Hvordan bedriftseiere skal bruke VPN i sitt forretningsmiljø

Å bruke VPN på din personlige enhet er ikke det samme som å bruke det i forretningsmiljøet. Selv om funksjonen til selve den virtuelle private forbindelsen er mer eller mindre den samme, krever bruk av den virtuelle private forbindelsen i et forretningsmiljø nøye planlegging og vurdering. Ikke bare kostnadene for installasjon og vedlikehold som er ganske høye, du må også vurdere de samlede endringene du trenger å bruke i nettverket ditt.


Avhengig av størrelsen på selskapet ditt, kan det å bruke VPN være enkelt eller komplisert. Fordelene med VPN er imidlertid fortsatt veldig viktige for selskapets sikkerhet og personvern. Slik skal bedriftseiere bruke VPN i sitt forretningsmiljø:

1. Velg VPN-leverandør skreddersydd for bedrifter

Ikke alle VPN-leverandører kan håndtere installasjon over hele selskapet. Dette gjelder spesielt nye eller små VPN-selskaper. Det er bedre for deg å velge leverandøren som kan håndtere installasjon og bruk av virksomheten. Vanligvis vil store og anerkjente VPN-selskaper tilby virksomheten VPN-funksjonen som kan brukes av små bedrifter eller selskaper. Hvis du velger denne typen virtuelle private nettverksleverandører, vil du spare deg for mye hodepine og problemer senere når du trenger akutt støtte eller hjelp fra dem. VPN som er skreddersydd spesielt for bedrifter, vil ha et utmerket støttesystem som vil være klar til å hjelpe deg når du trenger det.

2. Aktiver VPN-tilkobling for hele selskapets nettverk

Når du har valgt VPN-leverandøren din, bør du installere det virtuelle private nettverket i alle forretningsnettverk du bruker. Dette betyr nettverket som brukes av bedriften din til å utføre forskjellige forretningsoperasjoner, så vel som nettverket som dine ansatte bruker for å få tilgang til selskapets system. Hvis tjenesten din med en tilfeldighet tilbyr kunder å kunne få tilgang til nettverksmiljøet ditt via det offentlige nettverket, bør du opprette en egen forbindelse bare for kundene dine. Kjernevirksomheten bør forbli med private forbindelser.

3. Be dine ansatte kun koble til via privat nettverk

Dette er viktig for å holde forretningssikkerhet, sikkerhet og personvern i sjakk. Du bør opprette et system som bare lar dine ansatte koble seg til systemet ditt via det private nettverket. Dette er viktig, spesielt når dine ansatte jobber på kontoret eller til og med i et annet land. Hvis du ikke er forsiktig, kan de tilfeldigvis lekke forretningsdataene dine hvis du lar dem koble seg til forretningssystemet via en hvilken som helst nettverkstilkobling. De kan koble seg til systemet ditt via usikre offentlige nettverk som kan risikere virksomheten din. Alle ansatte skal være pålagt å få tilgang til systemet via privat tilkobling.

4. Forsikre deg om at din online fillagring er kryptert med VPN

Akkurat som alle andre virksomheter, kan bedriften din bruke en viss fillagringstjeneste for å holde selskapets data trygge og sikre. Mens alle online fillagringstjenester sikkert vil tilby et godt krypteringssystem for å holde dataoverføringen sikker, er det alltid mulig for hackere å bryte seg inn i din online fillagring. Så det er bedre å dekke all nettverkstilkoblingen din med VPN, inkludert tilgang til fillagringstjenesten. Ved å overføre bedriftens data fra den lokale serveren til online lagringstjenesten via det private nettverket, gir du virksomheten din et betydelig løft i sikkerhet og personvern, og sikrer at alle private og sensitive data er sikret hele tiden.

5. Lær de ansatte om selskapets personvern og sikkerhet

Uansett hvor sterkt sikkerhetssystemet ditt, kan en enkelt feil fra en ansatt føre til et betydelig brudd på sikkerhetssystemet i virksomheten din. Så det er bedre å investere litt tid og penger for å utdanne de ansatte om selskapets beste praksis for personvern og sikkerhet som de kan følge umiddelbart. Dette inkluderer å sikre at enhetsprogramvaren er oppdatert, bare koble til fra private eller krypterte nettverk, endre passord regelmessig, bruke tofaktors autentiseringssystem for å koble seg til det hele virksomheten og så videre. Dette vil minimere sjansen for dine ansatte til å gjøre de store feilene knyttet til virksomhetens privatliv og sikkerhet.

Slik bør bedriftseiere bruke VPN i sitt forretningsmiljø. Hvis du fortsatt er avhengig av tilkoblingen som leveres av Internett-leverandøren din uten å kryptere den, er det bedre for deg å legge til VPN-kryptering for din forretningsforbindelse. Det kan hjelpe deg å beskytte forretningsdriften og dataene dine mot alle typer potensielle trusler.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map