7 viktige forskjeller mellom gratis VPN og premium VPN-tjenester

Når du sjekker den offisielle appbutikken for Android og iOS, og søker etter VPN-apper, vil du finne at det er hundrevis av VPN-apper tilgjengelig, og de fleste av dem er gratis. Antallet gratis VPN-apper er langt større enn premium VPN-appene, noe som gjør gratis VPN-appene mer populære blant de gjennomsnittlige brukerne. Siden de gjennomsnittlige brukerne bruker VPN bare for underholdning, som for å få tilgang til innhold som er begrenset i deres land eller region, gidder de ikke å betale for VPN-tjenesten deres, fordi de tror at det ikke er verdt det for dem. Hvis du kan få noe gratis, hvorfor betale for det?


Vel, hvis det er din måte å tenke på når du velger en virtuell privat nettverkstilkobling, må du være forberedt på et sjokk. Dette er fordi de fleste av disse gratis VPN-tjenestene er forskjellige fra premium-kollegene. Her er de syv viktigste forskjellene mellom gratis VPN og premium VPN-tjenester:

1. Generell ytelse

Gratis VPN: Den samlede ytelsen til den gratis private nettverkstjenesten er vanligvis dårlig, med mange problemer som kan skje når som helst. For eksempel kan det hende at serveren ikke fungerer som den skal, og siden de bare leverer servere av dårlig kvalitet og det ikke er mange valg av servere for brukerne, kan problemene vedvare i flere timer eller flere dager uten å være løst.

Premium VPN: Den samlede ytelsen til den premium private nettverkstjenesten er alltid på topp, med tanke på at de bruker servere av beste kvalitet med mange servere å velge mellom. Serverne er alltid i gang, og gir den beste ytelsen og den beste brukeropplevelsen. Alle problemer med serveren kan løses raskt.

2. Sikkerhet og personvern

Gratis VPN: Gratis tjenesten vil vanligvis se bort fra brukerens sikkerhet og personvern, og de bryr seg ikke om å beskytte brukerens data. Det de gir til brukerne, er bare verktøyet for å omgå regjeringsbegrensningene, men dette verktøyet inkluderer ikke sterke sikkerhets- og personvernfunksjoner. I noen tilfeller kan gratis tjenesten til og med stjele brukerens data og selge dem til tredjepart.

Premium VPN: Premium-tjenesten tar seg av brukerens personvern og sikkerhet på alvor. De tilbyr all nødvendig sikkerhetsteknologi og krypteringssystem for å holde brukerens identitet og data sikre og private mens de nyter internettfriheten.

3. Krypteringssystem

Gratis VPN: Den gratis private tilkoblingstjenesten inkluderer ikke noe sterkt krypteringssystem for brukerne, noe som resulterer i mulige datalekkasjer når brukerne bruker tjenesten. De tilbyr vanligvis de laveste sikkerhetsprotokollene for brukerne sine, noe som er veldig enkelt for hackere å bryte, med mange sikkerhetsproblemer.

Premium VPN: Den premium private tilkoblingstjenesten bruker topp-of-the-line krypteringssystem med de beste-i-markedet sikkerhetsprotokoller, og sikrer den private tilkoblingen til brukerne deres sikre hele tiden. Krypteringen er veldig vanskelig for hackere å bryte, og eventuelle sikkerhetsproblemer vil bli lappet på serversiden umiddelbart.

4. Begrensning av hastighet og båndbredde

Gratis VPN: Du kan ikke gå full fart når du bruker den gratis private tilkoblingen, og båndbreddebruken er vanligvis begrenset til bare 1-2 GB per måned. Det er mange servernedganger for å følge med på antall brukere som bruker den samme serveren samtidig.

Premium VPN: Du kan alltid gå i full fart når du bruker den private private tilkoblingen, noe som resulterer i jevn videobuffering og rask lasting av websiden. Det er ingen grense for båndbredde eller dataforbruk per måned, så du kan streame alt innholdet du ønsker med den private tilkoblingen.

5. Malware og adware

Gratis VPN: Mange gratis VPN-apper og programvare rapporteres å ha skadelig programvare og adware innebygd i kildekoden. Det betyr at VPN-selskapet vanligvis overvåker brukerens data og internettaktivitet, og mange ganger vil de vise tilfeldige annonser basert på brukerens online aktivitet.

Premium VPN: Det er ingen skadelig programvare eller adware innebygd i kildekoden. Du kan glede deg over den private forbindelsen uten forstyrrelser, og tjenesteleverandøren overvåker ikke internettaktiviteten din.

6. Tilgjengelige servere

Gratis VPN: Gratis tjenesten har vanligvis begrenset antall servere, og mesteparten av tiden er serverne fulle av brukere, noe som resulterer i dårlig tilkobling eller dårlig totalytelse. Serverne har vanligvis dårlig kvalitet og ressursene er begrenset.

Premium VPN: Premium-tjenesten har mange tilgjengelige servere for å følge med brukerens krav, slik at hver server har en balanse i ressursbruk for å bevare den beste serverytelsen. Serverne har maskinvare av høy kvalitet for å sikre at de kan håndtere alle brukerens forespørsler samtidig.

7. Kundestøtte

Gratis VPN: Den gratis private tilkoblingen har ingen eksisterende kundestøtte, og mange problemer er ikke løst ordentlig.

Premium VPN: Den private private tilkoblingen har utmerket kundesupport, og supportavdelingen er lydhør når brukerne rapporterer om noen problemer med serverne sine.

Dette er de syv viktigste forskjellene mellom gratis VPN og premium VPN-tjenester. Hvis du er en ny VPN-bruker som fremdeles ikke bestemmer hvilken tjeneste du vil bruke, er det bedre for deg å bruke premium VPN-tjenesten, siden de generelt sett er mer pålitelige, og de tilbyr mange funksjoner som sikrer din online sikkerhet og personvern, samt gi deg den beste brukeropplevelsen i hver nettlesingsøkt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map