord, du trenger ikke å abonnere på noen VPN-tjeneste hvis du vil bruke OpenVPN-protokollen. Så lenge du vet hvordan du konfigurerer en privat forbindelse med den og har tilgang til de private serverne, kan du bruke denne protokollen uavhengig. Trikset for å omgå DPI-systemet er å bruke OpenVPN over SSL-tilkobling. Selv om denne metoden kan hjelpe deg med å omgå DPI-beskyttelsen, kan den bare brukes til TCP-dataoverføringer, noe som betyr at den kan være treg i ytelsen.

5. Bruk en oppdatert OpenVPN-tilkobling

Du kan også lappe OpenVPN-protokollen slik at du kan opprette en tilpasset privat tilkobling som kan omgå DPI-sjekken fra myndighetene. Ved å gjøre dette vil du kunne få tilgang til alle blokkerte nettsteder selv om de er beskyttet av DPI-systemet. Du kan lappe OpenVPN-konfigurasjonen din ved å bruke en patch som heter xorpatch, som gir deg VPN-tilgang til begrensede landsteder, for eksempel Israel og Frankrike. Dette er et ganske komplisert trinn å gjøre, men når du vel har oppdatert OpenVPN-protokollen, kan du enkelt omgå DPI-systemet fra regjeringen ved å koble til de private serverne i støttede land.

Det er måtene å gjøre VPN-tilkoblingen skjult for din regjerings DPI-system. Hvis du bor i et land der regjeringen er veldig restriktiv med hensyn til hvilke nettsteder du kan få tilgang til og hvilke nettsteder du ikke får tilgang til, er det bedre å bruke et av disse triksene for å omgå regjeringens DPI-system og nyte ditt online privatliv og frihet ved å gjøre det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map