5 trinn for å installere VPN på Amazon Fire TV for å streame regionbegrenset innhold

Amazon Fire TV er en liten enhet som du kan koble til HDTV-en via HDMI-porten, som gir deg forskjellige strømningskanaler som du umiddelbart kan glede deg over. Dette produktet er eksklusivt tilgjengelig på Amazon, og det brukes først og fremst for å gjøre det lettere for kundene å streame videoer fra Amazon Prime Video, selv om det er mange streamingkanaler tilgjengelig med dette produktet, for eksempel Netflix, Hulu, PlayStation Vue og som. Du kan også installere tilpassede apper på det når det kjøres på tilpasset Android OS. Det kan imidlertid hende du må justere litt for å gjøre det.


Selv om det virker som om dette er go-to-enheten for å gjøre TV-en din til den ultimate streamingunderholdningen, bør du være klar over at de fleste streamingtjenester bare er tilgjengelige i USA, og at de er mest tilgjengelige for amerikanske borgere. Siden de fleste av disse kanalene er regionbeskyttet, kan du ikke streame de fleste tilgjengelige kanaler uten VPN. Så for at du skal gjøre Amazon Fire TV i stand til å streame disse kanalene i ditt land, må du ha en VPN aktiv mens du bruker den. Her er fem trinn for å installere VPN på Amazon Fire TV for å streame regionbegrenset innhold:

1. Få hendene på enheten først

Fire TV-enheten er eksklusivt tilgjengelig på Amazon, og den sendes ikke til kunder som bor utenfor landene som støttes. Det meste av tiden vil det bare sendes til amerikanske adresser. Så det første du trenger å gjøre er å kjøpe selve enheten fra Amazon. Siden den ikke støtter forsendelse for de fleste land i verden, kan du bruke den virtuelle amerikanske adressen og videresendingstjenesten til å sende produktet til hjemmet ditt.

Prisen på selve produktet er veldig rimelig sammenlignet med andre lignende enheter som Apple TV eller Android TV-boks, og spesifikasjonen som tilbys for enheten er også veldig bra, slik at du kan glede deg over forskjellige HD-videoer uten noen forsinkelser eller problemer

2. Abonner på et Premium VPN med installasjonsstøtte for ruter

Det neste du trenger å gjøre er å abonnere på en premium VPN-tjeneste som støtter installasjonen av VPN-appen deres på rutere. Det skal også støtte installasjonen for Amazon Fire TV eller OpenVPN-konfigurasjon. Uten denne støtten vil du ikke kunne bruke VPN på Fire TV-enheten du har kjøpt.

Husk å ikke bruke gratis gratis virtuelle private nettverkstjenester for dette formålet, fordi de fleste gratis tjenester har begrenset båndbredde, som du kan bruke til å streame noen få videoer. Du må abonnere på en ekte og anerkjent VPN-tjeneste, slik at du kan gjøre ubegrenset streaming på Amazon Fire TV.

3. Installer OpenVPN-appen på Amazon Fire TV

Bortsett fra å installere VPN-tilkoblingen på ruteren din og koble Fire TV-pinnen til ruternettet, er det en annen måte å bruke VPN-tilkobling på Fire TV-en på. Du trenger ganske enkelt å installere OpenVPN-appen på den. Enheten lar deg ikke installere tredjepartsapper som standard, så du må aktivere denne funksjonen i Innstillinger-menyen.

Deretter kan du laste ned OpenVPN-appinstallasjonsprogrammet og installere det på Fire TV-pinnen din. Når den er installert, kan du ganske enkelt gå til VPN-tjenestens offisielle nettsted for å laste OpenVPN-konfigurasjonen.

4. Last inn modulen fra VPN-tjenesteleverandøren din til OpenVPN-appen

OpenVPN-appen som du har installert, fungerer ikke hvis du ikke gir den en kompatibel konfigurasjonsfil. Så på OpenVPN-appen må du konfigurere OpenVPN-tilkoblingen med VPN-konfigurasjonen som du får fra VPN-tjenesteleverandøren. Denne konfigurasjonsfilen kan brukes til å koble OpenVPN-appen til serverne levert av det virtuelle private nettverket som du abonnerer på.

Når du har konfigurert OpenVPN til å koble til VPN-tjenesteleverandøren din, kan du teste den private tilkoblingen for å se om den fungerer på Amazon Fire TV.

5. Bruk bare de amerikanske serverne når du bruker Fire TV

Når den er riktig konfigurert, vil OpenVPN-appen du nettopp har installert på Fire TV-enheten din fungere for å koble til forskjellige private servere som levert av din virtuelle private tilkoblingstjeneste. For at du skal kunne streame forskjellige kanaler som er tilgjengelige på Fire TV-enheten, må du imidlertid bare bruke de amerikanske serverne for streaming.

Husk at for å streame de fleste av kanalene som er tilgjengelige for Fire TV, for eksempel Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, PlayStation Vue og andre, må du abonnere på strømmetjenestene. Husk også at mange av dem bare aksepterer amerikanske kunder, og at du må betale for et månedlig eller årlig abonnementsgebyr for å glede deg over innholdet. Så det kan hende du må bruke den virtuelle USA-adressen din mesteparten av tiden og betale for streaming-abonnementene ved hjelp av gavekort.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map