7 tegn på VPN-leverandører som er alvorlige med deres forpliktelse til internettfrihet

Når du velger en VPN-leverandør, må du være klar over at ikke alle VPN-leverandører virkelig er forpliktet til brukerens internettfrihet. Noen leverandører driver bare den virtuelle private nettverksvirksomheten for å tjene penger på grunn av populariteten til de andre lignende tjenestene. Imidlertid er det fortsatt en god mengde VPN-leverandører som er svært seriøse når det gjelder å opprettholde brukerens internettfrihet, på grunn av deres filosofi eller ideologi om online sikkerhet, anonymitet og personvern.


Hvis dette er første gang du bruker et privat nettverk, må du velge leverandøren som virkelig bryr seg om personvernet ditt, samt forplikte deg fullt ut til det. Her er syv tegn på VPN-leverandører som ser alvorlig med sin forpliktelse til internettfrihet:

1. De forbedrer tjenesten deres basert på tilbakemeldinger fra brukerne

Det er mange VPN-nettverksleverandører som ikke bryr seg om hva brukerne deres mener. Når brukerne klager over VPN-tjenesten som logger aktiviteten deres, bryr tjenesteleverandøren seg ikke i det hele tatt. De vil bare ha fortjeneste fra brukerne sine, og implementerer forskjellige andre metoder for å holde brukerne sine i tråd med deres profittplan. Dette er ikke et tegn på en tjenesteleverandør som er forpliktet til brukernes personvern. Et godt VPN-selskap vil alltid lytte til brukerne sine, og forbedre tjenesten deres basert på tilbakemeldingene de får fra brukerne.

2. De har flere datakrypteringsmetoder

Billige VPN-tjenester som bare bruker en sikkerhetsprotokoll eller bruker ett lag med kryptering, bryr seg ikke virkelig om brukerens anonymitet og personvern. Dette er fordi det er ganske enkelt for hackere og noen uansvarlige mennesker å bryte seg inn i dette ett-lags kryptering, spesielt hvis det har en veldig svak sikkerhetsprotokoll, for eksempel PPTP. En god VPN-leverandør som bryr seg om brukerens personvern, bør implementere forskjellige sikkerhetsprotokoller, spesielt protokollene som blir sikkerhetsstandarder for i dag. Krypteringsmetoden bør også gjøres i flere lag, ikke bare ett lag.

3. De har en streng policy for ikke å logge sine brukere

Hvis en VPN-leverandør virkelig bryr seg om brukerens personvern og internettfrihet, vil de ikke ha noen retningslinjer for å overvåke eller logge brukeraktiviteten sin. Dette er spesielt plagsomt med noen VPN-tjenester som prøver å bruke brukerdataene sine og selge dem til tredjepart for profitt. Dette har blitt en stor bekymring for mange brukere, og denne praksisen er noe uakseptabel, men brukerne kan ikke klage mye, siden de trenger å bruke VPN-tjenesten eller stole på VPN-leverandøren. En god VPN-leverandør som virkelig bryr seg om internettfrihet, vil imidlertid ikke ha noen intensjon om å selge brukerens data og loggføre sin aktivitet.

4. De har den automatiske Kill Switch-funksjonen i tilfelle faller av VPN-tilkoblingen

Når du blar med VPN-tilkoblingen aktiv, blir den risikabel når du ikke skjønner at VPN-tilkoblingen din på en eller annen måte synker. Når VPN-tilkoblingen er slått av uansett årsak, for eksempel dårlig serverforbindelse, serverfeil og så videre, vil du ikke kunne beskytte forbindelsen din i løpet av denne perioden. Dessuten skjønner du ikke om tilkoblingsfallet, så du risikerer at forbindelsen din er usikret under surfeøkten. En god tjenesteleverandør vil tilby en funksjon som automatisk drepebryter for automatisk å drepe tilkoblingen din under dette droppet av VPN-tilkoblinger, slik at du ikke overfører data med din vanlige tilkobling.

5. De har flere servere med maksimal serverhastighet

Jo flere servere tjenesteleverandøren din har, jo bedre er det for deg. Hvorfor? Det skyldes at når en server har et problem, kan du enkelt bytte til en annen server. Det er bedre hvis selskapet tilbyr flere servere selv på ett sted, slik at du kan velge mellom forskjellige servere fra samme sted hvis du foretrekker å bruke et bestemt sted for VPN-tilkoblingen din. Den skal også tilby maksimal serverhastighet, siden det er viktig å bli brukt spesielt når du streamer videoinnhold ved hjelp av VPN-tilkoblingen, slik at du kan ha den beste streaming av høy kvalitet for din fornøyelse.

6. De aksepterer Bitcoin-betaling

Et annet tegn på at en tjenesteleverandør bryr seg om brukerens personvern, er i måten de godtar betaling for VPN-tjenesten deres. Bitcoin-betalingen blir stadig mer populær blant forskjellige tjenesteleverandører, på grunn av personvernfunksjonen den har. Når du bruker Bitcoin, trenger du ikke bry deg om å gi bort kredittkortinformasjonen din til tjenesteleverandøren, slik at det blir helt privat for deg å bruke tjenesten. Til og med VPN-tjenesten vet ikke om identiteten din.

7. De inkluderer Onion-Over-VPN Technology

Onion-Over-VPN-teknologien er teknologien som lar deg kryptere internettforbindelsen din over flere lag med sikret tilkobling. Denne metoden lar deg gjøre internett ditt enda sikrere ved først å kryptere nettverket ditt med VPN, og deretter kryptere VPN-tilkoblingen til Tor-nettverket. På denne måten blir IP-adressen din maskert flere ganger, noe som gjør det nesten umulig for noen å krenke forbindelsen din. Denne teknologien er beviset på at tjenesteleverandøren bryr seg veldig mye om brukerens personvern, siden mange andre leverandører kanskje ikke engang er villige til å implementere dette ekstra krypteringslaget i deres private nettverk..

Dette er de 7 tegnene til VPN-leverandører som er seriøse med deres forpliktelse til internettfrihet. Det er viktig for deg å bruke tjenesten til disse VPN-selskapene, siden de alltid vil holde brukerens data trygge, og beskytte sine brukere mot tredjepartene som ønsker å få frem viktige data. De er alltid årvåken når det gjelder å holde tjenestene deres trygge, sikre og morsomme for brukerne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map