7 Misforståtte ting om VPN som nye VPN-brukere må være klar over

Det er fremdeles mange ting som mange mennesker, spesielt de som ikke vet noe om VPN, kan misforstått om virtuelt privat nettverk. Denne misforståelsen gir igjen tvil til disse menneskene om å installere den private tilkoblingsprogramvaren på enheten deres. Mennesker som ikke forstår om VPN, vil vanligvis bruke internett som vanlig, bare at de ikke er klar over metoden for å omgå regjeringsbegrensningene, stoppe overvåkingen av nettaktiviteten, få tilgang til regionbeskyttet innhold og så videre.


Hvis du er ny på VPN, ikke la disse misforståelsene forhindre deg i å bruke VPN-programvaren til din fordel. Når den brukes riktig, kan den private tilkoblingen brukes til å beskytte din online aktivitet mot forskjellige trusler, samt stoppe alle typer overvåkning fra tredjepart under surfeøktene dine. Her er 7 misforståtte ting om VPN som nye VPN-brukere må være klar over:

1. Jeg trenger ikke VPN fordi regjeringen er god

På mange måter vil regjeringer prøve å beskytte innbyggerne sine, og de vil prøve å beholde stabiliteten i sine land. Så det kan være sant at regjeringen er god, og de mener det godt når det gjelder å ta vare på innbyggerne. Men når det gjelder din personlige online aktivitet, bør myndighetene ikke få lov til å gjøre hva de vil ved å invadere personvernet ditt. Du vil ikke at regjeringen skal overvåke hver minste ting du gjør på nettet, og du vil holde alt privat for deg. Så ja, du trenger VPN fordi du vil være privat og anonym på nettet, uten regjeringens innblanding mot personvernet ditt.

2. Mitt antivirus er nok til å forhindre hackere i å stjele dataene mine

På mange måter kan antivirusprogramvare bidra til å beskytte enhetene dine mot forskjellige trusler, inkludert malware, adware, spyware og lignende. Når det gjelder hackere, ønsker du imidlertid å være helt sikker på at de ikke kan følge din online spor overhodet. Antivirusprogramvare som ikke inkluderer noen god brannmurfunksjon, vil ikke være god nok til å beskytte deg mot hackere. Mange bruker også gratis antivirusprogramvare, som bare gir en minimal beskyttelse for enhetene sine. VPN er ikke bare nødvendig for å holde surfeaktiviteten din privat, men også for å gjøre det nesten umulig for hackere å spore din online aktivitet og stjele dataene dine.

3. VPN ligner ISP

Virtuelt privat nettverk er ikke det samme som internettleverandør, og det gir deg ikke internett båndbredde. Når en VPN-tjeneste sier at de gir deg maksimal hastighet med ubegrenset båndbredde, betyr det at de vil bruke internettforbindelsen din i full hastighet, uten begrensning på datamengden du kan overføre via det private nettverket. Det betyr at når du bruker VPN for å få tilgang til regionbeskyttet innhold, kan du glede deg over innholdet uten å redusere hastigheten, og du kan streame så mye innhold du vil. Så du må fortsatt abonnere på en internettleverandør for å kunne bruke VPN.

4. VPN kan doble min Internett-hastighet

VPN er ikke en slags internetthastighetsforsterkerprogramvare, hvor du kan doble Internett-tilkoblingshastigheten ved å bruke VPN-programvaren. Internetthastigheten bestemmes av ISP-planen din, og VPN vil ganske enkelt bruke den tilgjengelige hastigheten med så lite interferens som mulig. Hvis du abonnerer på en internettplan som har en rask nedlastingshastighet, bruker VPN all den tilgjengelige hastigheten for din private surfing. Vær imidlertid oppmerksom på at det er VPN-tjenester som stenger internetthastigheten din, noe som betyr at det vil redusere surfehastigheten hvis du bruker deres virtuelle nettverk. Så sørg for å velge VPN-tjenesten som tilbyr full hastighet for å unngå eventuell avmatning i nettlesingsaktiviteten din.

5. VPN logger dataene mine

Noen VPN-leverandører logger dataene dine, men ikke på samme måte som regjeringen eller Internett-leverandøren din logger dataene dine. VPN-leverandørene som velger å logge brukerdata, gjør det vanligvis for forbedring av brukeropplevelsen senere, og ikke for å overvåke eller identifisere deg personlig. De vil også holde dataene dine private og sikre, og de vil ikke selge dataene til tredjepartsselskaper som ønsker å tjene på det. Imidlertid er det alltid bedre for deg å velge VPN-leverandøren som ikke logger noen av surfedataene dine.

6. VPN er en upålitelig tredjeparts tjeneste

Noen VPN-leverandører er faktisk upålitelige. De tilbyr gratis privat tilkobling for brukerne sine, og på den måten vil de stjele brukerens data og gjøre andre ondsinnede ting. Derfor er det viktig for deg å holde deg unna gratis eller skyggefulle VPN-tjenester, siden mange av dem er falske og farlige. Men samlet sett, hvis du velger riktig VPN-tjeneste, vil det bidra til å holde surfedataene dine private og anonyme, samt gi deg full internettfrihet uten begrensninger.

7. Jeg trenger ikke betale for VPN

Nei, du må betale for VPN-tilkoblingen din. Hvorfor? Dette skyldes at hvis du trenger en reell beskyttelse for din online aktivitet, inkludert shopping, bank og regelmessig surfeaktivitet, må du være villig til å investere i en virkelig pålitelig VPN-tjeneste som kan gi deg slik beskyttelse. Ikke velg gratis VPN-tjenester fordi det alltid vil være en fangst for å bruke slike tjenester, og fangsten vil vanligvis ikke være gunstig for deg. Så vær oppmerksom på det.

Dette er de 7 misforståtte tingene om VPN som nye VPN-brukere må være klar over. Når du gjør det riktig, kan en VPN hjelpe deg med å holde viktige data sikre mot ondsinnede online trusler. Så husk å lære mer om VPN fra en pålitelig kilde, slik at du får pålitelig informasjon om denne tjenesten, ikke bare rykter som kan skape mange misforståelser om den..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map