5 måter VPN kan beskytte deg mot avanserte phishing-trusler som bruker HTTPS-protokoll

Normalt vil dårlige mennesker som prøver å stjele personopplysningene til andre mennesker bygge phishing-nettsteder på et vanlig HTTP-domenenavn. Dette er mest fordi de fleste av disse ulovlige og uekte nettsteder ikke kan få noen godkjenning av nettstedssertifisering fra myndighetene fordi det er åpenbart at de driver et ulovlig nettsted. Men med den nylige bevisstheten om viktigheten av HTTPS-protokoll, har mange brukere lykkes med å unngå phishing-angrep som prøver å etterligne et legitimt nettsted ved hjelp av billige triks. De gjør det bare ved å se på den grønne hengelåsen tilknyttet HTTPS-protokollen.


Imidlertid ble ting litt verre i phishing-scenen fordi mange smarte hackere med suksess har overgått HTTP-krypteringsgrensen. Hva det betyr er at det er en økning i antall phishing-nettsteder som bruker HTTPS-protokoll i domenenavnet sitt, til tross for at disse nettstedene er upålitelige. Som et resultat blir flere mennesker lurt av denne nye og avanserte phishing-ordningen, som resulterer i at deres personlige informasjon blir stjålet. For å unngå samme problem, er det viktig at du bruker en VPN-forbindelse mens du surfer på internett. Her er fem måter VPN kan beskytte deg mot avanserte phishing-trusler som bruker HTTPS-protokoll:

1. VPN-tilkobling kommer med skadelig nettsteddetektor

Selv om ikke alle VPN-tjenester har den avanserte sikkerhetsbeskyttelsesfunksjonen for surfeaktiviteten din, er det mange gode tjenester som gir deg både privatliv og sikkerhetsbeskyttelse for din online aktivitet. Disse VPN-tjenestene leveres vanligvis med den skadelige nettsteddetektoren, som egentlig er databasen som inneholder forskjellige nettfiskingsnettsteder som er farlige for personvernet ditt. Brukerne som bruker den private tilkoblingen vil bli advart umiddelbart når de møter så dårlige nettsteder, og de vil bli varslet om ikke å dele data med det.

2. Hackere kan ikke overvåke trafikken din og lede deg til et phishing-nettsted

Det er noe som heter kapring av nettleseren der brukerne som besøker et bestemt legitimt nettsted blir omdirigert uten deres samtykke til nettstedet som er uekte. Med det avanserte nettfiskingsnettverket bruker hackere vanligvis nettleserkapringmetoden for å kapre brukerne sine fra et legitimt nettsted til phishingnettstedet. Noen ganger er dette vellykket fordi noen brukere anser nettfiskingsnettstedet som legitimt på grunn av å ha det grønne hengelåssymbolet. VPN-tilkoblingen kan beskytte nettverkstrafikken din og forhindre at nettleserkapringforsøk blir gjort av hackere som prøver å lede deg til et phishing-nettsted.

3. VPN forhindrer spam-e-poster som fører til ulovlige nettsteder

De fleste brukere blir lokket til phishing-nettsteder på grunn av mange ting. Den ene tingen som er mest vanlig er e-postmeldingen som er sendt av hackerne. Når brukerne har mottatt e-postmeldingen som er tilsynelatende legitim, noe som fører dem til å besøke phishing-nettstedet, kan de dele deres personlige data fordi de trodde at det er et legitimt nettsted som har HTTPS-protokollen på seg. Dette kan enkelt forhindres ved å bruke VPN-tilkoblingen fordi den private forbindelsen ikke tillater noen hackere å spore e-postadressen din og sende deg phishing-e-posten..

4. VPN leveres med brannmur som forhindrer enhver type phishing-trusler

Når du velger en VPN-tjeneste, er det viktig for deg å velge den som har brannmurfunksjonen ganske enkelt fordi den kan beskytte deg mot forskjellige typer angrep, inkludert phishing-trusler. Brannmuren vil forhindre at hackere eller skadelig programvare får tilgang til enheten din uten din tillatelse og tar kontroll over den. På denne måten kan enhver type phishing-trusler forhindres, enten den bruker noen HTTPS-protokoll eller ikke.

5. VPN holder den generelle nettlesingsøkten sikker

Det er viktig å holde den generelle surfesesjonen din sikker, fordi når du gjør det, vil du kunne beskytte personvernet ditt i all din online aktivitet. Imidlertid er det vanskelig å gjøre det slik ved å bruke de vanlige nettlesersikkerhetsfunksjonene du har. Du trenger en VPN-tilkobling som vil sikre nettverkstrafikken din, og dermed beskytte surfeøkten mot alle typer overvåking og trusler. På denne måten, ved å aktivere den private tilkoblingen, vil du kunne sikre dataoverføringen din online og gjøre det mulig å forhindre at ondsinnede eller phishing-nettsteder stjeler dine private data.

Dette er måtene VPN kan beskytte deg mot avanserte phishing-trusler som bruker HTTPS-protokoll. Ettersom dagens cyberangrep blir mer og mer avanserte, må du beskytte deg med det beste beskyttelsessystemet som er tilgjengelig under din online aktivitet. VPN er et av sikkerhetsverktøyene du trenger for å forhindre trusler om nettfisking du måtte støte på.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map