De syv viktigste forskjellene mellom personlig VPN og forretnings VPN

Det er to typer VPN-tjenester du bør vite, som er personlig VPN og forretnings-VPN. Begge har sine egne funksjoner. Den personlige VPN-tjenesten er den private nettverkstjenesten som brukes av enkeltpersoner, mens virksomheten VPN-tjenesten er den private nettverkstjenesten som brukes av bedrifter eller selskaper. Så sørg for at du velger din virtuelle nettverkstjeneste i henhold til dine behov.


Når du ser på den personlige og forretningsmessige VPN, er det flere forskjeller som gjør at de skiller seg ut fra hverandre. Her er de 7 viktigste forskjellene mellom personlig VPN og forretnings VPN:

1. En bruker Vs. Flere brukere

En av de mest åpenbare forskjellene er selvfølgelig at den personlige tjenesten er designet for en bruker, mens forretningstjenesten er designet for flere brukere. Vanligvis har forretningstjenesten én global konto, som kan brukes av flere brukere, som vanligvis er de ansatte. Hver ansatt får brukernavn og passord for den virtuelle private nettverkstilkoblingen, og de vil koble seg til serverne etter eget valg. I den personlige VPN-tjenesten har brukeren full kontroll over kontoen sin, mens i kontortjenesten er kontosjefen den som har full kontroll over forretningskontoen.

2. Kontostyringsfunksjon

I den personlige VPN-tjenesten kan du kontrollere det virtuelle private nettverket du bruker. Du kan også kontrollere hver enhet som kobles til den private serveren, avhengig av dine behov. I forretningstjenesten er det en kontosjef som har som oppgave å kontrollere alle brukere, eller de ansatte som bruker VPN-tilkoblingen. Kontoadministratoren kan legge til eller fjerne individuelle brukere etter behov, og de kan også endre de globale innstillingene for VPN-nettverket og bruke den nye innstillingen hele selskapet.

3. Vanlige servere Vs. Bedriftsservere

Den personlige VPN-kontoen kobles til serverne som regelmessig er tilgjengelige for alle brukerne av det virtuelle private nettverket. Du deler bruken av hver server med andre brukere, så det er fare for overbelastning av serveren hvis det er for mange brukere som bruker den samme serveren samtidig. Med forretningstjenesten har vanligvis VPN-leverandørene sine egne servere, spesielt designet for forretningsbrukere. Så forretningsbrukere kan koble seg til bedriftsserverne, med en bedre ytelse og kvalitet sammenlignet med de vanlige serverne.

4. Dedikert IP-adresse med dedikert server

For den personlige VPN-tjenesten deles IP-adressen du får når du kobler til en privat server, noe som betyr at én IP-adresse kan brukes av flere brukere samtidig. I tillegg blir IP-adressen din endret regelmessig, selv om du kobler deg til den samme serveren hver dag. På forretningstjenesten er IP-adressen som leveres dedikert IP-adresse, noe som betyr at bare selskapet ditt bruker den bestemte IP-adressen på en server. Så det deles ikke med andre forretningsbrukere. Imidlertid vil hver ansatt som bruker det private nettverket dele din virksomhets IP-adresse.

5. Installasjon av programvare

VPN-leverandøren gir vanligvis forskjellig programvare for personlige og forretningsbrukere. For de personlige brukerne er programvaren som brukes den samme programvaren som brukes av andre brukere, med samme installasjonsprosedyre og flere programvareversjoner avhengig av plattformene. For forretningsbrukere tilpasses programvaren vanligvis avhengig av forretningsbehov, og installasjonen gjøres vanligvis av sikkerhetsekspertene fra VPN-leverandøren..

6. Personlig bruk Vs. Forretningsbruk

Den personlige VPN-tjenesten brukes vanligvis til personlige formål, for eksempel tilgang til blokkerte nettsteder, se film fra en annen region, abonnere på tjenester fra andre land, og så videre. Den personlige tjenesten tilbyr også sikkerhet og personvern for enkeltpersoner i deres online aktivitet, for eksempel nettbank og shopping. Business VPN-tjenesten brukes derimot vanligvis til online forretningsaktiviteter, forretningssikkerhet og databeskyttelse, sikker forretningskommunikasjon og andre forretningsrelaterte formål.

7. Individual Privacy Vs. Personvern for hele virksomheten

Den personlige VPN-tjenesten er designet for å beskytte individuelt personvern og holde den enkelte anonymitet i sin online aktivitet. Det beskytter også den sensitive og private informasjonen til den enkelte, slik at tredjeparter ikke kan overvåke deres aktivitet. For forretnings VPN er den designet for å beskytte personvernet til hele virksomheten, inkludert alle ansatte. De ansatte kan holde personvernet sitt på nettet når de driver virksomhet, og hele virksomheten kan beskytte viktige eiendeler og data på nettet.

Dette er de syv viktigste forskjellene mellom personlig VPN og forretnings VPN. Siden forretnings-VPN alltid er mer komplisert enn den personlige VPN-tjenesten, spesielt under installasjons- og vedlikeholdsprosessen, krever det vanligvis at virksomhetsklienten konsulterer ekspertene fra VPN-tjenesteleverandøren før de kan bruke VPN-tjenesten..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map