Hvordan Cryptocurrency kan forbedre ditt online personvern sammen med VPN

Cryptocurrency, spesielt bitcoin, har fått økningen i popularitet blant internettbrukere bare på grunn av det revolusjonerende konseptet og teknologien. Som digital valuta kan du bruke den til å gjennomføre finansielle transaksjoner over hele verden uten å måtte involvere noen finansinstitusjoner i dine online transaksjoner.


Første gang det ble kunngjort, er begrepet cryptocurrency fremdeles ukjent for folk flest. Imidlertid, etter år og år med fremgang, har cryptocurrency blitt brukt av flere og flere mennesker, med verdien økt over tid. Nå brukes cryptocurrency ikke bare som et transaksjonsmiddel, det brukes også som en investering. Det fine med det er at det er helt digitalt, og det er helt privat. Det er best å bli brukt sammen med en god VPN-tjeneste. Slik kan cryptocurrency forbedre ditt online personvern sammen med VPN:

1. Det gjør dine online transaksjoner private

Mens VPN holder din online aktivitet privat og anonym, betyr det ikke at finansielle transaksjoner også er skjult for tredjepartsovervåking når du bruker det private nettverket. Selv om du bruker VPN, kan du fremdeles legge igjen sporene etter dine økonomiske transaksjoner når du logger deg på bank- eller online shopping-kontoene. Med cryptocurrency er det annerledes. Du kan skjule dine økonomiske transaksjoner også fordi du ikke trenger å logge inn på noen bank- eller online shoppingkonto for å kunne bruke bitcoin.

2. Det er neste trinn i å beskytte ditt personvern online

VPN kan være i stand til å beskytte IP-adressen din mot forskjellige typer tredjeparts sporing og overvåking, inkludert de som brukes av regjeringen eller Internett-leverandøren. For å beskytte alle dine online aktiviteter, må du imidlertid kunne holde transaksjonene dine private også, spesielt hvis du gjør mange transaksjoner på nettet. Cryptocurrency kan tilby personvernet i transaksjonene dine ved å skjule avsender og mottaker av transaksjonen og holde transaksjonsmengden også skjult.

3. Det skaper den beste anonymiteten i din online aktivitet

Når det kombineres med en god VPN-tjeneste, kan cryptocurrency som bitcoin hjelpe deg med å skape den beste anonymiteten i din online aktivitet. Det betyr at det gir deg de nye lagene av anonymitet og gjør det mulig for deg å bli helt skjult på nettet. Med bitcoin kan ingen vite om du gjør en transaksjon lokalt eller internasjonalt. Det er det samme med VPN. Ingen kan vite hvor din virkelige adresse er, og på den måten kan du få full beskyttelse for all din online aktivitet ved å skjule deg helt online.

4. Det er helt sikkert og fortrolig

Bitcoin og andre kryptokurser har blitt opprettet med tanke på personvern, anonymitet og sikkerhet. Det er den økonomiske teknologien som trengs mest i dag på grunn av dens sikkerhet og konfidensialitet. Dessuten kan bitcoin og andre cryptocururrency brukes i en helt sikker og konfidensiell transaksjon som gjør det umulig for noen å spore. Det er akkurat som å bruke kontanter fra lommeboka i motsetning til å bruke debetkort eller kredittkort. Ingen vet hvor pengene går, noe som er veldig bra for å holde din online identitet sikret og beskyttet.

5. Det gjør dine økonomiske transaksjoner helt skjult

I motsetning til vanlig bank, har ikke cryptocurrency noen sentral regulator som regulerer og registrerer alle kontantstrømmer fra brukerne. Den bruker blockchain-teknologien som ikke har noen sentral kontroller for finansielle transaksjoner. Når du bruker bitcoin, gjør du dine økonomiske transaksjoner helt skjult for noen institusjoner, og dessuten er de helt skjult for offentligheten eller noen tredjeparter som er interessert i å overvåke din økonomiske aktivitet. Hensikten er nesten det samme med VPN, som er å gjøre det mulig for deg å gjøre alle dine online aktiviteter skjult for regjeringen, ISP og andre tredjeparter..

Slik kan cryptocurrency forbedre personvernet ditt sammen med VPN. Kort sagt, det å bruke VPN alene er bra allerede, da det kan hjelpe deg å beskytte ditt personvern og sikkerhet på nettet. Men når du bruker cryptocurrency sammen med VPN, vil personvernet ditt bli beskyttet enda mer. Dette er fordi du ikke bare vil beskytte din online aktivitet og skjule din online identitet, du kan også beskytte dine online transaksjoner.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map