5 røde flagg som viser at VPN-en er dårlig

Å bruke et virtuelt privat nettverk i denne tiden er noe vanlig å gjøre. Millioner av millioner mennesker beskytter internettforbindelsen deres med en privat tilkobling enten de bruker sine stasjonære eller mobile enheter. Dette fordi det er fordelene med VPN-tilkobling som mange ønsker å glede seg over, for eksempel å kunne omgå regjeringens begrensninger, skjule deres IP-adresse, få tilgang til regionbeskyttet innhold, forbedre deres online personvern og mange andre fordeler.


Siden det er hundrevis av VPN-tjenester som er tilgjengelige for deg å velge mellom, er det naturlig at ikke alle VPN-tjenester tilbyr et høyt kvalitetsnivå for sin private forbindelse. Noen tjenester er bare ikke gode å bruke eller ikke pålitelige nok til at du kan brukes på en daglig basis. Dette gjelder spesielt hvis du har betalt for tjenesten for et månedlig eller årlig abonnement, der du forventer at tjenesten skal være utmerket. Når det gjelder en dårlig VPN-tjeneste, er det noen måter å identifisere den. Her er 5 røde flagg som viser at VPN-en er dårlig:

1. Tilkoblingsfall faller ofte på uventet tid

Når du kobler deg til en VPN-tjeneste, kobler du faktisk til de private serverne de tilbyr, som er spredt på forskjellige steder i hele verden. Du kan velge de private serverne som er lokalisert i USA, Europa, Asia og andre steder i verden. Fordi du bruker tjenesten sammen med andre brukere og hver server brukes av et antall brukere, er det mulig for deg å oppleve tilkoblingsfall fra tid til annen. For det meste skjer forbindelsesfall en eller to ganger i måneden hvis tjenesten er stabil nok. En dårlig VPN-tjeneste kan imidlertid gi deg mange tilkoblingsfall som kan skje i løpet av en måned, eller til og med en dag. Dette er et tegn på en dårlig tjeneste som du ikke bør bruke på lenge.

2. Hastigheten er for langsom og blir noen ganger uutholdelig å bruke

På grunn av de begrensede ressursene som brukes av brukerne av VPN-tjenesten, er det også vanlig at du opplever en hastighetsreduksjon i din private forbindelse. Imidlertid, hvis det skjer for ofte, og det blir uutholdelig for deg å bruke, betyr det at du ikke bruker en god og pålitelig VPN som tilbyr den raskeste hastigheten du kan ha. Hvis du ikke kan stole på hastigheten på den private tilkoblingstjenesten, betyr det at du ikke får full verdi av investeringen du har gjort med tjenesten. Det er på tide for deg å bytte til en annen VPN-tjenesteleverandør.

3. Du fortsetter å motta spam-e-postmeldinger og hacking-forsøk etter å ha brukt tjenesten

Det er noen VPN-tjenesteleverandører som driver med ekle virksomheter bak brukerens rygg. Dette inkluderer å logge aktiviteten til brukerne sine og samle deres private data mens de bruker den private tilkoblingen. Deretter vil den skyggefulle VPN-tjenesteleverandøren selge dine private data til forskjellige tredjeparter der de kan bruke dataene til forskjellige dårlige formål. Som et resultat opplever du mange forsøk på å hacking på online-kontoene dine, og du får forskjellige spam-meldinger i postkassen. Dette er faktisk en vanlig sak som skjer med de fleste gratis VPN-tjenester der ute, så du må være klar over det. Når du har fått dette symptomet på sikkerhetstrusler, må du slutte å bruke den private tilkoblingstjenesten med en gang.

4. Du kan ikke bruke den til å oppheve blokkeringen av visse nettsteder

VPN skal visstnok kunne fjerne blokkeringen av nettsteder som er begrenset av myndighetene eller et hvilket som helst regionlåsesystem. De fleste anerkjente VPN-tjenester har faktisk ikke noe problem med å få tilgang til områdelåste nettsteder og lar brukerne deres omgå slike nettsteder uten problemer. Imidlertid er det fortsatt mange VPN-tjenester som ikke kan levere løftene, og de gjør det vanskelig for brukerne å fjerne blokkering av visse nettsteder på grunn av forskjellige årsaker. Det meste av tiden blir deres private IP-adresser forbudt av de geobegrensede online tjenestene, noe som gjør det umulig for brukerne å glede seg over visse nettsteder ved å bruke sin private forbindelse. Når du opplever dette problemet, er det et godt tidspunkt for deg å tenke på å bytte til en annen tjenesteleverandør.

5. Det mangler personvern- og sikkerhetsfunksjoner

Den virtuelle private tilkoblingen er også ment å kunne gi brukerne sikkerhet og personvern når de surfer på internett. Dermed er det ment å ha forskjellige sikkerhets- og personvernfunksjoner som brukerne kan stole på for å gjøre sin online aktivitet anonym og fri fra ethvert overvåkningssystem. Noen VPN-tjenester bryr seg faktisk ikke om personvernet og sikkerheten til brukerne sine, og bryr seg bare om å omgå de blokkerte nettstedene, noe som resulterer i å gi brukerne et dårlig personvern og sikkerhetsbeskyttelse på nettet. Hvis VPN-leverandøren din ikke har tilstrekkelige personvern- og sikkerhetsfunksjoner, bør du slutte å bruke en slik tjeneste og gå for den bedre.

Det er de røde flaggene som viser at VPN-en er dårlig. Jo mer du stoler på en dårlig VPN-tjeneste, jo mer frustrert vil du være i det lange løp. Dette er grunnen til at det foreslås at du graver så dårlig VPN-tjeneste og får en bedre service som du kan bruke for å forbedre ditt personvern og sikkerhet på nettet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map