Forstå ESPN3 og hvordan omgå ESPN3-blokkering

Mange klager vanligvis over blokkering av ESPN-3 når de prøver å få tilgang til ESPN-direktesendt innhold. Men før du kan løse dette problemet, må du forstå hva denne blokkeringen handler om. Først av alt er ESPN en kabel-TV-kanal som fokuserer på å levere underholdning og sportsrelatert innhold. ESPN står for Entertainment and Sports Programming Network, som først ble opprettet i 1979. Nå er ESPN eid av The Walt Disney Company og Hearst Corporation. ESPN-3 er derimot en app som du kan bruke til å streame innholdet i ESPN-kanalen via internett, i stedet for via kabelabonnementet.


Du kan vurdere ESPN-3 å være som Hulu eller Netflix. Den eneste forskjellen er at den fokuserer på streaming av innhold som publisert av ESPN-kanalen. Når du bruker ESPN-3-appen eller prøver å få tilgang til lenken via nettleseren din, kan du imidlertid finne ut at forbindelsen din er blokkert av selskapet. Så hvordan kan du omgå ESPN3-blokkeringen? Her er noen få ting du trenger å vite om ESPN3 og hvordan du kan omgå ESPN3-blokkeringen:

1. ESPN-3-innhold er regionbeskyttet

Det første som mange ikke skjønner er at innholdet fra livestreaming fra ESPN-kanalen ikke kan nås av noen. Det er bare tilgjengelig for brukere i bestemte land, spesielt i USA. Så hvis du ikke bor i USA og bruker den amerikanske nettverkstilkoblingen, kan du sannsynligvis ha denne direkteavspilningen blokkert for deg. Det eneste du kan gjøre for å omgå denne regionbeskyttelsen, er å bruke en VPN som lar deg fjerne blokkeringen av denne ESPN-3-blokkeringen. Og den dårlige nyheten er at ikke alle VPN-tjenester kan gjøre det.

2. Ikke alle VPN har tilgang til ESPN-3 Live Streaming

Som selskap bruker ESPN sin regionblokkering veldig alvorlig. De har med andre ord en avansert beskyttelse av regionlåsen for innholdet sitt, slik at bare deres legitime brukere kan få tilgang til streaminginnholdet. Selv om du bruker en VPN-tjeneste, garanterer den ikke at du kan få tilgang til direkteavspilling fra ESPN-3, spesielt hvis du bruker gratis virtuelle private tjenester. Videre har selskapet blokkert mange VPN-tjenesteleverandører fra å få tilgang til innholdet deres ved hjelp av sine private servere, noe som gjør det vanskeligere for deg å omgå regionbeskyttelsen deres.

3. Bruk en omdømme VPN for å fjerne blokkeringen av ESPN-3

Den gode nyheten er at det fremdeles er en håndfull VPN-tjenester som lar deg få tilgang til innholdet fra ESPN live streaming. Når du velger et virtuelt privat nettverk, må du sørge for at det støtter regionen som blokkerer for Netflix, Hulu og ESPN, slik at du ikke blir sittende fast i å bruke et privat nettverk som ikke gjør jobben bra. En anerkjent VPN-tjeneste kan hjelpe deg med å oppheve blokkeringen av ESPN-direktestreamingslåsen og gi deg tilgang til innholdet fra komforten hjemme, selv om du ikke bor i det støttede landet.

4. ESPN-3-blokkering skjer hvis du ikke tilhører samme region som livestreaming-nettverket

Siden ESPN-kanalen har brukt regionlåsingsprosedyre for brukerne som ikke bor i de støttede landene, betyr det at du ikke vil kunne se noe innhold i deres direkteavspilling hvis du ikke bor i et av de støttede landene. Selskapet oppgir til og med at innholdet bare er tilgjengelig for USA og andre spesifikke land, og at det ikke er tilgjengelig hvis du endrer beliggenhet, noe som betyr at du ikke får tilgang til det hvis du flytter utenlands. Dette er grunnen til at en god VPN er nødvendig for å maskere din IP-adresse slik at den ser ut som den tilhører samme region som direktesendingen, som i dette tilfellet den amerikanske regionen.

5. Sørg for at du har en ESPN-3-konto

Husk at selv om du allerede har brukt en god VPN-tilkobling som kan fjerne blokkeringen av ESPN-3, vil den ikke tillate deg tilgang til innholdet med mindre du har en ESPN-3-konto. Ja, denne direktesendte streamingkanalen er akkurat som Netflix der du må opprette en konto med ESPN før du kan streame innholdet. Så før du klager ytterligere på at VPN-tjenesten din ikke fungerer, må du sørge for å opprette en konto med ESPN først før du prøver å få tilgang til live-streaming som er tilgjengelig i ESPN-3.

Det er tingene du trenger å vite om ESPN-3 og hvordan du kan fjerne blokkeringen av ESPN-3. Ved å bruke en god og pålitelig VPN, kan du enkelt se ditt favoritt sportsinnhold fra dette nettverket. Det er hjemmet til mange gode underholdnings- og sportsrelaterte innhold å se på, og du trenger bare å aktivere VPN-en og få tilgang til ESPN-3-appen for å glede deg over kanalen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map