Hva du skal gjøre når VPN-tilkoblingshastigheten din er ustabil og sakte

Noen ganger skjer det ting, spesielt når du bruker VPN-tilkoblingen din til å surfe på nettet. Avhengig av tjenesteleverandøren du bruker, kan du enten oppleve dette problemet ofte eller bare en gang i blant. Dette er problemet med en treg forbindelse. Det er forskjellige grunner til at VPN-forbindelsen din bremser. Men uansett årsak, må du forstå at det kan skje fra tid til annen, enten du har en anerkjent VPN-tjeneste eller bare en vanlig. Forskjellen er i hvordan tjenesteleverandøren kan løse problemet, slik at du kan fortsette din online aktivitet normalt.


Hvis du ikke vet hva du skal gjøre når VPN-tilkoblingen avtar, er det første du trenger å gjøre ikke å få panikk, og deretter klage ustanselig til tjenesteleverandøren. Dette spesielle problemet kan skje fra tid til annen, og det er ikke alltid det er dårlig for deg. Når en VPN-leverandør for eksempel prøver å forbedre tjenesten, kan det hende at de må utføre noe vedlikehold, noe som kan påvirke serverhastigheten en stund. Når dette er over, får du raskere hastighet enn før. Så her er noen ting du kan gjøre når VPN-tilkoblingshastigheten din er ustabil og treg:

1. Sjekk om din normale Internett-tilkobling er treg

Før du begynner å klage på sakte VPN-hastighet, må du først sjekke ISP-tilkoblingen din. Slå av VPN-tjenesten for en stund, og kjør en hastighetstest på din normale tilkobling. Hvis den problematiske forbindelsen er din ISP, kan du ikke klandre VPN-tilkoblingen. Hvis ISP-hastigheten er normal, mens internetthastigheten din blir treg når du kobler deg til VPN, er det imidlertid VPN som har den sakte tilkoblingsproblemet. Når du har funnet det virkelige problemet, kan du fortsette til neste trinn.

2. Bytt til en annen serverplassering

Kanskje skjer VPN-problemet bare på en bestemt server. Så du må sjekke om problemet kan løses bare ved å bytte til en annen serverplassering. Prøv å bytte til et annet serversted, og kjør en hastighetstest på VPN-tilkoblingen din. Hvis tilkoblingen er normal, er problemet bare med den aktuelle serveren du bruker. Men hvis problemet fortsetter å skje, selv til du bytter til en annen serverplassering flere ganger, er det den generelle VPN-tilkoblingen som har et problem.

3. Prøv å starte tjenesten på nytt

Noen ganger kan det å ikke starte på nytt VPN-programvaren fra tid til annen føre til at den har litt problemer med å følge med på VPN-bruken din. Så det er bedre å prøve å starte VPN-tjenesten på nytt ved å logge ut fra tjenesten, lukke programvaren og deretter logge seg på igjen etter omtrent 10 minutter. Nå som tjenesten er startet på nytt, kan du prøve å koble til igjen. Hvis det fortsatt er tregt, kan du prøve å starte enheten på nytt. Imidlertid, hvis det fortsatt er tregt etter at du har fulgt denne prosedyren, må du ta turen til det offisielle nettstedet for å finne ut hva som skjer.

4. Sjekk om det er planlagt vedlikehold

Noen ganger kan et planlagt vedlikehold føre til at den generelle VPN-tjenesten blir forstyrret, spesielt med tanke på ytelse. Så bør du sjekke det offisielle nettstedet eller de offisielle sosiale mediekontoer til VPN-tjenesteleverandøren din for å se om det skjer en planlagt vedlikehold. Hvis ikke, kan du spørre kundeserviceavdelingen om dette problemet, og følge instruksjonene for å løse dette problemet så raskt som mulig.

5. Bytt til en annen VPN-leverandør

Hvis kundeserviceavdelingen kan hjelpe deg med å løse problemet for deg, er det bra for deg, og du kan fortsette å bruke tjenesten som vanlig. Men hvis kundeserviceavdelingen ikke kan løse problemet ditt, og de nekter å hjelpe deg, er det på tide at du handler for en annen VPN-leverandør. Dette gjelder spesielt hvis problemet vedvarer i noen dager. Velg en annen VPN som gir en garanti for serverens ytelse og hastighet, slik at du kan unngå å oppleve det samme problemet i fremtiden.

Dette er ting du kan gjøre når VPN-tilkoblingshastigheten din er ustabil og langsom. Det er mange grunner til at dette kan skje, men generelt, hvis problemet vedvarer, og tjenesteleverandøren ikke kan hjelpe deg med å løse problemet, er det på tide at du flytter til en annen tjeneste. Du kan enten avbryte abonnementet ditt eller bruke dette VPN som en sikkerhetskopi-VPN for senere, i tilfelle selskapet kan komme med en god løsning på dette problemet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map