5 VPN-relaterte verktøy som kan forbedre personvernet og sikkerheten til småbedrifter

Personvernet og sikkerheten til den lille bedriften din må holdes i sjakk hvis du vil holde virksomheten din jevn. Hvorfor? Det er fordi ethvert brudd på personvern og sikkerhet i den lille bedriften din kan bety store utgifter for å løse slike problemer. Hvis det skjer, la oss heller ikke glemme kundene som kanskje ikke lenger føler seg komfortable med å gjøre forretninger med deg på grunn av mangel på sikkerhet og personvern for deres data.


Derfor bør personvernbevisste eiere av små bedrifter vurdere å bruke VPN til småbedrifter, fordi det vil hjelpe dem å beskytte de viktige dataene de har, enten det er deres forretningsdata eller kundedata. Ikke bare det, det er noen sikkerhetsverktøy som du kan bruke sammen med VPN-tilkoblingen din for å forbedre personvernet og sikkerhetsbeskyttelsen rundt forretningsnettverket ditt.. Her er 5 VPN-relaterte verktøy som kan forbedre personvernet og sikkerheten til din lille bedrift:

1. SpiderOak – Kryptert datalagring

Hvis du vil beskytte virksomheten og brukerdataene dine for ekte, bør du ikke gå for bare en vanlig kryptering for din online datalagring. I stedet må du velge et bedre krypteringssystem for ditt personvern. SpiderOak er en av de beste krypterte datalagringsplattformene som lar deg lagre alle forretnings- og brukerdataene dine i et sikkert og kryptert miljø.

SpiderOak vil ikke bare kryptere filene dine under dataoverføringen, men også den vil kryptere dataene dine lokalt før de blir lastet opp til online skyservere. På denne måten vil den doble krypteringen for alle dataene dine, og du kan være sikker på at alle lokale og skydata alltid er kryptert og synkronisert på alle tilkoblede enheter.

2. Wickr – Kryptert meldingssystem

Hvis du vil ha et bedre kommunikasjonssystem for småbedrifter, spesielt mellom de ansatte i bedriften, kan Wickr være en god plattform å bruke. Dette er fordi dette meldingssystemet ikke er som de vanlige meldingsplattformene som er tilgjengelige på markedet i dag. Andre meldingsplattformer kan kryptere meldingene dine, men de bruker bare vanlig krypteringssystem som noen ganger hackere kan bryte gjennom.

Wickr bruker 256-biters krypteringssystem som gir brukerne muligheten til å beskytte meldinger og kommunikasjon, så vel som privat informasjon som overføres mellom brukere. Dessuten fungerer det i forskjellige plattformer, inkludert stasjonære og mobile enheter.

3. HighTail – Sikker og kryptert dataoverføring mellom enheter

Det er mange apper som er tilgjengelige på markedet som lar deg dele filer mellom enheter. Imidlertid har disse appene vanligvis ingen garanti for at dataene dine er sikre. Disse appene fungerer bare for å hjelpe deg med å sende dataene fra den ene enheten til den andre enheten, og du vet aldri om selskapet bak disse applikasjonene kan samle inn brukerens data underveis.

Med HighTail vil fildeling mellom forskjellige enheter som datamaskiner til mobile enheter gjøres enda sikrere. Den har forskjellige sikkerhetsfunksjoner som sikrer at filene dine blir overført sikkert fra den ene enheten til den andre, og krever brukerens autentisering, passord og identitetsbekreftelse før mottakeren kan åpne de overførte filene.

4. FraudLabs Pro – Bedriftsforebyggende verktøy

Som en virksomhet som for det meste omhandler nettbaserte transaksjoner, er det veldig viktig for deg å forhindre at virksomheten din frafører ulike uredelige transaksjoner underveis. Tilbakeførsel og falske transaksjoner kan skje når som helst når du aksepterer kredittkortbetalinger på nettstedet ditt, så du må beskytte virksomheten din mot tap av fortjeneste i fremtiden ved å holde ditt e-handelssystem fritt for svindel og svindlere.

FraudLabs Pro vil hjelpe din lille bedrift med å forhindre ulike mulige uredelige transaksjoner på ditt e-handelssystem og sikrer at alle transaksjoner som går gjennom handlekurvene dine er beskyttet sikkert. Uansett hvilke betalingsmetoder du aksepterer, kan du alltid bruke dette verktøyet for å forhindre eventuelle svindel som kan oppstå når som helst.

5. AxCrypt – Filsikkerhets- og krypteringsverktøy

AxCrypt er en krypteringsprogramvare som lar deg enkelt kryptere filene du lagrer på din lokale lagring. Den har et høyt krypteringsnivå som lar deg låse tilgangen til viktige filer med forskjellige metoder. På denne måten blir alle viktige filer som du lagrer lokalt alltid beskyttet mot uautorisert tilgang.

Dessuten har den også skylagringsfunksjonen som lar deg lagre dine krypterte filer på en skylagring og dele dem med andre ved hjelp av krypteringsnøklene. Så bare personer som har nøklene til å åpne filene, kan få tilgang til dem.

Dette er verktøyene du bør bruke i småbedrifter sammen med VPN-tilkoblingen du allerede har. Disse verktøyene kan forbedre personvernet og sikkerheten til virksomheten din og brukerdata betydelig, og du kan være sikker på at skruppelløse mennesker ikke kan få tilgang til noen av dine viktige filer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map