7 tips for å holde ditt personvern online trygt når du spiller online flerspillerspill

Online flerspillerspill krever konstant internettforbindelse, og det krever også at du logger deg på kontoen din før du spiller. Du kan også samhandle med mange typer mennesker i løpet av spilløktene dine fordi du egentlig spiller spillet med mennesker over hele verden. Noen ganger kan det være veldig risikabelt for ditt personvern på nettet, spesielt hvis du kan få tilgang til profilinformasjonen din offentlig og koble til diverse sensitive opplysninger du har, for eksempel personlig informasjon og kredittkortinformasjon..


Det er alltid nødvendig for deg å beskytte ditt personvern på nettet når du spiller et av disse flerspillerspillene. Her er 7 tips for å holde ditt personvern online trygt når du spiller online spill med flere spillere:

1. Hold profilinformasjonen din privat

Profilinformasjon er forskjellig fra kontoinformasjon. Profilinformasjon er siden hvor hvem som helst kan se informasjonen om profilen din, for eksempel nivået ditt, pokal, beliggenhet / land, venner og så videre. De fleste online flerspillerspill vil offentliggjøre denne profilinformasjonen som standard. Det betyr at folk kan se din spillprofil enten de er vennene dine eller ikke. Det er bedre å holde denne informasjonen privat, fordi den kan være det første trinnet for alle skruppelløse mennesker å lære mer om deg.

2. Ikke avslør din personlige informasjon under dine online interaksjoner

Når du spiller online spill, vil du samhandle med spillere fra hele verden, enten via chatmeldinger eller stemme. Siden du ikke vet nøyaktig hvem disse spillerne er, bør du ikke være for ivrig etter å dele din personlige informasjon når du samhandler med dem. Selv om du kan si at du har spilt med dem i lang tid og at de tilhører laget ditt, er det fortsatt best å holde all personlig informasjon privat for deg uten å avsløre den med andre spillere.

3. Bruk alltid en VPN i spilløktene dine

Ved å bruke en VPN krypterer du nettverkstilkoblingen din og sørger for at du kan holde din anonymitet intakt under online spill. Dette er fordi hackere kan prøve å finne deg ved å først finne ut om IP-adressen din. Når de har funnet det, kan de finne all annen relevant informasjon om deg fra Internett-leverandøren din. Ved å beskytte nettverket ditt med VPN, gir du ikke noen hackere en sjanse til å finne ut om din personlige informasjon.

4. Ikke samhandle med brukere du ikke stoler på

Hvis du finner noen nye brukere som plutselig vil samhandle med deg, og du ikke helt stoler på dem, bør du avslutte samhandlingen umiddelbart. Dette kan være en måte for hackere å prøve å komme i kontakt med offeret sitt. De kan spørre deg om forskjellige ting knyttet til ditt personlige liv og prøve å være vennlige med deg. Men siden du samhandler med noen du ikke en gang kjenner i det virkelige liv, bør du være klar over at de kan prøve å hente ut noen personopplysninger fra deg.

5. Aktiver tofaktorautentisering for kontoen din

Husk at hackere potensielt kan hacke passordet ditt hvis du ikke beskytter det ordentlig. Det er forskjellige måter de kan bruke for å få det til, så vær oppmerksom på det. Den eneste måten å forhindre at hackere stjeler passordet ditt, er å holde det trygt. Du må aktivere tofaktors autentiseringssystem for kontoen din og endre passordet ditt regelmessig, helst en gang i uken. På denne måten vil det være utenfor rekkevidde fra disse hackerne.

6. Ikke spill Hacked Multiplayer Games

Online flerspillerspill må spilles ettersom det er ment å spilles. Du må spille det etter reglene hvis du vil ha det moro med det og holde kontoen din trygg. Med andre ord, du bør ikke bruke noe juksesystem på online spillene dine fordi du aldri vet hva som er inkludert i den jukseprogramvaren. Det kan være malware inkludert når du installerer jukseprogramvaren på enheten din. Du må også holde deg unna hackede flerspillerspill, spesielt de som bruker ukjente tredjepartsservere. For det første kan de hacket appene inneholde skadelig programvare, og for det andre kan selve serveren være full av hackere. Så du må holde deg unna det.

7. Hold alltid spillene oppdatert

For å unngå å risikere at kontoen din og personlig informasjon blir lekket på grunn av systemsårbarheter, må du holde spillene dine oppdaterte. Hver oppdatering av flerspillerspillet vil inneholde sikkerhetsforbedringer som hjelper deg med å sikre kontoen din mot forskjellige online trusler. Ved å bruke den nyeste versjonen av flerspillerspill kan du også spille spillene jevnere og morsommere uten å bekymre deg for eventuelle trusler som kan lure i hjørnet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map