5 tegn på en dårlig VPN-tjenesteleverandør

I dag er det mange VPN-tjenesteleverandører som tilbyr sine tjenester til rimelige priser, i tillegg til at de gir brukerne forskjellige funksjoner som kan beskytte internettforbindelsen deres ytterligere. Det er til og med VPN-tjenester som tilbyr tjenestene sine gratis, noe som betyr at du kan bruke deres virtuelle private nettverk uten å betale for en månedlig eller årlig avgift. Imidlertid kommer det med mange begrensninger, og de begrenser vanligvis båndbredden eller internettrafikken.


Hvilken type VPN-tjenester du skal unngå til enhver pris?

Med den økende etterspørselen etter VPN-tilkobling på grunn av forskjellige internettbegrensninger som blir brukt av mange regjeringer over hele verden, ønsker mange internettbrukere å gjenvinne friheten i online aktiviteter. Dette er grunnen til at VPN-tilkoblingen stadig blir mer populær, og med den populariteten er flere og flere nye VPN-tjenesteleverandører tilgjengelige.

Imidlertid må du forstå at siden VPN-tjenester er i overflod nå for tiden, blir det stadig vanskeligere for deg å velge den rette. For å kunne velge riktig VPN-tjeneste for deg, bør du kunne skille det gode og det dårlige. Her er 5 tegn på en dårlig VPN-tjenesteleverandør, som du må unngå for enhver pris:

1. Det har ikke noe omdømme

Ikke bli koblet til en VPN-tjenesteleverandør med mindre de har et bevist rykte for å sikkerhetskopiere kravet. Dette gjelder spesielt for nye VPN-tjenesteleverandører. Vanligvis vil en ny VPN-leverandør tilby en tjeneste som hevdes å være bedre enn det som allerede er tilgjengelig. De vil påstå at de vil være bedre med å beskytte din online sikkerhet og personvern. De hevder at de har bedre servere, bedre hastighet, bedre kryptering og så videre. Ta alltid en titt på hva folk sier om denne VPN-tjenesten før du bestemmer deg for å bruke den. Når det gjelder å velge riktig VPN, kommer omdømme først.

2. Det tilbyr virkelig billige priser med gratis VPN tilgjengelig

Vanlige VPN-servicepriser kan variere mellom $ 6 – $ 11 per måned, avhengig av funksjonene de tilbyr til kundene sine. Hvis du ser en VPN-tjenesteleverandør som tilbyr en veldig billig pris for tjenesten deres, og de også tilbyr gratis VPN-tjenester, bør du være klar over at de kan være en dårlig tjenesteleverandør. Med mindre de kjører noen slags markedsføring, ikke nærmer deg denne typen VPN-tjenester. Dette gjelder spesielt hvis den gratis VPN-tjenesten blir bombardert med utallige annonser, og den er veldig treg.

3. Det imiterer en populær og anerkjent VPN-tjenesteleverandør

La oss si at du finner en virkelig god ny VPN-tjenesteleverandør. Men det er noe fiskig med det. Det generelle nettstedet ligner en populær VPN-leverandør som du allerede kjenner, og den tilbyr lignende funksjoner og teknologi. Det er tilgjengelig for deg til en mye billigere pris, langt under standard månedlig eller årlig pris. Vanligvis er denne typen VPN-tjenesteleverandører en falsk VPN-tjeneste som prøver å etterligne en populær i håp om at de kan se mer anerkjente ut for kundene. Hvis du finner denne typen leverandør av virtuelt privat nettverk, må du huske å unngå den.

4. Den gir ikke nok informasjon på det offisielle nettstedet

En VPN-tjenesteleverandør som bare gir informasjon om prisene deres, er ikke verdt din oppmerksomhet. Hvis du ikke kan spore selskapet som står bak denne skyggefulle VPN-tjenesten, ikke bruk den. Når du velger en god VPN, bør du ta hensyn til bedriftsinformasjonen bak denne tjenesten. Selskapet skal ha et etablert hovedkontor eller kontor et sted, og du skal kunne nå det på forskjellige måter, for eksempel med sneglepost, telefon, chat og e-post. Det offisielle nettstedet bør også gi mye informasjon for brukerne å lære om detaljene i VPN-tjenestene deres.

5. Det er for godt til å være sant

Hvis en VPN er for god til å være sann, er den vanligvis falsk. Du bør alltid huske dette. Det koster en løpende kostnad for tjenesteleverandøren å vedlikeholde VPN-serverne sine, og det er derfor de ikke kan lade tjenesten for billig. Hvis de tilbyr billige priser, vil de vanligvis dumme ned funksjonene for å matche kostnadene for vedlikehold av tjenesten. Så hvis en VPN-tjenesteleverandør tilbyr deg en veldig billig pris eller en gratis VPN uten fangst, eller med fulle funksjoner, er det vanligvis tjenesten du vil unngå. Husk at det er mange falske gratis VPN som i stedet for å beskytte brukerens data, stjeler dataene deres for deres egne formål. Bare vær klar over eksistensen av slike lyssky VPN-tjenester.

Dette er de 5 tegnene på en dårlig VPN-tjenesteleverandør som du bør unngå for enhver pris. Det er alltid bedre å bruke penger per måned på en VPN av god kvalitet som virkelig vil beskytte personvernet ditt på nettet, i stedet for å risikere deg selv med en lyssky VPN-leverandør. Så velg VPN ditt med omhu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map