Forstå brannmur for nettapplikasjon (WAF) – De beste WAF-tjenestene du kan bruke

Nettapplikasjonsbrannmuren er ikke den samme som den vanlige brannmuren som du kan installere på enheten din. Med den vanlige brannmuren kan du beskytte enheten din mot forskjellige angrep som kan sette den i fare, spesielt hackerangrep som kan forårsake forskjellige problemer for personvernet og sikkerheten din. WAF eller nettapplikasjonsbrannmur behandler imidlertid bare beskyttelsen mot forskjellige trusler på en webapplikasjon. Ja, i stedet for å bli installert på en enhet, brukes WAF til å beskytte et webapplikasjon for å sikre at det alltid kjører uten problemer.


Nettapplikasjonsbrannmuren har blitt brukt av de fleste selskaper som kjører programvaren eller applikasjonene sine fullt ut på nettet for å forhindre ulike mulige trusler som tap av data, DDoS-angrep, hacking og andre typer lignende angrep. WAF fungerer ved å forhindre at skadelige HTTP- eller HTTPS-forespørsler går inn i webapplikasjonen din, noe som holder stabiliteten, sikkerheten og påliteligheten til webapplikasjonen din for brukerne.. Her er de beste WAF-tjenestene du kan bruke:

1. Beskyttelse mot DDoS og forebygging av tap av data

Dette er den vanlige tjenesten WAF kan tilby deg, siden den er designet for å avbøte forskjellige mulige online angrep som kan prøve å hindre at webappene dine kjører ordentlig. Beskyttelsen mot DDoS-tjenesten vil forhindre at du får webapplikasjonen din til å få avslag på tjenesten, og dermed være utilgjengelig av brukerne. Det fungerer ved å forhindre noen HTTP-forespørselsutnytt som kan utløse DDoS på serveren din. Forebygging av tap av data vil også forhindre at trusler stjeler den viktige brukerens data og holder dem intakte og private for brukerne.

2. SSL-avlasting og logging

SSL-avlastningstjenesten er typen nettapplikasjonsbrannmurstjeneste som lar deg laste ned arbeidsmengden til webapplikasjonen din til en annen server. Dette gjøres vanligvis for å behandle forespørsler fra SSH og HTTP på en mye raskere måte, noe som gir brukerne brukervennligheten til webapplikasjonene dine. Ved å gjøre dette kan du sikre at brukerne kan få tilgang til appene dine raskere uten å henge etter. Loggingstjenesten lar deg tilby forskjellige typer logging for webappene dine og gjøre det lettere for brukerne å få tilgang til det på forskjellige måter.

3. Blokkering av geografisk beliggenhet og balansering av serverbelastning

En annen tjeneste som er verdt å nevne er Geo-location blokkering, som lar deg blokkere visse regioner fra å få tilgang til webapplikasjonen din. Når denne tjenesten er aktivert, vil du kunne blokkere regionen som kan prøve å angripe serveren din gjentatte ganger. På denne måten kan et slikt angrep ikke gjentas, slik at du kan holde webapplikasjonen din trygg. Serverbelastningsbalanseringstjenesten lar deg også legge mindre belastning på dine fysiske servere ved å balansere arbeidsmengden mellom fysiske og virtuelle servere. Dette kan sikre mer stabilitet til appene dine og gi deg enklere for å holde sikkerhetsbeskyttelsen på høyt nivå.

4. Serverkake og autentisering

Nettapplikasjonsbrannmuren kan også tilby server-tildekkingstjeneste som lar deg skjule unødvendige data fra HTTP-overskriftene. Det gir mer privatliv for brukerne, og det lar deg vise dataene som er viktige for serveren. Godkjenningstjenesten lar deg legge mindre belastning på serveren ved å laste ned autentiseringsoppgavene til en annen server, slik at du kan bruke serverne fullt ut til databehandling. Ikke bare WAF er i stand til å beskytte webapplikasjonssikkerheten din, den er også i stand til å holde serverne dine i stabil tilstand.

5. Samsvarssjekk og integrasjon av sandkasse

Samsvarskontrolltjenesten er den delen av WAF-tjenesten som lar deg oppfylle alle overholdelsesstandarder som myndighetene krever uten å måtte oppfylle slike standarder manuelt. Samsvarskontrollen er allerede inkludert i WAF-systemet, og du trenger ikke å konfigurere den for individuell webapplikasjon. Sandbox-integrasjonstjenesten hjelper deg å lage sandkassemiljøet for den svært mistenkelige trafikken før de behandles på serveren. Det betyr at potensielle trusler vil bli isolert allerede før de kan kjøres på webapplikasjonen din. Det er som karantene-funksjonen som er inkludert i den vanlige antivirus- eller brannmurprogramvaren.

Dette er de beste WAF-tjenestene du kan bruke. Ved å forstå mer om brannmuren til nettapplikasjoner, kan du sikre at webappene dine er trygge mot ulike potensielle trusler og holde den i en stabil og pålitelig tilstand.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map