7 viktige funksjoner du bør se når du velger en god VPN-leverandør

VPN-bransjen vokser raskt akkurat nå, med flere og flere mennesker som er klar over viktigheten av online personvern og sikkerhet. Dette er grunnen til at du kan finne mange nye VPN-tjenesteleverandører på markedet, med sine egne fordeler og ulemper. Når du sjekker den offisielle appbutikken til ditt mobile OS, kan du se at det er hundrevis av gratis VPN-apper som er tilgjengelige. Men selv om det er mange programvare og apper som er tilgjengelige for privat tilkobling, er ikke alle av god kvalitet.


Det er bare noen få av VPN-selskapene som faktisk tilbyr en privat nettverkstjeneste av god kvalitet. Så det er veldig viktig for deg å ta litt tid på å forske på de forskjellige tilgjengelige VPN-programvarene før du tar en beslutning. Siden VPN kan koste hundrevis av dollar per år, er det lurt av deg å bare bruke en privat nettverkstjeneste av god kvalitet. Her er 7 viktige funksjoner du bør se når du velger en god VPN-leverandør:

1. Militær-krypteringssystem

Mens nesten alle premium VPN-tjenester tilbyr et avansert krypteringssystem for sitt private nettverk, med flere sikkerhetslag, tilbyr ikke alle premiumtjenester krypteringssystemet i militær klasse. Du kan si at det militære krypteringssystemet er det ultimate krypteringssystemet som et virtuelt privat nettverk kan ha, siden det ikke er noe høyere krypteringssystem som er tilgjengelig utover det. Dette er det samme krypteringssystemet som brukes av militære institusjoner for å kommunisere på en daglig basis, med ultra-sikker nettverkstilkobling.

2. Maksimal tilkoblingshastighet

Du vil ikke oppleve dårlig eller treg forbindelse under nettleserøkten. Så det er viktig for deg å velge VPN-tjenesten med en maksimal tilkoblingshastighet. Når en tjenesteleverandør tilbyr denne funksjonen, betyr det at ingen tredjepart kan tråkke din private forbindelse. Hvis en tjenesteleverandør ikke kan garantere maksimal hastighet på din private forbindelse, betyr det at det er mulig for Internett-leverandøren din eller andre tredjeparter å redusere VPN-forbindelsen din.

3. Ubegrenset dataoverføring

Du vil heller ikke være begrenset til datamengden du kan overføre med din private forbindelse. Enten du bruker 1 TB båndbredde per måned, eller bare 10 GB data per måned, er det viktig at VPN-leverandøren din ikke begrenser båndbredden. Dette fordi VPN-tilkoblingen har en ubegrenset båndbredde, vil du ha ubegrensede alternativer med hensyn til nettsteder du kan besøke, så vel som innholdet du kan konsumere under din online aktivitet. Du trenger ikke å bekymre deg for å lagre båndbredde eller dataoverføring hver måned.

4. Brannmur

Ikke alle VPN-tjenester tilbyr denne funksjonen, men når du finner tjenesten som tilbyr en brannmurfunksjon som en ekstra sikkerhet for din private forbindelse, bør du gå etter den. Dette fordi du har en brannmur i VPN-en din, slik at du kan beskytte enheten mot hackerangrep. Hvis du ikke vil at noen hackere skal rote med dataene dine, er dette funksjonen som bør være din prioritet når du velger en god VPN-tjeneste. Uten brannmur er VPN-forbindelsen din fortsatt sikker, men med en brannmur blir den minst 10 ganger sikrere.

5. Støtte for flere enheter

Du vil ikke bekymre deg for hvilken enhet du skal bruke med VPN-en hvis du kan sikre at VPN-en din tilbyr støtte for flere enheter. Med denne funksjonen betyr det at VPN-programvaren er tilgjengelig for en rekke enheter og plattformer, og du kan beskytte alle enhetene dine samtidig. Du kan bruke en konto for alle enheter du har, enten det er en stasjonær datamaskin, mobil enhet, ruter, spillkonsoll, smart TV, nettbrett eller andre enheter. Jo flere enheter den støtter, desto bedre er VPN-tjenesten for deg.

6. Servere over hele verden

Valget av servere bør også være bra, siden du ikke ønsker å surfe på internett med den samme serveren hver dag. VPN-tjenesten skal gi deg mange valg på serverne du kan bruke, og serverne skal være lokalisert i forskjellige land over hele verden. Noen VPN-tjenester tilbyr bare servere over hele USA eller Europa, men de gir ikke flere servere fra andre land. Det er bedre å velge den som gir deg en rekke servere fra forskjellige steder over hele verden.

7. Forebygging av VPN-blokkering

Noen land tillater ikke bruk av VPN, men det er en løsning for den begrensningen. Hvis du tror at landet ditt ikke tillater bruk av VPN, bør du velge VPN-leverandøren som tilbyr forebygging av VPN-blokkering. Det betyr at VPN-tilkoblingen vil gå stealthily under det dype pakkeinspeksjonssystemet, slik at det ikke blir oppdaget som en privat forbindelse. Som et resultat vil du fortsatt kunne bruke VPN-programvaren, selv om regjeringen har forbudt bruk av VPN i ditt land.

Dette er de 7 viktige funksjonene du bør se når du velger en god VPN-leverandør. Husk at bruk av en privat nettverkstilkobling betyr en stor investering for deg. Så det er viktig for deg å velge bare den beste tjenesteleverandøren du kan finne, slik at du kan holde deg til den i lang tid. Ta en titt på funksjonene de tilbyr, og velg de som tilbyr disse viktige funksjonene.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map