5 Vanlige misoppfatninger om Tor Privacy Browser

Tor er nettleseren som ofte brukes av internettbrukere for å få tilgang til den dype weben som er en dyp del av internett som vanligvis ikke er tilgjengelig via de vanlige nettleserne. Tor kalles også personvernleseren, siden den krypterer tilkoblingen din ved hjelp av et virtuelt privat nettverk, slik at du kan surfe på dype nettet eller den vanlige nettet anonymt. Den bruker den avanserte krypteringsteknologien som gjør det vanskelig for tredjeparter å spore den virkelige IP-adressen din. Sammen med bruk av VPN kan du være trygg på nettet når du bruker Tor-nettleseren, siden krypteringssystemet vil bli doblet.


Det er mange misforståelser folk har angående Tor. For det første, siden det brukes mest for å få tilgang til den dype nettet, er det fortsatt mange som ser på noe “skummelt” å bruke. Deretter ønsker folk generelt ikke å bruke Tor på grunn av forskjellige sikkerhetsproblemer. Her er de 5 vanlige misoppfatningene om Tor-personvernleser:

1. Tor er nettleseren for hackere

Det er riktig at Tor har blitt brukt av hackere og cyberkriminelle til å gjøre alle slags digitale forbrytelser. Men det er bare fordi det gir anonymiteten på nettet at disse dårlige menneskene trenger å holde seg uoppdaget av myndighetene. Når du surfer på det dype nettet ved å bruke Tor, vil du finne mange typer rare, ondsinnede og dårlige nettsteder opprettet av ondsinnede og uredelige mennesker, så vær veldig forsiktig i surfeaktiviteten din. På grunn av den fullstendige anonymiteten som denne nettleseren kan gi deg, kan den imidlertid brukes som din vanlige nettleser. Når du bruker det, vil du få fordelen av fullstendig personvern og anonymitet under din online aktivitet. Det har blitt brukt av lærere, forskere, journalister, forfattere, militært personell og personer med forskjellig bakgrunn for å holde seg private i sin online aktivitet.

2. Det er ikke brukervennlig

Du tenker kanskje at det er vanskelig å bruke, på grunn av at dets art er forskjellig fra andre nettlesere som Firefox eller Chrome. Men faktisk er den ganske brukervennlig, og den er designet for å brukes av alle, akkurat som de vanlige nettleserne. Brukergrensesnittet ligner på nettleserne du bruker hver dag, og det er i utgangspunktet en enkel programvare å bruke. Du trenger bare å installere det, og du kan begynne å surfe på Internett med det. Dessuten kan du gjøre det med fullstendig privatliv uten å bekymre deg for noe overvåkings- eller overvåkningssystem fra tredjepart.

3. Tor er full av ondsinnede nettsteder

Akkurat som de vanlige nettleserne der du kan finne mange ondsinnede nettsteder når du ikke er forsiktig med å surfe på internett ved hjelp av slike nettlesere, er Tor også det samme. Ja, du kan støte på mange ondsinnede nettsteder hvis du er uforsiktig når du surfer. Husk at det er en personvernleser, og den brukes også mest av hackere og andre cyberkriminelle. Så det er naturlig nok mange underjordiske nettsteder du kan finne når du får tilgang til noen private nettstedsadresser via Tor-nettverket. Imidlertid, hvis du er forsiktig når du bruker Tor, akkurat som du ville gjort når du bruker de vanlige nettleserne, kan Tor-nettleseren være et trygt sted for deg å glede deg over ditt online personvern.

4. Det er forskjellig fra andre nettlesere

I motsetning til de vanlige nettleserne, er Tor-nettleseren hovedsakelig bygget for anonymitet på nettet, noe som betyr at når du bruker den, vil din virkelige IP-adresse helt skjules. Din virkelige IP-adresse vil være veldig vanskelig å spore, spesielt hvis du har VPN-tilkoblingen slått på før du bruker Tor. Siden denne nettleseren er laget for online anonymitet, bør du ikke være overrasket over at den har mange personvernfunksjoner som mange andre nettlesere ikke har. Til å begynne med kan det virke rart for deg, men det er først og fremst bygget for å beskytte brukernes sikkerhet, sikkerhet og personvern på nettet.

5. Tor-nettverket har treg forbindelse og dårlig ytelse

En av de vanligste klagene om denne nettleseren er hastigheten eller ytelsen til nettleseren. Du vil kanskje merke at når du bruker denne nettleseren, er hastigheten langt lavere enn å bruke de vanlige nettleserne. Dette er først og fremst på grunn av krypterings- og videresendingssystemet som det har, noe som kan redusere tilkoblingen. Tor-nettverket gjør alt krypteringssystemet ved å videresende trafikken gjennom mange servere, så det kan ta mer tid for det å laste inn nettstedet du vil besøke. Men sannheten er at til tross for sin lave tilkoblingshastighet, jobber utviklerne av Tor-nettleseren for å forbedre ytelsen til Tor-nettverket. Ytelsen til Tor-nettleseren i dag er mye bedre enn den var for et år siden, eller til og med for noen måneder siden.

Dette er de 5 vanlige misoppfatningene om Tor-personvernleser. Hvis du ønsker å bruke denne nettleseren, men redd for det tilsynelatende dårlige omdømmet, bør du forstå mer om hvordan denne personvern-nettleseren fungerer. Tor er akkurat som en annen nettleser du bruker, bare at den bryr seg mye om personvernet til brukerne. Hvis du fremdeles er bekymret, kan du aktivere VPN før du prøver å bruke denne nettleseren for å få det ultimate personvernet for surfeaktiviteten din.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map